Obľúbené hry

Hamster Care

4.6.2013
88%
Hra - Hamster Care
Video sa načíta
V tejto peknej opatrovateľskej hre sa budete starať o roztomilého škrečka. V niekoľkých malých "hrách" ho postupne umyjete, vysušíte, učešete, nakŕmite, pohráte sa s ním alebo mu aj vyberiete zaujímavé doplnky. Na začiatku máte možnosť si zvoliť, či chcete hrať na čas, alebo bez akéhokoľvek limitu.

Small Chipmunk

9.8.2013
74%
Hra - Small Chipmunk
Video sa načíta
Dostala si na starosť malú roztomilú veveričku. Tvojou úlohou je riadne sa o ňu postarať. Čaká ťa kŕmenie, triedenie jedla alebo napríklad jej obliekanie. Myslíš, že sa u teba bude mať veverička dobre?
Hra - Baby Barbie Hobbies Doll House
Video sa načíta
V tejto hre musíte pomôcť malému dievčaťu s poskladaním malého herného domčeka pre Barbie. Dokážete všetko pripraviť a potom ešte vybrať správne tapety, nábytok a všetko farebne zladiť? Práce Vás čaká naozaj veľa, takže neváhajte a hurá do toho.

Factory Balls 2

21.12.2014
67%
Hra - Factory Balls 2
Video sa načíta
Zábavná logická hra, v ktorej budete vytvárať také loptičky, aké vidíte na krabici. Loptička musí prejsť vždy niekoľkými bodmi v správnom poradí.

Blind Date Makeover

9.9.2013
82%
Hra - Blind Date Makeover
Video sa načíta
Samantu pozval tajuplný ctiteľ na rande. V tento deň, však nevyzerá dobre, pomôžeš jej s prípravou a celkovou premenou, aby vyzerala čo najlepšie ? V hre jej budeš môcť urobiť kozmetiku, make-up a samozrejme vybrať šaty a doplnky.

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video sa načíta
Oblečte ako sa patrí tanečný pár salsy na ich pretekárske vystúpenie. Zvoľte dievčine aj jej partnerovi to najreprezentatívnejšie oblečenie, aby ohromil nielen divákov, ale aj porotu.
Hra - Alvin, Chipmunkovia a Harmonika
Video sa načíta
Roztomilý obľúbený Chupmunek Alvin sa rozhodol hrať na fúkaciu harmoniku. Pomôžete mu, aby jeho pesnička znela naozaj pekne? Ovládajte harmoniku šípkami tak, aby ste chytili všetky letiaci noty na správne farebná políčka.

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video sa načíta
Taky už Vám chýba leto? Vydajte sa na slnečnú bazénovú párty aspoň na obrázkoch tejto postrehovej hry, kde budete hľadať v štyroch rôznych prostrediach zadanej obrázky. Ale nečakajte rybu vo vode, alebo vtáka na strome a dobre sa pozerajte;)

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video sa načíta
Hrali ste niekedy na flautu? Nie? Tak máte jedinečnú príležitosť si to vyskúšať. Zo začiatku hráte jednoduché tóny, ale každým okolo začínajú byť tóny ťažšie. Keď neurobíte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatú hviezdu. Dokážete ich vyhrať všetky?
Hra - Sárina lekcie varenia - Kalifornskej rolky
Video sa načíta
Kalifornskej rolky (alebo tiež sushi) sa naučíte vyrábať pod vedením náročné učiteľky Sáry. Sami si budete musieť vždy nachystať všetky ingrediencie i riad aby ste potom zvládli podľa pokynov postupne celý výrobný proces tohto neobvyklého pokrmu. Aj keď to tentoraz bude trošku náročnejšia, o to…

Fashionize

5.9.2014
85%
Hra - Fashionize
Video sa načíta
Zahrajte si túto skvelú obliekaciu hru, v ktorej budete môcť nalíčiť a učesať krásnu modelku. Vyberte jej z niekoľkých druhov oblečenia aj šperkov, ktoré môže mať na sebe.

Panda Costumes

12.11.2014
73%
Hra - Panda Costumes
Video sa načíta
Aneta miluje pandy, má ich tak rada, že by chcela mať aj jednu doma. Lenže vie, že takú pandu mať nemôže, preto si kupuje oblečenie s pandami a čiernobielou farbou. Na dnešný večer má plány a chce sa poriadne vyparádiť tak jej s tým pomôžte.

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video sa načíta
Táto hra preverí Vaše kuchárske zručnosti v niekoľkých minihrách, ktoré bude hodnotiť Minnie a jej kamaráti. Vyskúšate si svoju pamäť pri aranžovaní jedla na tanier, odhad pri opekaní mäsa i postreh pri miešaní farebných polievok. Koľko bodov za svoje výkony dostanete?
Hra - Blondie Lockes Gingerbread Bears
Video sa načíta
Blondie sa rozhodla prekvapiť svoje kamarátky z Ever after High chutnými medovníkmi. Pomôžte jej s prípravou a celkovým pečením, aby boli perníčky, čo najkrajšie.
Hra - Frozen Elsa Fire Makeover
Video sa načíta
V tejto hre už Elsa z filmu Ľadové kráľovstvo nebude naďalej ľadová, ale ohnivá. Tvojou úlohou je ju "prefarbiť" a následne obliecť tak, aby jej oblečenie sedelo k novému vzhľadu. Dokážeš to?

Devilish Cat

2.5.2014
86%
Hra - Devilish Cat
Video sa načíta
Je tu ďalšia hra zo série Devilish, tentoraz s mačkou v hlavnej úlohe. Tá sa snaží zjesť čo najviac jedla, ale pritom tak, aby ju jej panička - anjelik - nevidela. Ak ju uvidí, bude zle. Keď nazbieraš všetky tri diamanty, dostaneš čas navyše.
Hra - Mary Dream House Construction
Video sa načíta
Meow pripravil pre svoje dievča Mary záhradnú slávnosť, ale ona na ňu nechce ísť, kým nebude zrekonštruovaný ich nový domček. Meowa teda čaká množstvo práce ako oprava domu, natieranie, oprava strechy, stavanie plotu, stavanie studne, sekanie záhrady... Až keď je všetko hotové, vrhne sa mu Mary…

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video sa načíta
V tejto výbornej postrehovej hre sa mozu stať husľovým virtuóz hľa detí, Ktory nemaju vôbec Žiadny hudobný sluch sa alebo nadaním. Poďme hlavne o to, v správnu chvíľu a na správne dlhú dobu stlačí zadanej písmená a symboly na klávesnici. V každom leveli na Vás čaká krajsie ale náročnejšími melódií.

Evino vlasové štúdio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové štúdio
Video sa načíta
Staňte sa na chvíľu prvotriedne kaderníčkou a splňte svojim zákazníčkam každé želanie. V tejto hre môžete povoliť uzdu svojej fantázii, zvoliť si niektorú z modeliek a vytvoriť jej účes podľa seba, alebo skúsiť zákazníčku ostrihať, nafarbiť a upraviť čo najpodobnejšie jej želanie.

Trendy Boyish Girl

20.5.2013
59%
Hra - Trendy Boyish Girl
Video sa načíta
Sledujete najnovšie trendy v móde? Potom si určite skúste túto novú obliekačku, v ktorej pre slečnu vyberiete účes, čiapku alebo klobúk a kabelku. Hlavné potom sú určite tričká, mikiny a nohavice ;)

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie