Obľúbené hry

Mario Jet Ski

15.5.2014
77%
Hra - Mario Jet Ski
Video sa načíta
Závodná hra, v ktorej sa musíte s Mariom doplaviť až do cieľa. K dispozícii budete mať veľmi rýchly vodný skúter a veľa skokanských mostíkov a iných vychytávok. Tie Vám tiež pomôžu k tomu, aby ste prekonali veľa nástrah, ako sú napríklad míny.

Date After School

4.4.2014
79%
Hra - Date After School
Video sa načíta
Date After School je obliekačka, v ktorej bude vašou úlohou vybrať zimné oblečenie pre mladý pár, ktorý sa chystá na svoje prvé rande. K dispozícii budete mať množstvo účesov, oblečenia, ale i najrôznejších doplnkov.

Two Sister On The Beach

21.3.2014
78%
Hra - Two Sister On The Beach
Video sa načíta
V obliekačka Two Sister On The Beach bude vašou úlohou obliecť dve sestry, ktorá sa chystajú na pláž. Na výber budete mať množstvo tričiek, sukní, šiat a topánok. Okrem toho je možné zmeniť i účes a každej sestre vybrať jeden darček či hračku.

Rodinka na výlete

19.5.2012
71%
Hra - Rodinka na výlete
Video sa načíta
Oblečte celú šťastnú rodinu na ich spoločný víkend. Vyberte správne oblečenie pre mamičku, otecka aj dieťa podľa toho kam ich pošlite. Strávi podľa Vás spoločný čas v parku, v meste, na promenáde alebo na výlete vlakom?

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaily

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu hru, v ktorej budete prelietavať s bublinou medzi bránami. Je to klasická flappy pecka, takže musíte bublinu vyrovnávať tak, aby sa nedotkla žiadneho objektu.

Pet Sledding

23.1.2014
86%
Hra - Pet Sledding
Video sa načíta
Vyskúšajte si zahrať postrehovú hru Pet sledding, kde si môžete vybrať hru pre jedného, ale i dvoch hráčov. Po vybraní si môžete vybrať jedného zo zvieracích jazdcov. Potom sa môžete pustiť do hry, kde bude vašou úlohou zbierať darčeky a vyhýbať sa kameňom. Každým kolom, je hra náročnejšia preto…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video sa načíta
V hre Goodgame Disco povedie svoj ​​vlastný malý klub. Budete vyberať a mixovať hudbu, môžete byť barmanom, alebo si ísť chvíľu sami baviť. Aby bol Váš klub tým najlepším zo všetkých vybavte ho super zariadením a technikou, udržujte svojich návštevníkov šťastné. Aby ste sa mohli zapojiť do…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video sa načíta
Zvládnete prejsť všetky úlohy, ktoré Vám bude postupne dávať jedna z rodiny smutných opičiek? Na začiatku si vyberiete svojho sprievodcu a potom záleží len na Vašej nápaditosti a chytrosti, ako rýchlo dokážete vždy opičku Rozema a dostať sa až na koniec.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video sa načíta
Ďalšie pokračovanie super logické adventúry aj pre tých najmenších, kde máte za úlohu rozosmiať opičku, je tu. Tentoraz si vyberiete jednu z opičí rodiny a budete plniť originálne a vtipné úlohy. V hre ide ako vždy o to, použiť čo najmenej kliknutí.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video sa načíta
Osloboďte čo najrýchlejšie všetky krásne víly Winx z ich zajatia v letiacich bublinách. Ale musíte byť naozaj rýchle, aby Vám nezmizli a dať si veľký pozor, aby ste náhodou zachránil som aj niektorú zo zlých víl. To by pre Vás hra skončila.

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video sa načíta
Pre všetky milovníčky krásnych víl z klubu Winx je tu bezchybná dekoračná hra, v ktorej môžete úplne podľa svojich predstáv prestavať ich nový dom. Pre každú je v ňom nachystaná spálnička a je len na vás, kde bude ktorá víla bývať a ako budú izby vyzerať. Tak uplatnite svoje estetické cítenie a…

Upratovanie s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Upratovanie s Jennifer
Video sa načíta
Dievčatko Jennifer sa práve zobudila a chystá sa do školy. V jej izbe je ale strašný neporiadok, v kuchyni nemá nachystané jedlo na raňajky a ani oblečnia a aktovku nemá v poriadku. Pomôžte jej všetko správne upratať a prichystať, aby mohla vyraziť. Aby ste vedeli ako má vyzerať výsledok, môžete sa…

Operate Now Eye Surgery

30.9.2013
80%
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video sa načíta
V hre Operate Now Eye Surgery sa stanete očným chirurgom, ktorý musí nahradiť starú očné šošovku novú intraokulárnu šošovkou. Najprv musíte vybrať starú šošovku a potom do oka na presnú pozíciu vsadiť šošovku novú, ktorá svojimi vlastnosťami nahrádza pôvodnú očnú šošovku. Operujte presne, aby ste…

Twilight Celebrity Puzzle

19.12.2012
78%
Hra - Twilight Celebrity Puzzle
Video sa načíta
Užite si moc pekné puzzle so super obrázky hlavných hrdinov súčasného filmového hitu Twilight. V troch obtiažnostiach, z ktorých si môžete zvoliť, budete vzájomne meniť pozície pomíchaných štvorčekov do tej doby, než bude obrázok kompletný;)

Wedding Kiss Dress Up

31.7.2012
69%
Hra - Wedding Kiss Dress Up
Video sa načíta
Oblečte mladú nevestu k jej prvému novomanželskému bozku. Aké bude mať vlasy, topánky doplnky a to najdôležitejšie - svadobné šaty?

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video sa načíta
Je tu naozaj super hra, v ktorej budete skoro reálne žiť život so svojou hrdinkou. Môžete prejsť celý jej krásny veľký dom a popustiť uzdu svojej fantázii pri jej obliekaní, česaní a líčení ...

Sunflower Girls

24.8.2014
72%
Hra - Sunflower Girls
Video sa načíta
Postarajte sa o tieto dve kamarátky, ktoré sa chcú nalíčiť a učesať. Lenže potrebujú niekoho, kto im s tým poriadne pomôže, hľadajú práve vás! Takže nečakajte a pustite sa do práce.

Baby Hazel Swimming Time

25.9.2014
91%
Hra - Baby Hazel Swimming Time
Video sa načíta
Hazel sa v tejto časti chce naučiť plávať. Pomôžte jej a strýkovi, aby to skutočne dokázala.
Hra - First Aid to Anna and Elsa
Video sa načíta
Pomôžte dvom priateľom so záchranou Elsi a Anny. Ak im nepomôžete včas, môže to mať hlbšie následky.

Anna Hospital Recovery

1.1.2015
69%
Hra - Anna Hospital Recovery
Video sa načíta
Anna si počas jazdy na sobovi zlomila ruku a nohu, preto ju poslali na vaše oddelenie, aby ste ju vyliečili. Pomôžte jej vyliečiť rany a opraviť zlomeniny, aby mohla ísť,čo najrýchlejšie domov.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie