Obľúbené hry

Winx oblíkačka

15.8.2011
63%
Hra - Winx oblíkačka
Video sa načíta
Patríš medzi fanúšičky clubu Winx? Potom by sa ti mohla zapáčiť táto Obliekačky, v ktorej si môžeš jednu z víl obliecť podľa svojho. Stačí otvoriť skriňu, ktorá skrýva veľa druhov rôznofarebného oblečenia, od sukňou po šatôčky.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video sa načíta
Vitajte v módnej metropole, Miláne, a vydajte sa na super nákupy tých najlepších handričiek, luxusných šiat, šperkov, topánok, kabeliek ... Čo viac si dievča s citom pre módu a obliekanie môže priať? Tak na nič nečakajte a poďte to tiež skúsiť, obchody už na Vás čakajú ;) Peniaze môžete zarobiť tak,…

Teddy Textile

8.5.2013
80%
Hra - Teddy Textile
Video sa načíta
Teddy Textile je hra o zručnosti, v ktorej si môžete vytvoriť svoju plyšovú hračku. Máte na výber macíka, kone, psíka, mačičku a ďalšie. Je to naozaj jednoduché, stačí vybrať látku, nastrihať ju, potom ju spracujete na stroji, potom mu môžete dorobiť tvár a svoj výtvor pomenovať.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video sa načíta
Animal artist je super kreatívna hra, v ktorej Vám s vytváraním obrazu budú pomáhať roztomilé zvieratká. Vyberajte farby aj rôzne zvieratká, ktorá Vám svojimi tlapičkami urobia najrôznejšie vzory. Popustite uzdu fantázii a poriadne si hru užite :)

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video sa načíta
Waitress je zaujímavá hra, v ktorej si môžete vyskúšať, aká je práca čašníčky náročna. Obslúžiť všetkých zákazníkov načas a doniesť im vždy to správne jedlo nie je vôbec jednoduché. Neváhajte a presvedčte sa o tom sami.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video sa načíta
Farmárske hry sú veľmi obľúbené a výnimkou nie je ani hra The Farmer. V tejto hre dostanete k dispozícii farmu a polia, na ktorých môžete pestovať čo sa vám zachce. Okrem pestovania ovocia a zeleniny môžete na svojej farme chovať aj zvieratá. Úrodu môžete predať a našetriť peniaze na sadivo alebo na…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video sa načíta
Je tu super prepracovaná novinka z rodiny farmárskych hier z dielne Good Game. Stačí jednoduché prihlásenie a stanete sa majiteľom vlastného farmárskeho komplexu, ktorého prosperita záleží len na Vás. Hra je v češtine a na začiatku Vás čaká prehľadný úvod, v ktorom sa naučíte ako stavať nové budovy,…

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video sa načíta
Too Much Pressure je skvelá postrehovka, v ktorej budete chcieť byť najlepší. Hra je úplne jednoduchá, pohybom myšou ovládate modrú guličku, s ktorou sa musíte vyhýbať červeným guličkám a každú chvíľu zmršťujúcim sa stenám. Neskôr vám pribudne viac červených guličiek a začne peklo. Tak sa ukážte!

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video sa načíta
Zahrajte si túto podarenú hru, v ktorej sa stanete majiteľom zvieracieho útulku. Na začiatku hry dostanete niekoľko zvieratiek, o ktoré musíte starať. Musíte sa starať o to, aby bola zvieratka zdravá av útulku sa nenudila. Postupne sa do vášho útulku bude dostávať viac a viac zvieratiek.

Super Doggy

27.6.2013
76%
Hra - Super Doggy
Video sa načíta
Zlý a mocný lord ťapuška napadol so svojou mačacou armádou psie mesto a uniesol všetky šteniatka. Vy hráte za hrdinu, ktorý sa odhodlá ich zachrániť. Zbierajte desiaty a ničte všetkých nepriateľov. Keď vám nabehne odpočet, tak stlačte S a budete môcť lietať alebo rozdávať také rany, že doslova…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video sa načíta
Pomoc koníkovi s útekom. Tvojou prvou úlohou bude to, aby si zozbieral všetky potrebné veci k úteku. To ale nie je všetko, nájdené veci potom musíš aj správne použiť. Nezabúdaj, že nestačí prehľadať len jednu miestnosť.

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video sa načíta
Vytvorte si podľa svojej fantázie toho najkrajšieho poníka! Vyberte mu najlepšie hrivu, zvoľte tvar a farbu očí, ozdobte ho krásnymi doplnkami a to všetko v naozaj pestrej palete farieb.

My Dear Pony

20.10.2012
82%
Hra - My Dear Pony
Video sa načíta
Je tu ďalšia super hra, v ktorej sa budete starať o roztomilé zvieratko. Tým je tentoraz krásny poník. Na začiatku s ním pôjdete behať. Pritom si musíte dať pozor, aby nevybehol z cesty alebo si neublížil na prekážkach. Potom je na rade kŕmenie, kde bude na Vás rozhodnúť, čo môže a nemôže jesť.…

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video sa načíta
Fores Ride je sympatiku hra, v kterké si budete nielen vďaka autentickým zvukom pripadať skoro ako by ste sami priamo na koni išli. Nasadnite teda a vydajte sa na prechádzku jedným z dvoch prostredí, ktoré si budete môcť na začiatku vybrať. Cestou sa ale musíte vyhýbať nástrahám ako sú kamene, vetvy…

Lagoona Blue Hairstyles

26.5.2013
90%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video sa načíta
Lagoona Blue z Monster High je opäť tu, aby si tentoraz od vás nechala pomôcť zo starostlivosťou o svoje vlasy. Najskôr ich bude potrebovať poriadne umyť, vysušiť a rozčesať. Potom už sa môžete pustiť do výberu toho najlepšieho účesu aj farby. Nakoniec pre ňu vyberiete podľa svojho vkusu líčenie a…

Scooby Doo Shag a Snack

22.5.2013
75%
Hra - Scooby Doo Shag a Snack
Video sa načíta
Zachráňte Scoobyho! Hráte za Shagyho a ste držaní v žalári a váš kamarát Scooby je priviazaný k stoličke. Aby ste ho oslobodili, musíte Scoobymu nahádzať priamo do papule pár kusov jedla, aby získal silu a pretrhol lano. Akonáhle sa vám toto podarí, postupujete do ďalšieho levelu. Hra je časovo…

Kisses At The Beach

16.7.2013
65%
Hra - Kisses At The Beach
Video sa načíta
Kisses At The Beach je hra venovaná hlavne dievčatám, ktoré majú rady bozkávanie. V tejto hre sa budete musieť bozkávať tak, aby vás plavčík nevidel a nenahneval sa. Ak vás uvidí viac ako 3 – krát, prehrávate.

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video sa načíta
Pony Adventure je hra pre najmenších a pre dievčatá. Utiekol vám dom a vy sa ho vydáte hľadať na svojom krásnom poníkovi. Prekonávajte prekážky a zbierajte po ceste mrkvy a veci, ktoré váš dom rozhádzal. Dievčatko na poníkovi môžete aj obliekať. Proste je to AMAZING HORSE!

Baby Horse Deluxe

26.8.2012
73%
Hra - Baby Horse Deluxe
Video sa načíta
Predstavovali ste si niekedy koníka svojich snov? V tejto hre budete môcť svoje predstavy realizovať. Upravíte koňa úplne podľa svojich predstáv. Môže mať najrôznejšie farby, zavláštní hrivu aj chvost alebo zaujímavé doplnky. Fantázia nemá žiadne obmedzenia ;)

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video sa načíta
Vydajte sa na závodnú dráhu s jedným z troch krásnych farebných poníkov. Čakajú na Vás prekážky a samozrejme časomiera. Ťahom myšou dopredu svojho koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem vyššie).

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie