Posledné hrané hry

Miley goes to school

12.8.2011
58%
Hra - Miley goes to school
Video sa načíta
Hannah Montana alebo Miley ide do školy a potrebuje vybrať oblečenie, s ktorým bude chodiť do školy. Šatník, z ktorého môžete vyberať je naozaj široký. Ak by ste nevedeli, ako oblečenie zladiť, prezrite si tipy, kde už je Miley oblečená.

Hannah Montana Dress up

12.8.2011
59%
Hra - Hannah Montana Dress up
Video sa načíta
Hra pre všetkých fanúšikov a fanúšičky Hanny Montany. Táto obľúbená celebrita potrebuje pomôcť s obliekaním a je na vás, aby ste jej vybrali šaty čo jej najviac padnú. Podarí sa ti vystylovat Hannu aby ladila?

Hannah Montana Shopping

12.8.2011
76%
Hra - Hannah Montana Shopping
Video sa načíta
Hannah Montana sa vydala nakupovať a vy jej môžete pomáhať s výberom toho, čo si má kúpiť. Je len na vás či ju kúpite šaty alebo tričko a nohavice. Aby bola krajšia, môžete ju nakúpiť taky rôzne doplnky, ako klobúk či náhrdelník.
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video sa načíta
Opäť prichádza Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvoriť prvotriedne outfit. Na výber máte vždy z mnohých variantov každého kusu oblečenia a môžete mu ľubovoľne meniť farbu. Samozrejme nechýba ani topánky a doplnky. Hra má veľa dobrú grafiku a všetko vyzerá naozaj realisticky, takže môžete…

Dress Up Hospital Nurses

27.11.2013
83%
Hra - Dress Up Hospital Nurses
Video sa načíta
Vystrojte tri krásne sestričky! Vyberte im tú najkrajšiu uniformu a samozrejme aj nejaké to vybavenie. Zapojte fantáziu a urobte si ich podľa seba.

Paintball Racing

21.10.2014
82%
Hra - Paintball Racing
Video sa načíta
Parádne preteky, v ktorých budete doslova bojovať so súpermi o prvé miesto. Vaše auto je vylepšené o delo, ktorým strieľate guľôčky s rôznymi vlastnosťami. Tie môžu súpera buď spomaliť alebo úplne zneškodniť. Nakupujte nové autá a vylepšujte ich.

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video sa načíta
Skvelá závodná hra, v ktorej okrem vyhrávania musíte plniť aj rôzne úlohy. Navyše za zarobené peniaze môžete nakupovať autá a vylepšovať ich.

Chipmunks Race

19.3.2012
77%
Hra - Chipmunks Race
Video sa načíta
V tejto zábavnej závodnej hre pôjde o rýchlosť aj o postreh. Ako jeden z milých známych Chipmunkov budete cestou zbierať cenné darčeky a zároveň si dávať veľký pozor, aby ste nepresiel psíkov a mačičky, ktorí sa Vám budú pliesť do cesty. Hru môžete hrať sami, alebo zmerať svoje sily s kamarátom.

Spring Allergy Doctor

5.3.2020
85%
Hra - Spring Allergy Doctor
Máme tu jar a s tým spojené veľké množstvo alergií. Belle je jedna z tých, ktoré na alergie veľa trpí. Pomôžeš jej s jej problémom? Zbav jej alergia, červených očí a opuchnutých tvárou, následne jej uprav, nalíč a obleč do pohodového jarného outfitu. Pomôžeš Belle? Čaká len na teba.
Hra - Princess #Influencer SpringTime
Máme tu jar a s ním i mnoho veselí a krás s ním spojené. Všade rozkvitnuté stromy. Úplne to nabáda vziať si pekný jarný outfit a vyraziť von do prírody. Toto presne urobili dve princezné, ktoré sa rozhodli urobiť si pekný výlet a pritom sa vyfotiť. Obleč je podľa svojich predstáv a potom im urob pár…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie