Obľúbené hry

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video sa načíta
Namiešajte správny nápoj lásky a nájdite všetky spôsoby, ako zasiahnuť pár všetkými druhmi lásky. K dispozícii máte niekoľko ingrediencií, dôležité je však ich poradie. Variant, ktoré môžete nakombinovať je naozaj plno, podarí sa vám odhaliť všetky možnosti?

Cupid Forever 2

15.8.2013
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video sa načíta
V pokračovaní obľúbenej hry Cupid Forever dostanete opäť na starosť, aby sa do seba zamiloval mladý pár. Tentoraz bude v zoologickej záhrade. Keď Cupid namiešate na šíp zlé ingrediencie budú sa diať zaujímavé veci s najrôznejšími zvieratami. Tak nenechajte pár dlho čakať ...

Dora Make Cake

7.4.2014
73%
Hra - Dora Make Cake
Video sa načíta
V hre Dora Make Cake musíte vyrobiť narodeninovú tortu. Je na Vás, ako ozdobíte jednotlivé poschodia. Vyberte si ozdoby a môžete povoliť uzdu svojej fantázie. Dokážete urobiť tú najkrajšiu tortu?

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video sa načíta
Elsa je tehotná a zistila, že za pár minút bude rodiť preto jej musíte pomôcť zbaliť tašku, zavolať 911 a premiestniť sa do nemocnice. Počas tohto pobytu jej musíte pomáhať s pôrodom a so starostlivosťou o dieťa. Dokážete to ?
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video sa načíta
Barbara zistila, že čaká druhé dieťatko a preto sa musí na jeho príchod pripraviť. vašou úlohou je jej pomáhať počas celého tehotenstva od návštevy lekára až po samotný pôrod. Podarí sa vám priviesť zdravé dieťatko?

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video sa načíta
Princezná Fiona z filmu Shrek sa potrebuje upraviť. Môžeš jej pomôcť v jej ľudskej i zlobrej podobe. V oboch prípadoch ťa najskôr čaká čas strávený v kúpeľni s rôznymi prípravkami a pleťovými maskami, potom môžeš Fionu namaľovať a obliecť.

Hipster Donkey

28.5.2014
68%
Hra - Hipster Donkey
Video sa načíta
Oblečte oslíka z filmu Shrek! Budete mu môcť urobiť účes, dať mu rôzne doplnky, ako okuliare a čiapku, môžete ho aj celého obliecť a nafarbiť. Záleží iba na vás, ako bude vyzerať.

Rock Spring Jumpsuits

3.6.2014
81%
Hra - Rock Spring Jumpsuits
Video sa načíta
Oblečte túto krásnu slečnu, ktorá potrebuje vašu radu ohľadom oblečenia. Vyberte jej jednu z tých najkrajších jarných kolekcií. Nezabudnite jej upraviť vlasy a dať jej krásne šperky.

Frozen Love Spell

13.8.2014
79%
Hra - Frozen Love Spell
Video sa načíta
V tejto hre budete pomáhať tejto milej slečne stvoriť elixír, ktorý jej vykúzli jej lásku. Musíte použiť 4 veci, ktoré nájdete v chalúpke a dať ich do ohňa. Potom už len musíte dúfať, že sa jej bude páčiť a vezme si ho za muža.

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video sa načíta
Je tu druhé pokračovanie Love Me! Surfujte ulicami s touto ženou, ktorá chce všetkých chlapov. Choďte po ulici a hypnotizujte ich. Dávajte si pozor, keď s ním bude nejaká ďalšia žena, tak sa pustíte do súboja a musíte začať klikať na myš, aby ste ju porazili. Zvládnete ich všetky uloviť?

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video sa načíta
Sára pracuje ako pomocnica v predajni so zvieratami, kde je jej povinnosťou zametať a upratovať. Pomôž jej robiť niečo zaujímavejšie, ako je chytanie rybičiek v akváriu, kefovanie mačky, či prechádzka so psom. Ale pozor, nesmie vás pri tom vidieť majiteľka obchodu. Zvládnete to?

Kráľovná flirtovanie

27.9.2012
90%
Hra - Kráľovná flirtovanie
Video sa načíta
Viete flirtovať? Ulovte čo najviac chlapčenských sŕdc v tejto super hre. Nebude to vždy ale úplne jednoduché. Niekedy budete musieť o chlapca zviesť súboj s inou dievčinou.

Gemini School

13.11.2013
78%
Hra - Gemini School
Video sa načíta
V tejto hre budete mať za úlohu pomôcť súrodencom sa vypraviť do školy. Večer, pred spaním si musia upratať izbu, všetky veci majú svoje miesto. Ráno im nachystáte raňajkách a následne oblečiete na cestu do školy.

Dora Fun Cafe

18.10.2013
85%
Hra - Dora Fun Cafe
Video sa načíta
Dora si otvorila svoj podnik s kávou a rôznorodým občerstvením. Pomôžete jej s vedením podniku a obsluhou. V bublinke nájdete, akú objednávku si zákazník želá. Vašou úlohou, je ju pripraviť, čo najrýchlejšie. Zvládnete to?

Šitie medvedíka

20.7.2012
90%
Hra - Šitie medvedíka
Video sa načíta
Je tu neobvyklá šikovnosť hra, v ktorej si budete môcť ušiť vlastné plyšové zvieratko. Vyberte si vzor, ​​nastrihajte látku, zošite kúsky k sebe a zvieratko vypchajte. Nakoniec si zvoľte, ako bude vyzerať jeho tvár. Nemusíte sa báť, že by ste niečo nezvládli, hra Vás krok po kroku povedie.

Elsa Royal Ball Slacking

24.11.2014
84%
Hra - Elsa Royal Ball Slacking
Video sa načíta
Pomôžte Else od nudy a zabavte sa s §ou s jedením koláčov, korčuľovaním alebo lyžovaním. Musíte si však dávať pozor na Olafa , aby vás pri tom nevidel. Podarí sa vám to ?

Samurai FruitHra s ocenením

26.9.2013
79%
Hra - Samurai Fruit
Video sa načíta
Samurai Fruit je veľmi rýchla Postrehové hra, v ktorej je tvojou úlohou preseknúť všetko ovocie, ktoré lieta hore. Za každé stratené ovocie máš ale život dole, tak si daj pozor, aby ti neušlo nič! Podarí sa ti získať čo najvyššie skóre?

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video sa načíta
Už 5 diel tejto obľúbenej závodnej pecky, v ktorej si môžete vybrať mnoho vozidiel, s ktorými sa budete preháňať po vodnom parku. Po ceste musíte zbierať bankovky a poklady, ktoré Vám prinášajú body a vykonávať aj rôzne triky vo vzduchu.

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video sa načíta
Sympatický zajačik Neskquik si v tejto hre chce zajazdiť na skateboarde. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, vďaka ktorým môže spadnúť. Dokážete mu všetky prekážky odstrániť z cesty skôr, ako k nim dôjde a spadne?
Hra - Zodiac Series: Gemini Makeover
Video sa načíta
Blíženec je činorodý, komunikatívny a má veľký zmyseľ pre humor. Zobrazte toto nádherné znamenie aj na slečne.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie