Obľúbené hry

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video sa načíta
Zahrajte si preteky poníkov. V tejto hre si môžete vybrať z troch pretekárok, každá z nich má iné jazdné vlastnosti. So svojím vybraným poníkom sa potom snažte poraziť ostatné dva protivníkmi. Ťahaním myši zrýchľujete tempo a kliknutím poník skočí.

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video sa načíta
Zahraj si ďalšiu hru zo série Shopaholic. Bývaš vo veľmi známom Hollywoode a dostávaš pozvánky na rôzne večierky, kde sa ale musí dodržiavať dress code. Oblečenie teda nakupuj podľa štýlu a farieb, ktoré dostaneš v pozvánke. Jedine tak môžeš zarábať viac a viac a stať sa úspešnou celebritou! V…

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video sa načíta
Ďalšia Slacking hra je tu! Vydaj sa do supermarketu, kde máš sedieť pri pokladni a predávať, ale príliš ťa to nebaví. Namiesto toho si užívaš činnosti ako maľovanie pier, písanie smsky, vytrhávanie obočia alebo jazdenie na nákupnom vozíku.

Mother's Day Slacking

14.8.2013
86%
Hra - Mother's Day Slacking
Video sa načíta
Tentoraz sa v hre zo série Slacking nebudete nudiť, ale Vašou úlohou bude urobiť tajný darček pre mamičku ku dňu matiek. Dokážete vyrobiť či zabaliť darček alebo rôzne ďalšie úlohy tak, aby si Vás nevšimla a nepokazilo sa prekvapenie.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video sa načíta
Vyberte si jedného z troch roztomilých oslík a starajte sa o neho tak, aby bol čo najspokojnejší. Keď sa Vám podarí udržať oslíka kŕmením, kefovaním a ďalšími vecami šťastného celý deň, postúpite k ďalšiemu dňu. Ten bude vždy o niečo ťažšie a oslík toho bude vyžadovať viac a viac.

Barbie na bicykli

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na bicykli
Video sa načíta
Všetky milovníčky bábiky Barbie určite poteší táto závodná hra, v ktorej si Barbie vycestovala na bicykli. Po ceste môže predvádzať najrôznejšie triky a zbierať drahokamy za body. Čo je ale najzaujímavejšie, sú kúsky oblečenia. To keď sa jej podarí pri ceste zobrať, bude sa môcť pred budúcom okolo…

Lost Heroes

22.9.2013
75%
Hra - Lost Heroes
Video sa načíta
Stratená zvieratka v hre Lost Heroes potrebujú pomôcť. Ide o slona, psíka a tiež zajaca. Po ceste navyše dostanú hlad a je potrebné, aby ste ich vykonali cez ich jedlo. Pes má rád kocky, zajac mrkvu a slonovi chutí melón. V niektorých miestach si musíte so zvieratami pomôcť, pretože inak sa…

Top Model Makeover

21.9.2013
82%
Hra - Top Model Makeover
Video sa načíta
Top Model Makeover je hra pre dievčatá, ktoré rady robia make up. Okrem neho bude vašou úlohou vybrať oblečenie, doplnky a samozrejme účes. Zaujímavosťou tejto hry je napríklad to, že rúž, či dokonca očné linky môžete vybrať v rozličných odtieňoch.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video sa načíta
Štvrté pokračovanie obľúbenej hry Bomb It nadväzuje na dobrú tradíciu svojich predchodcov, kde ste si mohli užiť skvelú grafiku, veľa vylepšení a zahrať si aj proti kamarátovi. Tentoraz máte navyše milú možnosť za svoje výhry zbierať body a za ne kupovať svojmu hrdinovi nové zaujímavé kostýmy;)

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video sa načíta
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Twin Cat Warrior

10.9.2013
70%
Hra - Twin Cat Warrior
Video sa načíta
Ak sa ti páčila hra Fireboy and Watergirl, bude sa ti dozaista páčiť aj táto. Funguje totiž na rovnakom princípe - k dispozícii máš dve postavy, tu sú to mačací rytieri a každú cicu ovládaš inak. Musia spolupracovať, aby sa zvládli dostať cez 40 ťažkých levelov až do zámku.

Barbie Care N Cure

8.9.2013
70%
Hra - Barbie Care N Cure
Video sa načíta
Barbie zverolekárka chce pomáhať zvieratkám. Zo všetkého najskôr musí nejaká nájsť v prírode. Potom si ich odnesie do nemocnice a podrobí niekoľkými vyšetrením, aby zistila, čo ich trápi. Na stole je potom vylieči, a to skôr, než zo stola utečú. Nakoniec dá zvieratkám nejaký maškrtu, aby sa mala…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video sa načíta
V tejto hre Barbie chce, aby ju mal Ken ešte radšej a tak sa rozhodla namiešať mu nápoj lásky. Pomôžte jej vybrať tie správne ingrediencie, aby bol účinok nápoja naozaj zaručený. Keď zvolíte zle, môže sa Kenovi urobiť zle alebo ešte niečo horšie.

Scooby-Doo Love Quest

30.5.2011
71%
Hra - Scooby-Doo Love Quest
Video sa načíta
Scooby-Doo je určite všetkým dobre známy. V tejto hre máte za úlohu s jeho pomocou dopraviť srdiečka od Daphne k Fredovi. Nie je to tak jednoduché, ako by sa mohlo zdať - budete potrebovať dobrý postreh. Navyše sa vám plány snaží prekaziť zlý duch hádžuci závažie, ktorému sa musíte vyhnúť.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video sa načíta
Uprav si vzhľad svojho Pegasa. Podľa toho, čo bude robiť, môžeš spoznať, či sa mu tvoja voľba páči alebo nie, a prípadne ju upraviť. Vyjdeš mu v ústrety, alebo si napriek jemu budeš robiť, čo chceš?

Ice Cream for Kids

29.3.2012
87%
Hra - Ice Cream for Kids
Video sa načíta
Staňte sa na chvíľu zmrzlinára alebo zmrzlinářkou a plňte deťom ich želania. Keď budete robiť všetko správne a rýchlo dostanete dobre zaplatené a postúpite do ďalšieho, náročnejšieho levelu. Tak sa snažte, nech ste najlepší v meste!

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video sa načíta
Táto hra preverí Vaše kuchárske zručnosti v niekoľkých minihrách, ktoré bude hodnotiť Minnie a jej kamaráti. Vyskúšate si svoju pamäť pri aranžovaní jedla na tanier, odhad pri opekaní mäsa i postreh pri miešaní farebných polievok. Koľko bodov za svoje výkony dostanete?

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video sa načíta
Zahrajte si túto hru s koníkom a prekonajte celú trasu. Vašou úlohou je čo najrýchlejšie prebehnúť určenú cestu, ale musíte si dávať pozor na prekážky, ktoré stoja v ceste. Tie môžete preskočiť, dôležité je ale odhadnúť správny čas výskoku. Čím lepšie sa vám bude dariť, tým vyššie levely sú vám k…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video sa načíta
Máme tu ďalší diel skvelých hier Papa 's!! Tentoraz sa budete starať o zákazníkov v novej cukrárničke! Tvoriť tu budete chutné a sladké tortičky, s mnohými druhmi cesta, polevami, ovocím alebo sladkosťami. Vždy prijmete objednávku, upečiete tortu a ozdobíte podľa zákazníkových predstáv.

Beach Slacking

12.8.2013
74%
Hra - Beach Slacking
Video sa načíta
Ďalšia z obľúbených hier "Slacking" je tu. Tentoraz to budú deti, ktoré sa na pláži budú snažiť stihnúť všetky svoje aktivity. Ako vždy budete mať na každú malú hru len obmedzený čas až do vtedy, kým sa na deti pozrie zlý strážca pláže.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie