Posledné hrané hry

Hra - Empire State Rooftop Party
Video sa načíta
Empire State Rooftop Party je hra pre štýlové baby, ktoré sa neboja ukázať svoj dobrý vkus. V tejto hre dostanete modelku, ku ktorej musíte pristupovať komplexne. Teda inak povedané nebudete jej vyberať šaty a účes, ale budete z časti aj kozmetičkou.

Goodgame Big Farm

30.1.2012
94%
Hra - Goodgame Big Farm
Video sa načíta
POZOR! GoodGame Farmer prešiel viacerými vylepšeniami a zmenou názvu. Po novom sa volá BigFarm a na našom webe si ho môžete zahrať kliknutím na nasledujúci odkaz. Zahrajte si Goodgame BigFarm TU! Do nového roku Vás môžem sprevádzať táto výborná farmárske hra z dielne Goodgame, v ktorej sa…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video sa načíta
Je tu super prepracovaná novinka z rodiny farmárskych hier z dielne Good Game. Stačí jednoduché prihlásenie a stanete sa majiteľom vlastného farmárskeho komplexu, ktorého prosperita záleží len na Vás. Hra je v češtine a na začiatku Vás čaká prehľadný úvod, v ktorom sa naučíte ako stavať nové budovy,…

Germany Girl Make Up

10.10.2014
77%
Hra - Germany Girl Make Up
Video sa načíta
Edda je krásna nemecká dievčina a chystá sa na veľký Oktoberfest! Vašou úlohou ju bude nalíčiť, učesať a obliecť do tradičného kroja.
Hra - Goodgame Shadow Kings - Dark Ages
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra od spoločnosti Goodgame, od ktorej môžete poznať už Empire alebo Big Farm. Tentoraz sa vydáme do fantasy doby, kde proti sebe bojujú ľudia, elfovia, trpaslíci a zlí škriatkovia a orkovia. Vytvorte si vlastnú pevnosť a dobývajte rozsiahle územia.

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video sa načíta
Skvelá farmárska stratégia má ďalší diel. Staraj sa o zvieratá a rastliny, aby tvoja farma prosperovala čo najlepšie. Páčiť sa ti bude nielen skvelý a prepracovaný herný systém, ale aj 3D grafika, pekná hudba a pútavé farby. Farm Frenzy je jedna z najlepších farmárskych stratégií.

Pop It Fidget NOW!

5.8.2021
85%
Hra - Pop It Fidget NOW!
Podarená oddychová hra, v ktorej je vašou úlohou vziať si jednu z mnohých pripravených tvarov a jednoducho ich všetky popnout. Klikaním myši na jednotlivé políčka je postupne posúvate na druhú časť. Dokážete pop itnout všetky políčka?

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video sa načíta
Ponorte sa do sveta dávnych hrdinov, bojovníkov za česť a slávu, vládcov i poddaných. Budujte svoju dedinu, z ktorej sa stane mesto. Cvičte vojakov na obranu resp. bojové výpady a overte si svoje vodcovské schopnosti i stratégiu. Keď sa do hry prihlásite, môžete komunikovať s ostatnými hráčmi,…

Awesome 4×4 Slider

18.11.2021
85%
Hra - Awesome 4×4 Slider
Vyberte si jeden z mnohých obrázkov a poskladajte ho presuvaním blokov z miesta na miesto. Dokážete to?

Natural Selection

16.11.2013
88%
Hra - Natural Selection
Video sa načíta
V tejto hre budete hrať za pavúka, ktorý má neustále hlad. Vašou úlohou bude, zjesť všetok hmyz aby ste mohli postúpiť do ďalšieho levelu. Pohybovať sa budete pomocou sietí, ktoré budete vystreľovať. Nie ste v tomto potravinovom reťazci sami, takže v ďalších leveloch sa bude objavovať hmyz, ktorý…
Hra - Hand Doctor - Hospital Game
V tejto hre bude vašou úlohou postarať sa o všetky vaše pacientov, ktorí za vami prišli s prosbou o pomoc. Každý má iný problém, o všetky sa ale musíte dobre postarať a zabezpečiť im tak dlhé zdravie.
Hra - Magical Fairy Fashion Look
Vytvorte si v tejto roztomilej hre vlastnú kúzelnú vílu s krásnymi krídlami.

Papas Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papas Pancakeria
Video sa načíta
Je tu ďalší z reštaurácií Papa 's, tentoraz špecializovaná na palacinky. Prijímajte špecifické objednávky, zmažte správne palacinky a ozdobte ich podľa priania zákazníka. Nakoniec bude Váš kuchársky výkon ohodnotený a podľa toho tiež dostanete peniaze. V každom ďalšom leveli bude viac ingrediencií a…

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video sa načíta
Veľmi zábavná hra, ktorú Vám navyše prináša Raketka.cz. Princíp tejto parádny postřehovky je jednoduchý, stačí zostreliť všetky farebné guľôčky. K tomu Vám slúži guličky, ktoré vystreľujete a snažíte sa ich spojiť s rovnako farebnými guličkami. Spoj musíte minimálne 3, aby odpadli.

Jungle Shooter

30.1.2013
83%
Hra - Jungle Shooter
Video sa načíta
Jungle Shooter je moc vydarená hra typu booble shooter, v ktekré sa zoznámite s dvoma hlavnými hrdinami, ktorým budete pomáhať zbavovať sa padajúceho ovocia. Podľa klasického princípu zmizne ovocie vždy, keď sa Vám podarí spojiť tri a viac kusy od rovnakého druhu. V každom kole dostanete zadaný…

Kúzelníčka Dora

14.4.2013
77%
Hra - Kúzelníčka Dora
Video sa načíta
Vaše obíbená kreslená kamarátka Dora je opäť tu, aby si od Vás nechala poradiť čo si má obliecť a ako sa učesať na zvláštnu príležitosť. Tentoraz sa totiž rozhodla, že vystúpi so svojím čarodejníckym programom. V čom jej to bude podľa Vás najviac pristane as čím bude práve čarovať?

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video sa načíta
Bubble Dress Up je super hra ktorá nadchne milovníčky módy i tých, ktorí majú radšej postrehovej a logické hry. Aby ste totiž mohli svoju modelku obliecť a vybrať si z najlepšieho oblečenie, budete si musieť vyhrať body na zaplatenie v hre pripomínajúce hry bubble shooter.

Cute Bubble Shooter

30.3.2020
89%
Hra - Cute Bubble Shooter
Ďalšie oddychová spoj3 bubble shooter hra, v ktorej budete s roztomilou veveričkou strieľať farebné guličky, ktoré majú za úlohu vyčistiť hracie pole a oslobodiť tak zvieratka uväznená v hracom poli.

Bubble Academy

4.10.2015
77%
Hra - Bubble Academy
Video sa načíta
V tejto zábavnej logickej hre bude vašou úlohou spájať v laboratóriu bubliny rovnakých farieb. K dispozícii budete mať skumavku, ktorá postupne vytvára nové a nové bubliny. Vy musíte tieto bubliny vystreľovať na hraciu plochu tak, aby sa vám podarilo spojiť aspoň tri rovnaké, čím ich z hracej plochy…

Age of War 2

11.12.2014
78%
Hra - Age of War 2
Video sa načíta
Strategická pařba, v ktorej budete musieť brániť svoju pevnosť. Hlavne však musíte zničiť nepriateľskú pevnosť tým, že na ňu budete vysielať jednotky. Svoje jednotky môžete neustále zlepšovať.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie