Obľúbené hry

Picnic Slacking

12.11.2013
81%
Hra - Picnic Slacking
Video sa načíta
A opäť ďalšia skvelá flákačka!! YES! Na pikniku s rodinou je vždy nuda, takže sa musíte nejako zabaviť. Môžete napríklad skúsiť striasť jablká zo stromu, hádzať loptou na koše alebo nafukovať žaby. Dávajte si však pozor, aby vás nenačapala mamička!

Pet Crazy Dentist

5.10.2014
81%
Hra - Pet Crazy Dentist
Video sa načíta
Staňte a veterinárom a postarajte sa o zuby tohto milého psíka. Zuby mu musíte vyčistiť a odstraniť kazy, aby bol opäť zdravý a necítil bolesť.

Mama Dog

23.8.2014
78%
Hra - Mama Dog
Video sa načíta
Veľa zábavy, ale aj povinností, nájdeš v hre Mama Dog. Dokážeš pomôcť fenke s výchovou a tiež kŕmením šteniat? Niekedy im musíš vymeniť aj uteráky a kŕmiť aj sučku a dávať jej vodu.

Heart Surgeon

6.9.2014
76%
Hra - Heart Surgeon
Video sa načíta
V hre Heart Surgeon sa z Teba stane kardiochirurg, ktorý musí previesť komplikovanú operáciu srdca. Dokážete pacientovi vymeniť srdce a vrátiť ho späť do života?

April Fool Slacking 2014

17.4.2014
88%
Hra - April Fool Slacking 2014
Video sa načíta
Aký by to bol apríl bez menšieho žartu? Jednucho nuda, aspoň pre Sáru, ktorá chce pár kúskov spraviť. Pomôžete jej?
Hra - Kreatívne strihanie papiera
Video sa načíta
Máte tvorivého ducha? V tejto hre si budete môcť on-line vyskúšať bezchybné vystrihovanie z papiera. Zvolíte si pozadie i vzor papiera a potom už budete pomocou myšky len strihať zložený papier. Čo Vám po odstránení odstřižených častí vznikne?

Bratz Cookie Cake

24.1.2015
62%
Hra - Bratz Cookie Cake
Video sa načíta
Známa hrdinka z Bratz by potrebovala upiecť a ozdobiť narodeninovú tortu pre svojeho priateľa. Pomôžeš jej?
Hra - Design Your Halloween Costume
Video sa načíta
Halloween sa blíži a preto sa Cindy rozhodla, že si u vás nechá ušiť nový kostým. Dala vám na výber dve možnosti, z ktorých si môžete vybrať. Po výbere sa môžete pustiť do šitia a dekorovania oblečenia.
Hra - Historical Witch Creator
Video sa načíta
Oblečte stredovekú čarodejnicu do krásnych šiat ku ktorým jej môžete vybrať rôzne doplnky a zaujímavé dekoračné ozdobi.

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video sa načíta
Cieľom hry je pomôcť nájsť Adamovi svoju ženu. Cesta k nej je však veľmi spletitá, pretože musíte prekonať naozaj veľa prekážok a hádaniek. Niektoré sú celkom ťažké, takže si skvele precvičíte mozgové závity. Kto sa dokáže dostať až na koniec?

Adam and Eve 2

24.1.2015
73%
Hra - Adam and Eve 2
Video sa načíta
Skvelá adventúra pokračuje, možno ešte lepšie ako v predchádzajúcom diele. Skús pomôcť Adamovi na výprave plné dobrodružstiev. Zo všetkého najskôr ho ale musíš dostať z klietky.

Materská škôlka

15.6.2012
90%
Hra - Materská škôlka
Video sa načíta
Ako by mala vyzerať dokonalá škôlka pre najmenšie deti? V tejto hre budete môcť jednu takú zariadiť a vybrať si aj pani učiteľku s deťmi. V troch rôznych prostrediach zvolíte vybavenie, hračky a všetko čo do takej škôlky patrí. Možností je tu naozaj veľa a navyše môžete všetky veci rôzne otáčať a…
Hra - Peppy's Pet Caring Zippy Monkey
Video sa načíta
Postarajte sa o tohto malého zašpineného opičiaka. Tento malý nezbedník sa poriadne umazal vonku, keď sa hral s kamarátmi. Potrebuje poriadnu starostlivosť a lásku, takže ho najskôr očistite od blata, umyte ho, namydlite, učešte a vyfénujte. Hra sa ovláda iba myšou.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video sa načíta
Ak ťa bavia Slacking hry, môžeš si zahrať ďalšie. Tentokrát sa šialene nudí princezná a snaží sa robiť veci, ktoré by princezná robiť nemala bez toho, aby ju pri tom niekto videl. Koľko sa ti podarí získať bodov?
Hra - Ever After High Cerise Hood
Video sa načíta
Cerise Hood z Ever after High je dcérou červenej čiapočky, a preto sa chce od nej odlíšiť. Dajte jej modernejší vzhľad, urobte jej čistiacu masku, vyberte zaujímavý účes s melírom a samozrejme nakoniec jej vyberte šaty a doplnky.

Dress my Babe 6

14.3.2014
79%
Hra - Dress my Babe 6
Video sa načíta
Dress my Babe 6 je zaujímavá obliekačka, v ktorej budete mať za úlohu obliecť mladé dievča. Na výber budete mať pritom veľké množstvo šiat, tričiek, sukní, topánok a ďalších doplnkov. Navyše ďalšie si môžete kupovať v obchode. K dispozícii však budete mať len obmedzený rozpočet.

Pet Sledding

23.1.2014
86%
Hra - Pet Sledding
Video sa načíta
Vyskúšajte si zahrať postrehovú hru Pet sledding, kde si môžete vybrať hru pre jedného, ale i dvoch hráčov. Po vybraní si môžete vybrať jedného zo zvieracích jazdcov. Potom sa môžete pustiť do hry, kde bude vašou úlohou zbierať darčeky a vyhýbať sa kameňom. Každým kolom, je hra náročnejšia preto…

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video sa načíta
Zahrajte si túto logickú hru, v ktorej budete pomáhať psíkom a mačičkám k šťastnému stretnutiu. Budete používať iba myš. Dávajte pozor, aby sa mačka nestretla so psom. Určite viete, že tieto spory vždy dopadnú zle. Zdolávejte rôzne prekážky, strážcov a pomôžte im šťastne sa stretnúť.

Ballerina Slacking

28.2.2014
76%
Hra - Ballerina Slacking
Video sa načíta
V tejto časti budete pomáhať zahnať nudu baleríne, ktorá má svoju prvú hodinu baletu. Spoločne budete lakovať nechty, maľovať ústa, či čistiť svoje zašpinené topánočky na balet. Dokážete to stihnúť, bez toho , aby vás vaša učiteľka baletu nevidela?

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video sa načíta
Chceš si niečo nakresliť? V tejto hre môžeš a bez problémov. Vyber si farbu, veľkosť štetca aj množstvo farby. Vyskúšať môžeš tiež moderné fŕkance alebo písanie. Všetko je len na tebe!

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie