Obľúbené hry

Jesenné barbie dress up

12.8.2011
57%
Hra - Jesenné barbie dress up
Video sa načíta
V tejto barbie hre už sa trochu ochladilo a tak je potrebné bábiku obliecť do niečoho, čo jej pristane. Výber je veľký, či už zvolíte šaty alebo nohavice s svetríkom. Na výber máte aj ďalšie doplnky ako kabelky, náušnice či šály.

Barbie na jar

12.8.2011
57%
Hra - Barbie na jar
Video sa načíta
Ďalšie barbie obliekačky, tentoraz s jarnou tematikou. Vyber tejto bábike vhodné oblečenie. Môžeš si vybrať z rôznych sukní, nohavíc, tričiek či blůzek. Nakoniec môžeš bábiku doladiť kabelkou či vhodným doplnkom.

Barbie Dotted Dresses

9.10.2013
79%
Hra - Barbie Dotted Dresses
Video sa načíta
Oblečte Barbie podľa svojich predstáv. Máte na výber z niekoľkých účesov a veľa bodkovaných vecí a šiat. Samozrejmosťou sú aj módne doplnky, ktoré Barbie zvýraznia. Oblečte ju tak, aby bola úplne pôvabná.
Hra - Sky Breeze Bikini Dress Up
Video sa načíta
Leto je v plnom prúde a tak je tu super tematická Obliekačky. Vyberte si dve kamarátky a tie oblečte do plaviek podľa svojho vkusu, ich dispozícií aj poslednej módy. K plavkám patrí samozrejme aj žabky a kabelky.

Brain spa

14.3.2012
77%
Hra - Brain spa
Video sa načíta
Môže byť matematická hra i zábavná? Presvedčte sa o tom v hre Brain spa, kedy budete nakupovať v obchode a vždy sa budete musieť presne vojsť so svojim nákupom do presné sumy.

Glam Bride Makeover

8.9.2013
81%
Hra - Glam Bride Makeover
Video sa načíta
Každá z vás iste sníva o čarovnej svadbe ako z rozprávky. V tejto hre budete mať možnosť vystrojiť nevestu podľa vašich predstáv. Najskôr začnite vzhľadom, urobte jej pekný make-up, namaľujte jej oči a riasy, dajte jej rôzne šminky. V ďalšej časti jej môžete urobiť nádherný účes, s ktorým bude úplne…

Office Lady Makeover

3.12.2013
86%
Hra - Office Lady Makeover
Video sa načíta
V tejto hre dostanete možnosť upraviť zašlý vzhľad veľmi pracovitej ženy. Zapojte fantáziu a vyberte jej ten najlepší make-up, farbu vlasov a to čo jej podľa vás najviac pristane. Záleží len na vás ako bude vyzerať.
Hra - Katy Perry v ťažkostiach
Video sa načíta
Katy Perry uniesol zlý a mocný Imothep, ktorý vstal z hrobky, práve keď Katy bola sama v komnate pyramídy. Hráte za chlapíka, ktorý sa nebojí ničoho a nikoho. Zbierajte pomôcky, veci, ktoré Vám pomôžu sa dostať cez mocné nástrahy v pyramíde. Odstráňte múmie, živú sochu Anubisa, kráľa škorpióna a…

Kríza v metre

3.4.2012
90%
Hra - Kríza v metre
Video sa načíta
V tejto super adventúre sa ocitnete ako nebohé dievča v preplnenom metre. Cestovať musíte ešte ďaleko, ale ako sa všetkých hlučných, smradľavých a desivých spolucestujúcich zbaviť? Dokážete prísť na to, čo na každej platí, aby ešte rád vystúpil?

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video sa načíta
Tentokrát sa Barbie vybrala do New Yorku. New York je mesto módy a preto chce Barbie vypadať, čo najlepšie. Pomôž aj ty Barbie a vyber jej pekný outfit.
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video sa načíta
Pomôžeš vybrať barbie vhodné oblečenie do školy? Vyberať môžeš z rôznych účesov, šiat a doplnkov. Ako bude vyzerať tvoj model?

Holiday In Italy

15.3.2014
79%
Hra - Holiday In Italy
Video sa načíta
Vydajte sa na prázdniny do Talianska - mesta módy a pomôžte dvom mladým dievčatám vybrať to najštýlovejšie oblečenie v hre Holiday In Italy. Okrem veľkého množstva šiat, môžete vyberať i rozličné doplnky a dokonca môžete meniť i účesy tak, aby sedeli k vašemu outfitu.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video sa načíta
Poďte na návštevu do morského akvária, kde práve prebieha krásna show s delfínmi. A nebudete sa musieť len pozerať. Jedného delfína budete dokonca cvičiť. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkať do lôpt a plávať okolo prekážok. Keď sa mu to podarí, dostanete body. Navyše by sa jeho výkon…

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video sa načíta
Máme tu pre vás ďalšie pokračovanie tejto skvelej hry, v ktorej opäť budete jazdiť vo vodnom svete s delfínom. Robte triky a získavajte body! Snažte sa ich vykonávať presne a body naviac vás určite neminú. Budete môcť nakúpiť aj ďalšie cicavce ako kosatky a ďalšie iné vodné tvory.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video sa načíta
V prvom diele super šikovnosť hry My Dolpin Show sa ocitnete priamo uprostred vodného vystúpenie krásneho delfína. Vašou úlohou je ovládať šípkami tohto vodného cicavca tak, aby robil čo najzaujímavejšie akrobatické kúsky a čo najviac zaujal svoje nadšené publikum.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video sa načíta
Barbie má opäť módnu krízu, pri ktorej očakáva od teba pomoc. Pomôžeš jej vybrať pekné vojenské oblečenie, aby mohla vstúpiť do armády, ale pritom vyzerala skvele?
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video sa načíta
Barbie sa musí pripraviť na prvé rande s Kenom, preto chce urobiť čo najlepší dojem. Avšak nevie čo si vziať a preto potrebuje vás. Pomôžete jej?

Barbie Egyptian Princess

29.10.2013
78%
Hra - Barbie Egyptian Princess
Video sa načíta
Barbie tentoraz zatúžila po štýle egyptskej princeznej. Pomôž jej vybrať šaty, topánky a doplnky k tejto téme. Vyberieš správnu kombináciu?
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video sa načíta
Zahrajte sa na profesionálnu kaderníčku a pripravte Barbie na ples, aby bola krásna musíte jej vlasy umyť, vyfúkať a nakoniec spraviť krásny účes, ktorý môžete vylepšiť doplnkami a šatami.
Hra - Barbie Salsa Dancer Dress up
Video sa načíta
Vyberte spoločne s Barbie šaty vhodné na Salsu. Okrem nich budete vyberať aj účes a doplnky.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie