Obľúbené hry

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video sa načíta
Vyberte oblečenie dievčatku anime, ktorá čaká na svoj nový outfit. Oblečeniu a doplnkom môžete zmeniť farbu, podľa vlastného výberu.

Magical Elf Dress Up

31.7.2014
90%
Hra - Magical Elf Dress Up
Video sa načíta
V tejto hre si budete môcť vytvoriť svojho elfa! Nie je to hocijaká obliekačka, v tejto budete mať naozaj veľa možností, ako upraviť vašu postavu. Najskôr sa pohrajte s jej vzhľadom a potom sa dajte do obliekania. Vytvorte jej oblečok a dajte jej krásne šperky a zbrane. Bude z nej ozajstný bojovník!

Spring Make Up

4.7.2012
90%
Hra - Spring Make Up
Video sa načíta
V tejto hre budete mať naozaj možnosť dokázať svoje kozmetické umenie. Vaša modelka bude totiž na začiatku vyzerať naozaj príšerne a bude len a len na Vás, akú podobu jej vytvoríte použitím makeupu, účesov i doplnkov.

X-Girl Scene Maker

10.4.2015
88%
Hra - X-Girl Scene Maker
Video sa načíta
Vytvorte si vlastného avatara za pár minút a vytvorte najkrajšiu bojovnicu zo všetkých. Na výber máte účesy, šaty a rôzne bojové doplnky, ktoré môžete použiť. Príjemnú zábavu.

From Ugly To Pretty

31.12.2013
88%
Hra - From Ugly To Pretty
Video sa načíta
Pomôžte tejto mladej bifľoške vyzerať dobre. Je totiž zamilovaná do najobľúbenejšieho chlapca zo školy. Lenže on o ňu nestojí, pretože je pre neho škaredá. Vašou úlohou ju bude skrášliť tak, aby len žiarila.

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video sa načíta
Zahraj si obliekačku z prostredia Harryho Pottera a vytvor známych i neznámych študentov, ktorí by bez problémov zapadli do Rokfortu. Trúfneš si na to?

The Word Pyramid

15.10.2013
74%
Hra - The Word Pyramid
Video sa načíta
Slovná zásoba v anglickom jazyku je hlavným predpokladom v hre The Word Pyramid. Z ponúknutých písmen je nutné skladať slová do pyramídy. Akonáhle uhádnete posledný a najdlhší slovo, potom sa môžete tešiť na okamžitý postup do ďalšieho kola. Ste na tom dobre v angličtine?

Wordsmith V6

21.6.2013
85%
Hra - Wordsmith V6
Video sa načíta
Wordsmith V6 je hra na spôsob scrabble. Máte písmenká a z tých skladáte slová. Aby ste získali čo najvyššie skóre, tak ich stačí skladať čo najrýchlejšie a zbaviť sa všetkých v poli, buď zložením slova, alebo položením bomby, ktorá ich odstráni. Hra vyžaduje znalosť angličtiny! Tak kto z vás si…
Hra - Lord Of The Rings Elven Maiden Maker
Video sa načíta
Vytvorte si krásnu elfskú ženu podľa postáv z pána prsteňov! Nie je to hocijaká obliekačka, s takýmto výberom sa bude naozaj ťažké rohodnúť. Sme si istí, že si poradíte a vytvoríte si svoju krásnu elfku.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video sa načíta
Zahraj si skvelú veľkonočne ladenú obliekačku. Lily má na výber z mnohých kúskov jarného oblečenia, farby sú len na tebe. A čo takto urobiť z Lily krásnu vílu?

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video sa načíta
V tejto oblíkačce budete mať možnosť vybrať účes, oblečenie, topánky aj doplnky, nie jednej ani dvom slečnám, ale hneď piatich sexy rebelkám. Ako budú podľa vás vyzerať a ako im to spolu bude na konci pristane?

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video sa načíta
Vytvorte si jednu z Halloweenských postavičiek a to za pár minút, za pomoci strašidelného účesu, oblečenia a make-upu. Táto hra je presne pre tých, ktorí majú bohatú fantáziu a vedia skombinovať oblečenie, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš aj ty ?

Summer Lily

12.7.2014
90%
Hra - Summer Lily
Video sa načíta
Obleč si Lily do letného oblečenia. A prečo? Pretože je leto! Aké šaty alebo iné oblečenie jej vyberieš? Pohraj sa s tvarom, farbou a tiež doplnkami!

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video sa načíta
Krásna zimná obliekačka s mnohými kúskami zaujímavého oblečenia. Nechýbajú samozrejme ani doplnky, výrazné líčenie, topánky a podobne. Je len na tebe, ako Lily oblečieš.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video sa načíta
Bubble Dress Up je super hra ktorá nadchne milovníčky módy i tých, ktorí majú radšej postrehovej a logické hry. Aby ste totiž mohli svoju modelku obliecť a vybrať si z najlepšieho oblečenie, budete si musieť vyhrať body na zaplatenie v hre pripomínajúce hry bubble shooter.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video sa načíta
Podarená hra, v ktorej je vašou úlohou starať sa o módny butik. K dispozícii dostanete niekoľko krajčírok, s ktorými vyrábate najrôznejšie druhy oblečenia. Hra je veľmi podarená a je dokonca v češtine.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video sa načíta
Táto hra od Goodgame, do ktorej sa môžete prihlásiť a stať sa tak súčasťou širšej komunity hráčov, čerpať rôzne bonusy a komunikovať na chate, nie je len tak hocijaká obsluhovacie hra. Aj keď plníte priania svojich zákazníkov, aby ste si zarobili peniaze, vediete svoju kaviareň ako v skutočnosti.…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video sa načíta
V hre Goodgame Disco povedie svoj ​​vlastný malý klub. Budete vyberať a mixovať hudbu, môžete byť barmanom, alebo si ísť chvíľu sami baviť. Aby bol Váš klub tým najlepším zo všetkých vybavte ho super zariadením a technikou, udržujte svojich návštevníkov šťastné. Aby ste sa mohli zapojiť do…

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video sa načíta
Wedding Trouble je super hra pre všetky dievčatá, ktoré si niekedy predstavovali, ako by asi mala vyzerať ich svadba. Postupne si totiž podľa svojich predstáv budete môcť vybrať a vyzdobiť svadobnú miesto, nakúpiť oblečenie pre nevestu i ženícha a zvoliť všetky potrebné doplnky. Na rozdiel od…

Angry Gran TossHra na skóreHra o medaily

4.9.2014
75%
Hra - Angry Gran Toss
Video sa načíta
Podarí sa vám odpáliť babu čo najďalej? Počas letu zbierate veľa bonusov, z ktorých môžete následne získať peniaze. Navyše môžete babu podporiť streľbou. Následne môžete v obchode nakúpiť mnoho vylepšení, aby ste doleteli čo najďalej.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie