Obľúbené hry

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video sa načíta
Hovorí vám niečo seriál Oggy a škodiace? Ak áno tak viete, že ide kocúra a malé hmyzie nezbedníka, ktorí mu robia nepríjemnosti. Lenže v tejto hre sa budete iba starať o Oggyho a jeho želania. Klikajte na jeho želanie a sledujte, čo robí. Podarí sa vám z neho urobiť toho nejspokojenějšího kocúra?

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video sa načíta
Osamotená mačička potrebuje vašu pomoc! Musíte ju prvýkrát vykúpať, osušiť, navoňať a pridať nejaký ten doplnok. Potom máte oveľa väčšiu šancu, že sa mačičky niekto ujme.

Kids Zoo Panda

30.8.2014
79%
Hra - Kids Zoo Panda
Video sa načíta
V hre Kids Zoo Panda budete musieť predviesť, ako sa dokážete postarať o zvieratká, ktoré sú v miestnej zoo. Je potrebné ich nakŕmiť, dať vodu a upratať po nich, takže sa rozhodne nebudete nudiť.
Hra - Make Your Fashion Dress
Video sa načíta
V tejto hre sa zahráte na krajčírku, ktorá ma za úlohou ušiť krásne šaty. Najskôr si musíte odmerať dievčatko, potom vystrihať jednotlivé diely a nakoniec ich zošiť. Aby šaty neboli fádne môžete k nim pridať rôzne doplnky.

Office Lady Makeover

3.12.2013
86%
Hra - Office Lady Makeover
Video sa načíta
V tejto hre dostanete možnosť upraviť zašlý vzhľad veľmi pracovitej ženy. Zapojte fantáziu a vyberte jej ten najlepší make-up, farbu vlasov a to čo jej podľa vás najviac pristane. Záleží len na vás ako bude vyzerať.

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video sa načíta
Na aké topánočky máte dnes náladu a ktoré by sa k Vám najviac hodili? To sa dozviete v tejto super hre s testom nálady. Odpovedzte na sériu jednoduchých otázok (vždy si vyberiete kliknutím jeden z dvoch súborov, ktorý je Vám sympatickejšia) a na konci sa Vám ukážu tie pravé topánky pre Vás. Navyše…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video sa načíta
V tejto hre Barbie chce, aby ju mal Ken ešte radšej a tak sa rozhodla namiešať mu nápoj lásky. Pomôžte jej vybrať tie správne ingrediencie, aby bol účinok nápoja naozaj zaručený. Keď zvolíte zle, môže sa Kenovi urobiť zle alebo ešte niečo horšie.

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video sa načíta
Zistite za pomoci tohto kvízu na koho sa povahovo podobáte z filmu Frozen. Budete napríklad Elsa?

Get Married Test

2.10.2014
83%
Hra - Get Married Test
Video sa načíta
Viete kedy sa budete vydávať a mali by ste si nájsť životného partnera? Zistite to jednoduchým spôsobom, že si urobíte test. A vyberte vždy jednu možnosť, ktorá je vám sympatickejšia.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video sa načíta
Chceli ste sa niekedy stať módnou návrhárkou? V tejto super hre máte jedinečnú možnosť si toto zaujímavé povolanie vyskúšať. Najprv vytvorte model podľa svojich predstáv. Kombinovať môžete najrôznejšie topy, sukne, opasky a typy rukávov. Potom sa pustite do strihania a šitia Vášho návrhu :)

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video sa načíta
Vyrobte si svoj ​​vysnívaný školský batoh. Zvoľte si farby aké by mal byť a potom už len vyberajte z množstva najrôznejších obrázkov, nášiviek, nápisov, odznakov, príveskov a ozdôb ktoré by ste na ňom chceli mať. Ako bonus si budete môcť rovnako urobiť aj poznámkový blok, takže je určite na čo sa…

Uggs Clean And Care

2.4.2014
76%
Hra - Uggs Clean And Care
Video sa načíta
Pomôžte Jennifer s čistením topánok a vyberte im nový a trendy štýl, za pomoci krásnych vzoriek a doplnkov. Budú vaše topánky najkrajšie?

Egyptian Royal Spa

18.10.2014
88%
Hra - Egyptian Royal Spa
Video sa načíta
Egyptská kráľovná sa musela mať dobre! V tejto hre si s ňou doprajete kráľovský kúpeľ a rôzne skrášľovacie metódy. Urobte jej pleťové masky a potom ju pekne nalíčte a oblečte.

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video sa načíta
Vyrazte na správne dievčenskú nákupy v bezchybné hre Super Shopping. Do začiatku dostanete peniaze a bude len na Vás, do ktorého obchodu sa pozriete a čo si kúpite. Nezabúdajte jesť, aby Vám nedošla energie a vyzerať stále čo najlepšie;)

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie