Obľúbené hry

Arm Surgery 2

29.12.2014
85%
Hra - Arm Surgery 2
Video sa načíta
Parádna hra, v ktorej si budete môcť zahrať na doktora! Do ordinácie vám zrovna priviedli pacientku so zlomenou rukou a vašou úlohou bude ju ošetriť. Hlavné je, zvoliť správny postup pri ošetrovaní.

Pyžamový večierok

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večierok
Video sa načíta
Čo všetko si dokážete predstaviť, že by ste robili na správnom dievčenskom pyžamové večierku? V tejto hre nechýba snáď nič. Skúste si farbenie vlasov, pleťové masky aj čo najšetrnejšie odstraňovanie nepríjemných chĺpkov ...

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaily

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video sa načíta
Podarí sa vám odpáliť tučniaka čo najďalej? Vašou úlohou bude odpáliť tučniaka, ktorý zoskočí dolu. Na získanie najväčšieho skóre máte 5 pokusov, ktoré sa sčítajú.

Yeti Sports 3

24.9.2011
64%
Hra - Yeti Sports 3
Video sa načíta
Zahrajte si skvelí diel hry Yeti Sports! Vašou úlohou bude vyhodiť tučniaka čo najvyššie sa vám to podarí. Po stranách sú navyše tulene, ktorí tučniaka postrčí o niečo najviac.

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video sa načíta
Nakŕmte žirafu v tejto podarenej logickej hre. Aby sa dostatočne najedla, musí žirafa zasunúť svoj ​​krk labyrintom a zjesť cestou všetky jabĺčka. Zjesť všetko ovocie úspešne ale nebude tak jednoduché, pretože si musíte dať dobrý pozor, aby si nezahryzla do vlastného krku. V neskorších leveloch sa…
Hra - Papa Louie 3: When Sundaes Attack!
Video sa načíta
Louie sa už tretíkrát vydáva za dobrodružstvom. Musí oslobodiť všetkých svojich zákazníkov, inak nebude mať žiadne zárobky. Jeho nepriateľmi sú napríklad zákusky, ovocie alebo zelenina. Myslíš si, že sa zvládneš v každom kole dostať včas do cieľa?

Barbies Salwar

20.4.2015
79%
Hra - Barbies Salwar
Video sa načíta
Dokážete pre Barbie navrhnúť úplne nové šaty? Môžete kombinovať mnoho motívov podľa Vašich predstáv. Ďalším krokom je úprava účesu a samozrejme výber vhodných doplnkov, ktoré bude Barbie potrebovať.
Hra - Harry Potter Online Coloring 2
Video sa načíta
V tejto hre si budete môcť vybrať z troch obrázkov Harryho Pottera a jeho priateľov. Vašou úlohou ich bude vyfarbiť podľa vašich predstáv. Záleží na vás, ako si ich upravíte.
Hra - Rosie Huntington-Whiteley True Make Up
Video sa načíta
Rosie sa chystá na červený kobere. Bohužiaľ, nemá veľa skúseností s make-upom preto potrebuje vás, aby ste jej s výberom a nanášaním pomohli.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video sa načíta
Chceš urobiť pekný makeup známej speváčke a herečke Lucy Hale? Poznať ju môžeš napríklad zo seriálu roztomilé mrchy. Vychutnaj si túto takmer reálnu hru a daj si pozor, nech nepretiahneš tiene alebo naopak nevynecháš kúsok pier.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video sa načíta
Zahrajte si ďalší parádny diel hry, v ktorej sa budete ako delfín predvádzať ľuďom. Vašou úlohou bude ukazovať rôzne atrakcie, balóniky, kruhy a podobne. Hlavne sa snažte získať čo najviac publika.

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video sa načíta
Ďalšia skvelá obliekačka je tu! Tentoraz svoju postavičku budete môcť obliecť ako rozprávkovú postavu. Napríklad ako princeznú Zlatovlásku, Snehulienku alebo ako Čiapočku. Hra totiž ponúka mnoho druhov účesov, farieb, šiat a mnoho ďalšieho.

Totally Spies šach

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šach
Video sa načíta
Agentky Totally Spies sa vrhli do ďalšej bitky s zbabelcami. Aby ich mohli zajať musí skočiť na ich polia na hracej ploche. Musí sa im to ale podariť skôr, než skočí oni k nim. Každá z agentiek môže skákať inak av každom ťahu vždy vyberiete jednu z nich a jej pohyb. Podarí sa Vám zajať všetky…

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video sa načíta
Skladali ste niekedy mozaiku? V tejto prepracovanej hre si to vyskúšate. Na výber budete mať veľa krásnych obrázkov aj množstvo farieb. Vybraná farebná sklíčka rozbijete kladivkom a môžete začať skladať.

Sprinter

5.9.2012
79%
Hra - Sprinter
Video sa načíta
Sprinter je športová hra, v ktorej si môžete vyskúšať, aké je to byť profesionálnym bežcom. Začínať budete proti skutočne slabým súperom, postupne však prejdete kvalifikáciou, ktorej úspešné splnenie vás môže posunúť až na olympiádu. Tu si zmeriate svoje sily s naozaj rýchlymi protivníkmi.

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video sa načíta
Zábavná hra, v ktorej sa stanete chirurgom. Avšak, do tej doby ste len poslíčkom s pizzou a podľa toho vyzerajú aj Vaše lekárske skúsenosti a vybavenie.

Winx Club 3D Puzzle

18.9.2013
85%
Hra - Winx Club 3D Puzzle
Video sa načíta
Máš rada Winx Club? Zahraj si túto hru a zlož si veľa obrázkov! Skladáš tak, že vyměňuješ kúsky, ktoré chceš, a snažíš sa poskladať zmysluplný obrázok. Akonáhle dáš nejaký kúsok na správne miesto, už s ním nejde pohnúť. Keď klikneš na otáznik, ukáže sa ti, ako má obrázok vyzerať.
Hra - Ever After High Round Puzzle
Video sa načíta
Tyhle puzzle s Ever After High postavami nie sú len tak hocijaké, ale skladajú sa do kruhu. Hoci to na prvý pohľad vyzerá jednoducho, obtiažnosť sa stupňuje, a pretože na každé koleso máš len pol minúty, ku koncu sa možno už zapotíš.

Video Game Avatar

25.4.2014
89%
Hra - Video Game Avatar
Video sa načíta
Vytvorte si svoju vlastnú bojovníčku a vyberte jej tie najkrajšie kúsky z ponúknutého repertoáru. Okrem účesu a oblečenia máte k dispozícii aj doplnky.

Anime Summer Girls

28.8.2014
89%
Hra - Anime Summer Girls
Video sa načíta
Oblečte si štyri krásne dievčatá, ktoré sa chystajú na pláž. Na výber máte mnoho šiat, farieb a doplnkov.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie