Obľúbené hry

Dwarfs' Home

18.5.2013
91%
Hra - Dwarfs' Home
Video sa načíta
Pre všetky milovníčky zariaďovania domčekov je tu naozaj super hra, v ktorej môžete v štyroch rôznych pozadiach úplne podľa seba urobiť krásne bývanie pre škriatkov. Na výber na vás čaká veľké množstvo najrôznejšieho štýlového nábytku, užitočných drobností aj doplnkov, ktoré môžete ľubovoľne…

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video sa načíta
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hráte za malú dievčatko, ktorá píše domáce úlohy, ale tak jej to nebaví, že radšej robí niečo iné. Konajte rôzne činnosti ako trebárs, zalievaní kvietkov, farbenie maľovaniek, hranie hada a tak ďalej. Musíte si dávať pozor, pretože vás mamička chodí každú chvíľu…

Hurdles Race

29.8.2013
78%
Hra - Hurdles Race
Video sa načíta
Precvičte si svoje prsty v tejto skvelej hre! Pokúste sa vyhrať každú súťaž a dostať sa v behu na 100 metrov až medzi elitu. Musíte dobehnúť to tretieho miesta, aby ste sa dostali do vyššej súťaže.

School Bus License 2

16.6.2013
85%
Hra - School Bus License 2
Video sa načíta
Staňte sa vodičom autobusu. Najprv sa musíte naučiť riadiť v autoškole a potom dostanete vodičské oprávnenie. Dávajte si pozor, aby ste neprešli žltú čiaru, pretože inak hra končí. Tiež si dávajte pozor na zatáčanie, pretože je veľmi citlivé. Keď zatáčate, tak musíte volant narovnať, inak spadnete.…

18 Wheels Driver 4

27.7.2013
65%
Hra - 18 Wheels Driver 4
Video sa načíta
Aj hry s automobilovou tematikou majú na dievčenských weboch rozhodne svoje miesto, preto si môžete zahrať 18 Wheels Driver 4 aj vy. Jednoduchým ovládaním (šípkami) sa budete musieť s vašim kamiónom dopraviť z miesta na miesto. Ak by ste náhodou zablúdili, stačí sa pozrieť na mapu (tlačidlo M) a…

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video sa načíta
Mladá a krásna Avie sa chystá na Halloween a nevie čo na seba. Tak jej pomôžte vybrať to najlepšie len pre ňu. Budete mať aj viac úloh ako pomáhať kamarátovi v laboratóriu, budete si môcť urobiť nové nechty alebo sa fotiť v parku. Nečakajte a skúste si túto hru.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video sa načíta
Prežite spoločne s Avie Vianoce, cez ktoré zažíva mnoho dobrodružstiev. Pomôžte jej nakúpiť nové oblečenie a vybrať pekného domáceho miláčika. Dokážete obísť všetky obchody a získať, čo najviac predmetov?

Traffic Mania

2.2.2013
70%
Hra - Traffic Mania
Video sa načíta
Dobrá postrehová hra, v ktorej sa ako policajt budete riadiť dopravu. Semafory zrovna moc nefungujú a tak musíte auta navigovať gestami. Dávajte si však pozor nech do seba nenarazí!

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video sa načíta
Trafficator je pekne spracovaná hra, v ktorej budete riadiť dopravu na cestách a križovatkách. Môžete ľubovoľne zastavovať autá, avšak najdôležitejšie je dávať pozor, aby sa nezrazili. Taktiež musíte dávať pozor na chodcov, ktorí budú cez cestu prechádzať.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video sa načíta
Baví vás vyberanie oblečenie, zmeny štýlu a všetko čo sa týka módy? V tom prípade vyskúšajte hru Fashion Star. V tejto hre si môžete vybrať z niekoľkých modeliek, ktorá pripravujete na vystúpenie na módnej prehliadke. Vystylujte vaše modelky tak, aby sa páčili!

Pyžamový večierok

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večierok
Video sa načíta
Čo všetko si dokážete predstaviť, že by ste robili na správnom dievčenskom pyžamové večierku? V tejto hre nechýba snáď nič. Skúste si farbenie vlasov, pleťové masky aj čo najšetrnejšie odstraňovanie nepríjemných chĺpkov ...

Cupid Forever 2

15.8.2013
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video sa načíta
V pokračovaní obľúbenej hry Cupid Forever dostanete opäť na starosť, aby sa do seba zamiloval mladý pár. Tentoraz bude v zoologickej záhrade. Keď Cupid namiešate na šíp zlé ingrediencie budú sa diať zaujímavé veci s najrôznejšími zvieratami. Tak nenechajte pár dlho čakať ...
Hra - Selena Gomez Cool Hairstyle
Video sa načíta
Selena Gomez potrebuje zmenu v účese. Pomôžeš jej vytvoriť nový účes, s ktorým by mohla vystúpiť na verejnosti? V hre jej vlasy môžeš šampónovať, umývať, farbiť, natáčať či rôzne dekorovať. Ako bude vyzerať tvoja Selena Gomez?

Evino vlasové štúdio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové štúdio
Video sa načíta
Staňte sa na chvíľu prvotriedne kaderníčkou a splňte svojim zákazníčkam každé želanie. V tejto hre môžete povoliť uzdu svojej fantázii, zvoliť si niektorú z modeliek a vytvoriť jej účes podľa seba, alebo skúsiť zákazníčku ostrihať, nafarbiť a upraviť čo najpodobnejšie jej želanie.

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video sa načíta
Chystáš sa na večierok a nie si si istá, čo by si si mala vziať na seba? Vyskúšaj si túto hru a zisti, na aké oblečenie máš práve náladu a čo ti pristane! Starostlivo vyberaj vždy medzi dvomi obrázkami, ale daj pozor, hrať môžeš len raz denne.

My Sweet Roommate

2.2.2014
65%
Hra - My Sweet Roommate
Video sa načíta
V tejto hre musíte najprv vyplniť kvíz, ktorý vám potom vygeneruje vašich spolubývajúcich na internáte. Vyberajte podľa toho, čo máte najradšej. Akonáhle sa skončí test, tak si môžete vybavait váš vysokoškolský byt.

Horsey Farm

6.11.2012
95%
Hra - Horsey Farm
Video sa načíta
Skúste viesť vlastnú malú farmu a starať sa o koníka. Do ďalšieho kola postúpite vždy, keď dokážete maximálne uspokojiť všetky jeho potreby (ukazovateľ nájdete dole). Musíte ho kŕmiť, dávať mu napiť, hrať sa s ním, pravidelne ho nechať odpočívať, navštevovať veterinárneho lekára a kúpať ho.

Air Hockey

9.12.2013
90%
Hra - Air Hockey
Video sa načíta
Baví vás stolný hokej? Zahrajte si ho v hre Air Hockey, vašou úlohou bude nastrieľať sedem gólov a poraziť tak súpera. Ak sa vám podarí vyhrať, postúpite do ďalšieho kola. Ale má to jeden háčik, každým kolom je súper prefíkanejší a tým budu vaše šance na výhru menšie. Dokážete prejsť všetky kolá?

Legend of Ping Pong

30.5.2011
75%
Hra - Legend of Ping Pong
Video sa načíta
Patrí stolný tenis medzi vaše obľúbené športy? U nás si ho môžete zahrať aj ako onlinovky. Tento ping pong ponúka nielen klasické pingání tam a späť, môžete tu tiež ťahom myšou skúšať rôzne falše a útočné strely.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video sa načíta
Hra Tilt patrí medzi 3D oddychovka, v ktorých musíte mať trochu postreh a trochu logického myslenia. Vašou úlohou je dostať guľôčku, ktorá je umiestnená na pohyblivé drevenej doske do portálu, ktorý ju prenesie do ďalšieho levelu. Pohyb guľôčky udávate naklonením dosky.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie