Obľúbené hry

Hra - Barbie Halloween Costume Designer
Video sa načíta
Barbie už nechce byť rozkošnou a preto sa rozhodla, že na tento Halloween si pripravý strašidelnú masku. Pomôžte jej ju ušiť a zladiť tak, aby vyzerala super zároveň bola strašidelná. Dokážete to ?

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video sa načíta
Je tu ďalší zábavný kvíz, v ktorom môžete odhaliť svoju momentálnu náladu, rozpoloženie a snáď aj kúsok osobnosti. Tentokrát si skúste predstaviť, akým krásnym poníkom by ste sa asi stali. Každý deň raz odpovedzte na sériu otázok v ktorých vyberáte z dvoch možností a objaví sa Váš charakteristický…

Diamond MineHra na skóreHra o medaily

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video sa načíta
Hra Diamond Mine je postrehovka, v ktorej si bude môcť otestovať svoj ​​postreh a reakcie. Cieľom tejto hry je spájať diamanty rovnakej farby. Hra je na pohľad jednoduchá, ale občas sa vám môže stať, že vám dôjdú možnosti a hra skončí. Podarí sa vám ich spojiť čo najviac?
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video sa načíta
Anna sa rozhodla pre zmenu účesu. Preto spolieha na vás, že jej ho vytvoríte. tak smelo do toho.

Belle Real Haircuts

19.8.2014
83%
Hra - Belle Real Haircuts
Video sa načíta
Vytvorte Belle nový účes, ktorý by sa jej hodil. Nakoniec jej môžete vybrať nové šaty a doplnky.

Parrot Rio

22.4.2013
74%
Hra - Parrot Rio
Video sa načíta
Ako by mal podľa Vás vyzerať ten najkrajší papagáj? Upravte si jedného v tejto veľmi podarenej hre. Môžete mu podľa vlastnej fantázie vybrať druh krídel, zobáka, nožičiek aj chvosta, a aby mu to čo najviac pristalo, tak aj nejaký ten zaujímavý oblečík :)
Hra - Thanksgiving Slacking 2014
Video sa načíta
Sara má chystať na Deň vďakyvzdania chutný obed. Ju to však nebaví a preto chce podniknúť niečo iné. Pomôžte jej so všetkými úlohami, ktoré si pripravila a dávajte pozor na jej mamu!

Lake Fishing

10.8.2013
65%
Hra - Lake Fishing
Video sa načíta
Chytáte radi ryby? Tak si skúste zahrať Lake Fishing. Nie je to vôbec zložité, len kliknite myšou tam, kam chcete nahodiť a už môžete len čakať. Akonáhle sa vám vpravo ukáže červený ukazovateľ, tak okamžite kliknite ľavým tlačidlom myši a držte, kým rybu nevytiahnete. Máte na výber z pár krásnych…

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video sa načíta
Betsy vyrába zaujímavé obrazy v mozaikovom štýle. Tentoraz je výroba na vás, S výsledkom budete prekvapené.

Barbie líčenie

13.11.2012
80%
Hra - Barbie líčenie
Video sa načíta
Zmeňte imidž obľúbenej bábike Barbie. Je len na Vás aký bude mať účes, farbu vlasov, opálenie aj farbu rúžu, riasenku a všetky ostatné nevyhnutnosti. Tešiť sa môžete aj na veľkú ponuku kvetín, sponiek a doplnkov do vlasov.

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video sa načíta
Nakŕmte žirafu v tejto podarenej logickej hre. Aby sa dostatočne najedla, musí žirafa zasunúť svoj ​​krk labyrintom a zjesť cestou všetky jabĺčka. Zjesť všetko ovocie úspešne ale nebude tak jednoduché, pretože si musíte dať dobrý pozor, aby si nezahryzla do vlastného krku. V neskorších leveloch sa…
Hra - Bozkávanie na lietajúcom koberci
Video sa načíta
Vydajte sa do rozprávkovej krajiny Aladina a jeho princeznej, ktorú chce na svojom lietajúcom koberci pobozkať. Samozrejme je u toho nesmie nikto spozorovať. Keď je ktokoľvek zbadá, bude musieť Aladin utiecť a ich krásne milostné dobrodružstvo skončí.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video sa načíta
Bubble Dress Up je super hra ktorá nadchne milovníčky módy i tých, ktorí majú radšej postrehovej a logické hry. Aby ste totiž mohli svoju modelku obliecť a vybrať si z najlepšieho oblečenie, budete si musieť vyhrať body na zaplatenie v hre pripomínajúce hry bubble shooter.

Palacinky s hubami

5.9.2012
78%
Hra - Palacinky s hubami
Video sa načíta
Viete ako sa robia palacinky s hubami? V tejto peknej hre o varení sa to naučíte. Prvá je potrebné urobiť cesto na palacinky, potom je správne usmažiť a potom urobiť hubovú "plnku", ktorú do palaciniek dáte. Určite Vás to bude baviť :)

Fat Dora Eat Eat Eat

13.12.2014
76%
Hra - Fat Dora Eat Eat Eat
Video sa načíta
Dora sa rozhodla, že vianočné sviatky bude tráviť iba napchávaním. Musíte vybrať, ktoré jedlo je pre ňu vhodné. Ak na páse príde čokoľvek, z čoho by jej bolo zle, musíte to dať preč. Pás sa postupom času zrýchľuje, takže to bude celkom výzva.
Hra - Spongebob Krabby Patty Dash
Video sa načíta
V tejto hre si vyskúšate, ako náročné je pracovať v stánku, kde sa predávajú burgery. Sama práca zložitá nie je, ale budete sa musieť otáčať, pretože zákazníkov je veľa a objednávok tiež.

Care Baby Spongebob

29.3.2014
69%
Hra - Care Baby Spongebob
Video sa načíta
Postarajte sa o malého rozkošného Spongeboba. Budete ho musieť umyť, vysušiť a nakoniec obliecť do pekných šiat. Budete dobrou náhradnou maminkou?

Happydemic

18.11.2013
86%
Hra - Happydemic
Video sa načíta
V tejto logickej hre budete rozširovať vírus šťastie do smutného mesta. Vašou úlohou bude pomocou myši odobrať prvky tak, aby ste nakazeného uviedli do pohybu a infikovali všetkých okolo. Zvládnete rozosmiať celé mesto?

Bella's Love Kitchen

26.3.2013
90%
Hra - Bella's Love Kitchen
Video sa načíta
V tejto moc vydarené kuchárske hre budete variť obľúbené jedlo pre jedného z troch chalanov. Na začiatku si budete môcť vybrať, ktorému z troch nápadníkov dáte prednosť a potom už sa vrhnete na prípravu. Postupujte presne podľa pokynov kuchárky Belly a dajte si poriadne záležať, aby jedlo Vášmu…

Baby Hazel Swimming Time

25.9.2014
91%
Hra - Baby Hazel Swimming Time
Video sa načíta
Hazel sa v tejto časti chce naučiť plávať. Pomôžte jej a strýkovi, aby to skutočne dokázala.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie