Obľúbené hry

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaily

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete odbúravať farebné kocky. Vždy musia byť pri sebe minimálne dve rovnaké kocky. Môžete si vybrať z dvoch režimov, klasický a výzva. V klasickom máte 50 kôl so zvyšujúcou sa obtiažnosťou.

Mafia Battle SK

24.4.2015
87%
Hra - Mafia Battle SK
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu mafiánsku hru, v ktorej budete riadiť vlastnú rodinu. Zo začiatku ste síce obyčajným pešiakom, ktorý sa tak maximálne môže stať vojakom v rodine. Postupom času však môžete založiť vlastnú rodinu. Tiež budete riadiť obchody, ktoré vám zarábajú peniaze, ako je autosalón, tlačiareň…

Moonster Safe

19.4.2014
87%
Hra - Moonster Safe
Video sa načíta
Príšerky stroskotali nad našou planétou a niekto je uzamkol do malých kovových schránok. Pomôžeš im dostať sa von? Stačí prekonať rôznorodé logické úlohy a otvoriť všetky schránky. Urob to na čo najmenší počet klikov myšou!

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video sa načíta
Jeden z najznámejších a najlepších príbehov o sile lásky, ktorý vzišiel z pera dramatika Williama Shakespeara, je určite Rómeo a Júlia. Teraz si ho môžete užiť aj v hernej podobe. V koži zamilovaného Rómea vyrazíte na cestu plnú nástrah a nebezpečenstva, aby ste sa nakoniec dostali ku svojej…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video sa načíta
Staňte sa majiteľom stánku s hot-dogmi a obslúžte každého zákazníka, ktorý vás navštívi tak, aby bol spokojný. Každý zákazník bude mať iné prianie a vy sa ho budete musieť snažiť, čo najlepšie splniť. Čím úspešnejší totiž budete, tým vyšší tringelt dostanete.

Urban Chic Deluxe

20.9.2014
89%
Hra - Urban Chic Deluxe
Video sa načíta
Zahraj si túto skvelú obliekačku a buď čo najviac chic! Najskôr si vytvoríš modelku podľa seba a potom ju podľa seba tiež oblečieš. Nájdeš tu tie najviac trendy kúsky.

Farm Frenzy Gone Fishing

23.12.2014
88%
Hra - Farm Frenzy Gone Fishing
Video sa načíta
Máme tu parádne strategickú hru, v ktorej budete chytať ryby. Na starosť budete mať celé farmy rýb a budete sa o ne musieť starať. Následne budete ryby predávať a za utŕžené peniaze môžete nakupovať ďalšie vylepšenia.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie