Posledné hrané hry

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaily

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu postrehovku s názvom Wake Up Calls. Vašou úlohou bude plachtiť na liste a vždy vyskočiť a streliť do kokónu. Tým prebudíte motýľa a dostanete body.

Flippin' DeadHra na skóreHra o medaily

1.1.2013
83%
Hra - Flippin' Dead
Video sa načíta
Hra Flippin' Dead vás prenesie do sveta plného zombie, v ktorom prežiť nebude vôbec jednoduché. S hlavným hrdinom sa musíte vyhýbať útoku všetkých zombie a zbierať pri tom vzácne truhly, ktoré vám pridajú nejakú vlastnosť alebo vám umožnia zombie zničiť.

SD-PongHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video sa načíta
Zahrajte si zábavnú postrehovku na štýl ping-pongu. Vždy, keď odrazíte loptičku, tak dostanete 10 bodov. Ak sa vám podarí prestreliť obranu súpera, dostanete bodov 100!

Ball HuntHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video sa načíta
Zahrajte si ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete potrebovať slušnú dávku postrehu. Vašou úlohou totiž bude nájsť guličku, ktorá sa schová do kalíška a následne zamieša. Dávajte si pozor, pretože máte obmedzený počet pokusov.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaily

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video sa načíta
Zahraj si parádnu hru, v ktorej budeš spájať farebné kocky. Spojiť musíš vždy minimálne tri rovnako farebné kocky. Dávaj si pozor na chyby, inak budeš potrestaný riadkom navyše.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaily

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú hru, tentoraz s tromi druhmi ovocia. Vašou úlohou bude odbúravať rovnaké ovocie. Vždy musia byť minimálne dve pre odbúranie a tri pre získanie bodov. Čím viac ovocia odbúrate naraz, tým viac dostanete bodov.

CombopopHra na skóreHra o medaily

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu hru, kde budete mať za úlohu odstrániť čo najviac guličiek sa bude dať. Spájať môžete vždy najmenej 3 rovnako farebné guľôčky.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaily

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video sa načíta
Máme tu skvelú zuma pařba! Strieľajte farebné guličky do hada tak, aby ste vždy vytvorili tri rovnaké, ktoré potom môžu zmiznúť. Dávajte si pozor, aby vám had neutiekol do diery.

Cold FusionHra na skóreHra o medaily

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu hru, kde musíte spájať rovnaké obrázky. Spojiť musíte vždy minimálne dva, aby ste ich odstránili. Čím viac ich spojíte, tým viac dostanete bodov.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaily

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru Pirate Chains. Vašou úlohou bude spájať jednotlivé obrázky tak, aby ste dostali kľúč k truhle. Vždy musíte spojiť minimálne 3 rovnaké.

Papa PearHra na skóreHra o medaily

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video sa načíta
Strieľajte guličky tak, aby po ceste trafili čo najviac prekážok, pretože iba toto je cesta, ako dosiahnuť na čo najvyššie skóre. Dokážete tiež v každom kole trafiť aspoň raz guličkou každé z hladných vriec dole? Ak nie, tak sa s postupom do ďalšieho kola rozlúčte predčasne.

Gem TreesHra na skóreHra o medaily

25.8.2014
74%
Hra - Gem Trees
Video sa načíta
Gem Trees je zábavná hra, v ktorej musíte zbierať drahokamy na strome a inkasovať za ne body. Ak vezmete šedý, tak o body prídete. Najviac bodov získate za hlavný drahokam, ktorý vyrastie po nazbieraní 20 obyčajných. K úspešnému splneniu úrovne potrebujete najmenej 400 bodov.

BallieUpHra na skóreHra o medaily

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru s názvom BallieUp. Vašou úlohou bude letieť do výšky a zbierať farebné guličky. V pohybe vás udržujú hviezdy, ktoré musíte tiež zbierať. Dávajte si pozor na červené guličky.

Balloon ParkHra na skóreHra o medaily

14.6.2015
74%
Hra - Balloon Park
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu hru, v ktorej budete mať za úlohu naplniť balóniky héliom. V každom kole budete mať za úlohu naplniť určitý počet balónikov. Skladajte potrubia tak, aby ste mohli naplniť viac balónikov naraz.

Ninja RunHra na skóreHra o medaily

14.10.2013
70%
Hra - Ninja Run
Video sa načíta
Behanie po strechách nie je pre ninju nič náročného. V hre Ninja Run však potrebuje hlavný hrdina pomoc s preskakovaním medzier medzi domami. Do cesty sa postaví tiež tehly a komín. Je teda nutné sa všetkému vyhnúť, inak musíte začínať znova. Je možné vylepšiť si tiež niektoré z vlastností.

Jump2Hra na skóreHra o medaily

16.11.2014
70%
Hra - Jump2
Video sa načíta
Máme tu parádnu hru, v ktorej budete prekonávať prekážky na ceste. Koliesko neustále ide a zastaví sa len v prípade, že stlačíte tlačidlo pre skok.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaily

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video sa načíta
Zajazdite si na horskej dráhe! Vašou úlohou je prekonať čo najväčšiu vzdialenosť než sa zrútim. Plňte rôzne úlohy a získajte najviac bodov!!
Hra - Gold Miner Special Edition
Video sa načíta
Staňte sa zlatokopom a dostaňte zo zeme čo najviac zlata. Aby ste postúpili do ďalšieho kola, musí sa Vám podariť vyťažiť zlato určité minimálne hodnoty. V obchode si potom za zlato budete môcť kúpiť najrôznejšie vylepšenia, ktoré Vám pomôžu v ďalšej výnosnejšie ťažbe.

BalleryHra na skóreHra o medaily

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej máte dostať v 18 kolách loptičku na čo najvyššiu výsledok. Stačí správne namieriť a loptičku vystreliť.

FrozenHra na skóreHra o medaily

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video sa načíta
Máme tu parádnu hru, v ktorej budete spájať ľadové kocky. Kocky k sebe spájate podľa rovnakého počtu prasklín. Kocky s postavičkou nemožno otáčať.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie