Posledné hrané hry

Fantasy Dress up

22.5.2012
76%
Hra - Fantasy Dress up
Video sa načíta
V tejto oblíkačce, ktorá Vás určite nadchne, máte možnosť vybrať slečne normálne oblečenie (napríklad na vychádzku do mesta) alebo z nej naopak urobiť krásnu vílu. Je to len na Vás, na čo budete mať práve náladu.

Afro Basketball

15.5.2014
76%
Hra - Afro Basketball
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej musíte nahádzať čo najviac košov počas desiatich pokusov. S každým trafeným košom sa však vzďaľujete a každý ďalší pokus je náročnejší.

3 Point ShootoutHra na skóre

14.1.2015
72%
Hra - 3 Point Shootout
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu hru na skóre, v ktorej budete hádzať na kôš. Ak sa vám podarí nahádzať určitý počet košov, tak sa dostanete do ďalšieho kola. Dávajte si pozor na nepriaznivý vietor.

Cannon Basketball

10.1.2013
88%
Hra - Cannon Basketball
Video sa načíta
Trefa kôš na čo najmenej pokusov. Hra je trochu Postrehové a trochu logická, pretože musíte správne namieriť a trafiť kôš, ktorý však môže byť blokovaný prekážkami. V ten moment je potrebné riešiť aj logické úlohy.

Basketball Street

19.5.2014
75%
Hra - Basketball Street
Video sa načíta
Zahrajte si túto športovú hru, v ktorej budete hrať basketbal na ulici. Stačí iba kliknúť, nastaviť trajektóriu priamo do koša a znova kliknúť. Máte na to zakaždým sa trafiť?

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaily

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video sa načíta
Baví vás skateboarding? Áno? Tak toto je hra určite pre vás! Máme tu druhý diel zábavnej hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu zo 4 postáv a ukážte, čo vo vás je. Prekonávajte prekážky na strechách nočného mesta. Vykonávajte triky, ktoré svet ešte nevidel, slidujte zábradlia a pod. Keď prepnete…
Hra - Girls' Night Out Makeover
Video sa načíta
Cindy bola pozvaná na dámsku jazdu, kde potrebuje vyzerať skutočne príťažlivo. Sprav jej zábaly tváre, vytrhaj obočie a dodaj jej šmrnc pekným účesom, šatami a doplnkami, aby medzi kamarátkami vynikla.

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video sa načíta
Kúp si svoju vlastnú farmu snov! Nie je to ale ľahké takú farmu viesť. Musíš sa otáčať, aby sa ti podarilo získať dostatok obživy pre zvieratká, rovnako tak peniaze na kupovanie ďalších. Zahraj si preto mini hru, z ktorej dostávaš peniaze.

The Lost World

24.1.2013
70%
Hra - The Lost World
Video sa načíta
Nielen milovníkom hier typu bubble shooter sa určite bude páčiť táto Postrehové hra, ktorá je svojou grafikou zasadená do netradičného prostredia. Vystřelujte zo svojho stanovišťa farebné guličky a vytvárajte tak skupinky minimálne troch v rovnakej farbe, aby tak zmizli a Vy ste získali body.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video sa načíta
Bubble Dress Up je super hra ktorá nadchne milovníčky módy i tých, ktorí majú radšej postrehovej a logické hry. Aby ste totiž mohli svoju modelku obliecť a vybrať si z najlepšieho oblečenie, budete si musieť vyhrať body na zaplatenie v hre pripomínajúce hry bubble shooter.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video sa načíta
Veľmi zábavná hra, ktorú Vám navyše prináša Raketka.cz. Princíp tejto parádny postřehovky je jednoduchý, stačí zostreliť všetky farebné guľôčky. K tomu Vám slúži guličky, ktoré vystreľujete a snažíte sa ich spojiť s rovnako farebnými guličkami. Spoj musíte minimálne 3, aby odpadli.

Bubble Cannon 2

20.3.2013
82%
Hra - Bubble Cannon 2
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej musíte spojiť rovnako farebné guľôčky. Avšak nie je to tak jednoduché. Každá gulička má na sebe čísla, ktoré označujú, koľkokrát ju ešte musíte trafiť rovnakou farbou. Tento druhý diel populárnej hry je však oveľa ťažší. Na začiatku máte iba pár guličiek rovnakej farby a aby ste…

Flower PowerHra na skóreHra o medaily

7.11.2014
70%
Hra - Flower Power
Video sa načíta
Zostreľ v každom leveli všetky kvetinky. Kvetinky vystřelujte tak, aby ste dosiahli vždy spojenie minimálne troch. Kytky pomaly zostupujú dole.

Bubble BusterHra na skóreHra o medaily

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video sa načíta
Je tu výborná hra zo skupiny bubble shooter. Vašou úlohou bude vystreľovať loptičky do hracieho poľa tak, aby sa vždy spojili rovnakej farby. Keď sa Vám to podarí, loptičky zmiznú. Až v hracom poli nezostane žiadny loptičku postúpite do ďalšieho levelu. Ale pozor, ak Vás loptičky zahltí až k…
Hra - Ginger Bread Christmas Tree
Video sa načíta
Chcete potešiť vašu rodinu niečím špeciálnym a chutným na Vianoce? Rozhodli ste sa upiecť zázvorový chleba. Začnite tanierom, farbou poschodí a rôznymi Vianočnými dekoráciami, ktoré sa vám budú najviac páčiť.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaily

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video sa načíta
Podarí sa vám odpáliť tučniaka čo najďalej? Vašou úlohou bude odpáliť tučniaka, ktorý zoskočí dolu. Na získanie najväčšieho skóre máte 5 pokusov, ktoré sa sčítajú.

Winx pexeso

19.6.2012
67%
Hra - Winx pexeso
Video sa načíta
Máte radi pexeso a víly Winx? Potom je tu pre Vás dokonalá hra, v ktorej budete hľadať vždy dva rovnaké obrázky týchto krásnych víl. Na začiatku to bude veľmi jednoduché, pretože kartičiek s obrázkami bude málo, ale s pribúdajúcimi levelmi sa náročnosť naozaj veľa navýši. Ako ďaleko sa dokážete…

Memory Violetta

19.5.2014
65%
Hra - Memory Violetta
Video sa načíta
Zahrajte si známu detskú hru pexeso s obrázkami hviezd zo seriálu Violetta. Podarí sa vám v čas nájsť všetky páry?

Frozen Queen Elsa Memory

31.10.2014
83%
Hra - Frozen Queen Elsa Memory
Video sa načíta
Zahrajte si detskú hru pexeso s postavičkami z filmu Frozen. Podarí sa vám nájsť každý pár? Každý level bude náročnejší, zdoláte ich všetky?

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie