Obľúbené hry

Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video sa načíta
Barbie má v tento deň a chýba jej už len jedna vec a to krásne šaty a doplnky. Pomôžte Barbie s výberom krásnych šiat, účesu a doplnkov, aby sa Kenovi páčila.

Barbie Dressup 2

12.8.2011
58%
Hra - Barbie Dressup 2
Video sa načíta
Jedna z ďalších podarených oblíkaček bábiky Barbie. Tentoraz si chce vaša barbie zmeniť tak účes, tak oblečenie. Oblečte ju tak, aby bola pekne farebne zladená a vyšperkujte ju ľubovoľnými doplnky.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video sa načíta
Ak máte radi hry s psíkov, potom sa vám určite zapáči táto skákačka, v ktorého ovládate psa Bolta. S Boltom skáčete po domoch a rôznych pohyblivých plošinách a zbierate body. Dávajte si pozor na nepriateľov, ktorí sa na vás budú snažiť zaútočiť.

Barbie parkovanie

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkovanie
Video sa načíta
Pomôžte Barbie v jej ružovom aute dostať sa k svojmu parkovaciemu miestu. Aby sa ísť o podarilo, musíte jej nachystať cestu, na ktorej sú najrôznejšie priehlbiny a voľné predmety. Vy tieto útvary poskladajte tak, aby mohla v poriadku prejsť.

Polly Party Pickup

29.1.2014
67%
Hra - Polly Party Pickup
Video sa načíta
V tejto hre má Polly za úlohu vyzdvihnúť a odviesť kamarátov, kde potrebujú. Ale nebude to také jednoduché, čaká vás veľa prekážok a omedzuje vás aj časový limit.

Baby Hazel Goldfish

27.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel Goldfish
Video sa načíta
Hazel spoločne s jej kamarátom, našli v bazéne zlatú rybičku. Spoločne sa chcú o ňu postarať, ale potrebujú tvoju pomoc. Pomôžeš Hazel nakúpiť akvárium a zvyšné predmety, ktoré rybička potrebuje? Okrem toho budete rybku spoločne kŕmiť, ošetrovať a hrať sa s ňou. Užite si pekný deň ako opatrovateľky…

Baby Hazel Naughty Cat

6.2.2014
94%
Hra - Baby Hazel Naughty Cat
Video sa načíta
Postarajte sa spoločne s Hazel o jej milú mačičku. Potrebuje vykúpať a pekne obliecť. Nezabudnite ju poriadne nakŕmiť inak bude mačička agresívna.

Baby Sofia's White Kitty

2.12.2013
85%
Hra - Baby Sofia's White Kitty
Video sa načíta
Sofia našla v záhrade malú špinavú mačičku a tak si ju vzala domov. Mačička potrebuje umyť, nakŕmiť a samozrejme sa so Sofiou zahrať. Pomôž Sofii so starostlivosťou.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video sa načíta
Osamotená mačička potrebuje vašu pomoc! Musíte ju prvýkrát vykúpať, osušiť, navoňať a pridať nejaký ten doplnok. Potom máte oveľa väčšiu šancu, že sa mačičky niekto ujme.
Hra - Talking Tom At The Doctor
Video sa načíta
Hovoriaci kocúr Tom sa zranil a potrebuje vašu pomoc! Musíte ho ošetriť, aby mu bolo lepšie. Vytiahnite mu triesku z tela, schlaďte hrču a ďalšie veci. Dávajte pozor, aby ho to príliš nebolelo.

My Sweet Cat

25.1.2014
78%
Hra - My Sweet Cat
Video sa načíta
Máme tu pre vás opatrovateľskú hru, v ktorej sa budete starať o mačku. Musíte jej splniť všetky jej priania, aby bola spokojná. Podarí sa vám dostať až do posledného levelu?

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video sa načíta
Zvládneš sa dokonale postarať o mačičku alebo o psíka? Jedného z nich si totiž na začiatku vyberieš a potom ho počas hry namydlíš, umyješ, usušíš, vyčistíš mu zúbky, zastřihneš pazúriky a podobne. Je to proste zvierací salón.
Hra - Blondie Lockes Pet Day at School
Video sa načíta
Blondie z Ever after High potrebuje tvoju pomoc s umytím psíka a výberom oblečenia. Uprav ju aj jej psíka a zlaď ich spoločne dohromady.

Cute Puppy Daycare

14.12.2013
87%
Hra - Cute Puppy Daycare
Video sa načíta
Postarajte sa o svojho štvornohého maznáčika v tejto peknej hre. Vyberte si psíka a dajte mu všetko, čo potrebuje, hore máte grafy, ktoré zobrazujú jeho pocity a stavy. Kŕmte ho, dávajte mu vodu, hrajte sa s ním a ďalšie veci, ktoré ho udržia spokojného.

Dora Pets Care

16.10.2013
72%
Hra - Dora Pets Care
Video sa načíta
Dora dostala psa, mačku a škrečka. Pomôž jej so starostlivosťou o ne a splň im všetky želania z bublín, ktoré sa objavia nad zvieratami. Stačí si vybrať jedno z troch zvierat a môžeš hrať.

Pepe LePew's Love Run

27.11.2013
82%
Hra - Pepe LePew's Love Run
Video sa načíta
Pomôžte Skunkovi Pepemu dostať sa cez cestu a rieku k svojej láske! Pozor na premávku, aby vás niečo nezrazilo. Potom už ostáva iba dostať sa cez rieku pomocou lodičiek.

Rescue Team 911

22.8.2013
65%
Hra - Rescue Team 911
Video sa načíta
Polícia, hasiči a tiež záchranná služba sú nevyhnutnými pomocníkmi v našich životoch. V hre Rescue Team 911 si za nich môžete dokonca zahrať. Cieľom je pomáhať občanom mesta so všetkým, čo by ich mohlo ohroziť. Dokážete vždy prísť včas k novému prípadu?

Love On Line

18.2.2014
70%
Hra - Love On Line
Video sa načíta
Upravte online profil tejto mladej slečny. Už sa jej nepáči jej stará profilová fotka a chce si tam uložiť novú. Vašou úlohou bude zmeniť jej vzhľad a uložiť jej fotku na profil.

Thrill Rush

25.7.2013
78%
Hra - Thrill Rush
Video sa načíta
Zajazdite si spolu s hrdinom hry Thrill Rush na horskej dráhe a pokúste sa po ceste nazbierať čo najviac peňazí. Kedže horská dráha sa pomaly rozpadá, budete sa musieť vyhýbať rozličným prekážkam, ktoré by vás mohli s dráhy zhodiť a vy by ste museli začínať odznova.

Thrift Shop

13.1.2014
83%
Hra - Thrift Shop
Video sa načíta
V tento deň ste si otvorili svoj vlastný obchod s moderným oblečením, aby vám podnik prosperoval musíte sa venovať svojím zákazníčkam, zo všetkých strán. Musíte ich priviesť k danému kúsku oblečenia, ktoré chcú kúpiť a taktiež ich musíte odprevadiť k pokladni, ak si danú vec budú chcieť kúpiť. Za…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie