Posledné hrané hry

Ratman RalphHra na skóreHra o medaily

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video sa načíta
V hre Ratman Ralph musíte pomôcť myške menom Ralph pozbierať čo najviac syra. Dávajte si však pozor na jed, ktorý sa objaví vždy, keď zoberie kus syra. V hre máte iba 3 životy.

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaily

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video sa načíta
Výborná oddychovka, ktorá zaručene pobaví. Cieľom hry je postaviť čo najvyššiu stavbu, bez toho, aby vám spadla. Máte k tomu obmedzené množstvo materiálu. Čím vyššia stavba, tým vyššie skóre. Ako ďaleko sa dostanete?

Thor TowersHra na skóreHra o medaily

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video sa načíta
V hre Thor Towers budete mať za úlohu postaviť opäť čo najvyššiu stavbu z veľkých blokov. Bloky sú zavesené na reťazi, ktorá sa hojdá, preto musíte vychytať presný čas, kedy kváder pustiť na už usadený blok.

AirportHra na skóreHra o medaily

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú postrehovú hru, v ktorej ide hlavne o čas! Musíte správne roztriediť krabice podľa farieb určenia. Na idúcom páse potom musíte meniť šípky tak, aby ste dostali všetky krabice na správne miesta!

Mummy MojoHra na skóreHra o medaily

26.11.2013
76%
Hra - Mummy Mojo
Video sa načíta
Objavte poklady starovekého Egypta! V tejto hre hráte za mladého chlapca s jetpackom. Nebude to tak jednoduché, pretože cesta je posiata prekážkami a nepriateľmi! Snažte sa im vyhýbať, kým budete mať na zbraň. Okrem iného máte aj mocný amulet, ktorým môžete vracať čas! Zvládnete doletieť až na…

Get a HeadHra na skóreHra o medaily

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video sa načíta
Zahrajte si veľmi jednoduchú hru, kde utrhnete robotovi hlavu a odkopnete ju na skládku. Vašou úlohou je získať najvyššie skóre.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaily

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra, v ktorej budete musieť udržať balans nad priepasťou. Vašou úlohou bude myšou vyrovnávať povrazochodcov. Akonáhle si na konce tyče začnú sadať vtáky, nebude to jednoduché.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaily

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video sa načíta
Ďalšia skvelá bejweled hra, tentoraz s papričkami. Vždy musíte spojiť minimálne 3, z čoho vznikne jedna lepšia. Čím lepšie papričky spojíte, tým viac dostanete bodov. Za špeciálnu kombináciu môžete dostať aj papričkové šialenstvo.

Runner 2Hra na skóreHra o medaily

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video sa načíta
Zdolajte čo najväčšiu vzdialenosť! Utekajte cez prekážky a snažte sa nikde nezaseknúť. Ak sa zaseknete, tak hra končí.

Monster RunHra na skóreHra o medaily

5.9.2014
72%
Hra - Monster Run
Video sa načíta
Spoločnosť Monster Run je postrehovka, v ktorej sa snažíte ubehnúť čo najďalej to pôjde. Musíte skákať cez priepasti a zbierať tortičky za 100 bodov. Pre dvojitý skok stlačte kláves skoku 2x.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie