Obľúbené hry

Hra - Frozen Perfect Christmas Tree
Video sa načíta
Pomôžte dvom sestrám Anne a Else ozdobiť vianočný stromček. Na ľavej strane nájdete ozdoby, ktoré na stromček môžete ľubovolne prikladať.

Decorate My Jeans

9.3.2014
73%
Hra - Decorate My Jeans
Video sa načíta
Decorate My Jeans je dekoračná hra pre dievčatá, v ktorej si môžete navrhnúť svoje vlastné rifle. Na výber máte rôzne farby a dekorácie, ktoré môžete kombinovať. Ako budú vyzerať tvoje rifle?

Elsa Royal Ball Slacking

24.11.2014
84%
Hra - Elsa Royal Ball Slacking
Video sa načíta
Pomôžte Else od nudy a zabavte sa s §ou s jedením koláčov, korčuľovaním alebo lyžovaním. Musíte si však dávať pozor na Olafa , aby vás pri tom nevidel. Podarí sa vám to ?

Dress Up Rush

25.3.2012
92%
Hra - Dress Up Rush
Video sa načíta
Otvorte si vlastný butik a obsluhujte čo najlepšie svojich zákazníkov. Na začiatku budete mať len veľmi malý sortiment, ale postupom času si budete môcť dovoliť vybaviť svoj ​​obchod naozaj na úrovni a hra získa to správne čaro.
Hra - Clobe The Portal Adventure
Video sa načíta
Clobe je malý smajlík, ktorý opravuje rozbité portály a vy mu v tom musíte pomôcť. Cestou budete zbierať kamene, vďaka ktorým budete môcť vykonávať opravy. Zbierať môžete aj sivé kamienky, za ktoré dostanete body navyše.

Little Mix Quiz

14.6.2014
84%
Hra - Little Mix Quiz
Video sa načíta
Kto z vás pozná britskú hudobnú skupinu Little Mix, tak si môže vyskúšať tento krátky kvíz, ktorý preverí vaše znalosti.

Animals In The City

20.3.2014
75%
Hra - Animals In The City
Video sa načíta
Urobte si malý test a zistíte, akým zvieratkom ste pre tento deň. Po spustení testu budete mať na výber dve možnosti obrázkov, vyberajte podľa toho, ktorý sa vám viac páči.

Animals in the City 2

20.9.2014
79%
Hra - Animals in the City 2
Video sa načíta
Chceš sa dozvedieť, aké zviera si dnes? Raz za deň to môžeš zistiť pomocou tohto kvízu. Stačí v desiatich otázkach vybrať, ktorá vec ti vyhovuje viac, a hneď budeš vedieť!
Hra - My Little Pony Decoration
Video sa načíta
Usporiadajne domácnosť malým poníkom z My Little Pony. Je len na vás, ako im veci rozmiestnite príjemnú zábavu.
Hra - Twilight Sparkle Makeover
Video sa načíta
Postarajte sa o Twilight z My Little Pony, ktorá je špinavá a zanedbaná. Bude s premenou spokojná?
Hra - Ice Cream Cone Cupcakes 2
Video sa načíta
Skúste si urobiť tento recept na skvelú zmrzlinku, po ktorej sa vám budú len zbiehať sliny. Nasledujte inštrukcie a nakoniec si poriadne zmrzlinku vyzdobte podľa vašich predstáv a chutí.

Miranda Cosgrove

29.11.2013
84%
Hra - Miranda Cosgrove
Video sa načíta
Oblečte si vašu obľúbenú a pôvabnoú celebritu! Najskôr ju pekne namaľujte a potom ju môžete obliecť.
Hra - Factory Balls The Christmas Edition
Video sa načíta
V tejto hre budete musieť využiť logické myslenie a farbiť vianočné gule tak, aby vyzerali podľa obrázku na pravej hornej strane. Podarí sa vám to ?

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video sa načíta
Štvrtý diel obľúbenej hry menom Factory Balls je tu. Princíp je stále rovnaký - vytváraj všelijaké loptičky podľa modelu. Musí vyzerať úplne identicky! Dokážeš to?

Pou Cooking Pie

26.9.2014
80%
Hra - Pou Cooking Pie
Video sa načíta
Zahrajte si parádny hru, v ktorej budete s poue piecť jablkový koláč! Vašou úlohou bude nachystať si jablká a jablkovú zmes. Zmes vložíte do vytvoreného korpusu z cesta a následne dáte zapiecť.
Hra - Pou Girl Halloween Emergency
Video sa načíta
V tejto hre sa stanete lekárkou, ktorá musí pomôcť mladej slečne, ktorá je kamarátkou známeho Poua. Dokážete jej ošetriť všetky zranenia a tiež si poradiť s niektorými nie úplne typickými úrazmi?

Pou Beard Salon

30.10.2014
68%
Hra - Pou Beard Salon
Video sa načíta
Pou už vyrástol a s nimi aj jeho fúzy, ktoré chce vylepšiť. Ako ich vylepšíte je to už len na vás. Môžete ich zväčšíť, natočiť alebo ostrihať. Okrem toho mu fúzy môžete aj prefarbiť na ľubovolnú farbu z palety.

Pou Has a Baby

24.11.2014
84%
Hra - Pou Has a Baby
Video sa načíta
Dokážete sa postarať o bábätko Poua? Chce prakticky rovnakú starostlivosť ako skutočné deti. Ak budete plniť všetko podľa rád, ktoré Vám hra ponúka, potom to nemôžete dopadnúť nijak inak ako dobre.

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video sa načíta
V hre Inked Up Tattoo Shop 2 sa stanete majiteľkou tetovacieho salónu. Chodiť k vám budú rôzne zákaznice, ktoré vám o sebe povedia niekoľko dôležitých informácii. Tie si musíte zapamätať a následne podľa nich zvoliť to najvhodnejšie tetovanie.

My Tiny Hamster

2.2.2013
89%
Hra - My Tiny Hamster
Video sa načíta
V tejto podarené hre na Vás čaká moc roztomilý škrečok, o kterkého sa budete musieť čo najlepšie postarať. V každej fáze hry dostanete úlohu, ktorý priamo súvisí s jeho chovom v domácnosti a bude na Vás ho čo najlepšie zvládnuť. Budete potrebné pripravovať a umývať terárium, škrečka kŕmiť alebo s…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie