Posledné hrané hry

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video sa načíta
Wedding Trouble je super hra pre všetky dievčatá, ktoré si niekedy predstavovali, ako by asi mala vyzerať ich svadba. Postupne si totiž podľa svojich predstáv budete môcť vybrať a vyzdobiť svadobnú miesto, nakúpiť oblečenie pre nevestu i ženícha a zvoliť všetky potrebné doplnky. Na rozdiel od…

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video sa načíta
Veľmi podarená hra s poníkmi. V tejto hre si môžete vytvoriť váš park s poníkmi presne tak ako by ste si ho predstavovali. Poníkmi si môžete vyzdobiť najrôznejšími doplnkami a usadiť ich na najvhodnejšie lúku, či už do prostredia leta alebo zimy.
Hra - Taylor Swift Rush Makeup
Video sa načíta
V tejto hre bude vašou úlohou sa čo najrýchlejšie nalíčiť, lenže pri tom nesmiete byť pristihnutí.

Salon Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Salon Slacking
Video sa načíta
Sára pracuje ako kaderníčka v kaderníckom salóne. Mala by sa venovať svojej klientke, ale poznáte ju, Sára má úplne iné koníčky. Napríklad si maľuje pusu rúžom, odstrašuje ostatné zákazníčky alebo si češe svoje vlasy. Pomôžte jej splniť všetky jej úlohy, aby vás pri tom nenachytala jej klientka.

Detention Slacking

7.4.2015
83%
Hra - Detention Slacking
Video sa načíta
Sara sedí v škole a mala by si písať úlohu ju to však nudí a chcela by sa niečim zabaviť. Pomôžete jej splniť všetky úlohy, aby ju nevidela učiteľka?

School Yard Slacking

29.5.2014
83%
Hra - School Yard Slacking
Video sa načíta
Je tu opäť ďalšie pokračovanie so Sarah, ktorá si pre vás pripravila niečo nové. Budete hádzať na kôš, písať sms alebo praskať bubliny spolužiakom. Pri týchto činnostiach musíte byť opäť opatrné, aby vás nevidela pani učiteľka.
Hra - Baby Barbie Candyshop Slacking
Video sa načíta
Malá Barbie sa nudí na brigáde a na vás bude ju zabaviť. Lenže nesmie byť pristihnutá, takže si dávajte pozor a buďte obozretní.

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video sa načíta
V cirkuse môže byť občas nuda, zvlášť ak máte robiť nejakú činnosť. V tejto hre máte za úlohu plniť rôzne mini hry, v ktorých napríklad žonglujete, odpaľujete klaunov alebo klaunov maľujete. Musíte si však dávať pozor, aby vás nikto nenachytal.

Baby Barbie Nerdy Chic

20.1.2016
73%
Hra - Baby Barbie Nerdy Chic
Video sa načíta
Upravte Barbie tak, aby sa vám páčila. Bude len na vás, ako ju upravíte. Takže sa do toho pustite.

Barbie Prom Disaster

24.1.2016
87%
Hra - Barbie Prom Disaster
Video sa načíta
Barbie a Ellie išli do módneho salónu, aby sa skrášlili na tanečný večierok. Výsledok je však príšerný, pomôžte každej z nich s výberom krajšieho a modernejšieho make-upu, aby zábavu stihli.

Domáci miláčikovia

25.9.2012
96%
Hra - Domáci miláčikovia
Video sa načíta
Kúpte si virtuálneho domáceho maznáčika. Budete si môcť vybrať medzi mačičkou a psíkom o ktoré sa potom budete starať. Zvieratká budú chodiť po celom byte a vy ich budete musieť ako v skutočnosti kŕmiť, hrať sa s nimi a dobre sa o ne starať.

Baby Swimming Accident

7.10.2014
63%
Hra - Baby Swimming Accident
Video sa načíta
Anna plávala bazéne a začala sa topiť. Po zachránení z bazéna, bola privolaná záchranka. Vašou úlohu ako lekára je ju zachrániť. Dokážete ju prebudiť? Okrem toho jej môžete vybrať aj oblečenie.
Hra - Baby Barbie Allergy Attack
Video sa načíta
Malá Barbie má alergiu, na vás bude jej pomôcť. Robte všetko podľa inštrukcií a nič nemôžete pokaziť.
Hra - Baby Barbie Braces Doctor
Video sa načíta
Malá Barbie musí ísť k zubárovi, pretože ju bolia zúbky. Dostane strojček, takže na vás bude jej ho nastaviť.

Naughty Boy

20.4.2014
76%
Hra - Naughty Boy
Video sa načíta
Tento zlý chlapec si naozaj užíva, keď robí to, čo nemá. Pomôžte mu teda vykonávať ďalšie a ďalšie lotroviny! Zistite, kedy máte prestať a nenechajte sa pristihnúť.

Cooking Slacking

18.3.2016
74%
Hra - Cooking Slacking
Video sa načíta
Sarah sa zamestnala ako kuchárka a jej úlohou je uvariť chutnú polievku. Ona by však chcela podniknúť niečo iné. POmôžte jej s plniť rôzne úlohy a vyvarujte sa jej šéfovej.

EatHra na skóreHra o medaily

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video sa načíta
Jednoduchá hra, v ktorej budete musieť v časovom limite zjesť čo najviac porcií jedla. Jedlo jete tak, že na neho klikáte myšou.

Ball HuntHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video sa načíta
Zahrajte si ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete potrebovať slušnú dávku postrehu. Vašou úlohou totiž bude nájsť guličku, ktorá sa schová do kalíška a následne zamieša. Dávajte si pozor, pretože máte obmedzený počet pokusov.

HeartsHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu postrehovú hru a získajte ďalšiu medailu do zbierky! V tejto hre budete mať za úlohu zostreľovať srdiečka a nenechať ich spadnúť na zem. So srdiečkami navyše padajú aj bonusy, ktoré nemusia byť však vždy nápomocné.
Hra - Baby Barbie Homework Slacking
Video sa načíta
Malá Barbie sa musí učiť a mamička ju chodí kontrolovať. Na vás bude robiť všetko okrem učenia. Dokážete zakaždým pred mamičkou robiť, že sa učíte?

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie