Obľúbené hry

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video sa načíta
Paddle Ball je na prvý pohlaď jednoduchá hra, avšak po pár minútach zistíte, že až tak jednoduchá nie je. Aká je vaša úloha v tejto hre? Nielen, že musíte loptičku udržať na rakete, ale taktiež musíte získať, čo najviac úderov. Budeš práve ty tá najlepšia?

Jungle Jumbo JumpHra s ocenením

12.5.2012
75%
Hra - Jungle Jumbo Jump
Video sa načíta
V hre Jungle Jumbo Jump, ktorá dokonale overí váš postreh si zalietate so stvorením menom Niko. Vašou úlohou bude vo vzduchu pozbierať čo najviac ovocie, ktoré vás vynesie stále vyššie a vyššie. Navyše okrem ovocia môžete natrafiť i na rakety či motýle, ktoré taktiež zvyšujú vašu rýchlosť.

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video sa načíta
Boli ste niekedy na strelnici? Nie? Tak tu pre vás máme super postrehovku, pri ktorej sa určite nebudete nudiť. Máte 3 životy, vašou úlohou je strieľať na biele terče, žlté desiatky, srdiečka a zvieratá. Keď trafíte niečo iné, ako napríklad lebku alebo červený terč, tak prichádzate o život. Čím…
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video sa načíta
Cieľom v tejto hre je dokázať sa postarať o malé batoľa, ktoré potrebuje vašu starostlivosť. Podarí sa vám dieťatko pred spaním pripraviť tak, aby krásne zaspalo a nebolo smutné? Predveďte sa a zahrajte si túto hru.

Chelsea Flu Doctor Care

26.5.2014
84%
Hra - Chelsea Flu Doctor Care
Video sa načíta
Pomôž dievčatku, ktorá sa prechladol, keď pršalo a ona bola bez dáždnika vonku. Doktorka bude potrebovať tvoju pomoc, ale vždy ti poradí, čo máš robiť, takže sa nechaj viesť a spoločne vyliečte dievčatko.

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video sa načíta
Táto hra preverí Vaše kuchárske zručnosti v niekoľkých minihrách, ktoré bude hodnotiť Minnie a jej kamaráti. Vyskúšate si svoju pamäť pri aranžovaní jedla na tanier, odhad pri opekaní mäsa i postreh pri miešaní farebných polievok. Koľko bodov za svoje výkony dostanete?

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video sa načíta
Sú tu Vianoce a preto aj my pre vás máme malý darček v podobe jednej z najprepracovanejších a najobľúbenejších hier plných módy, krásy a nakupovanie. Vyrazte do ulíc a navštívte tie najlepšie butiky, klenotníctva, kaderníctvo, ... Nájdite tú najkrajšiu kabelku alebo topánky. Všetko je len na Vás :)…

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video sa načíta
Ponorte sa pod morskú hladinu, kde sa k smrti nudí u svojich povinností malá morská panna. Pomôžte jej preto uskutočniť vo chvíľach, kedy sa nikto nepozerá, všetky jej obľúbené činnosti. Skúste napríklad rýchlo okoulit všetkých námorníkov, pochytať bublinky aj rybičky, alebo zapracovať na jej…

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video sa načíta
Magazine Style je perfektná hra pre všetky dievčatá, ktoré sa zaujímajú o módu. V hre si totiž môžete vytvoriť vlastný módny časopis. Na výber budete mať rozličné pozadia, rámčeky, obrázky ľudí a ešte oveľa viac. Ukážte svoju kreativitu a vytvorte ten najkrajší časopis o móde.

Hot Berry Pie

22.10.2013
90%
Hra - Hot Berry Pie
Video sa načíta
Pripravte si aj vy svoj vlastný chutný koláč, od začiatku až do konca. Ale pozor, aby ste ho mohli upiecť, musíte pracovať so surovinami veľmi rýchlo. Ak ich nestihnete pripraviť do časového limitu, prehráte. Dokážete byť rýchlymi kuchárkami?

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video sa načíta
Zaujíma ťa, v akom dome by si raz mohla žiť? Vyplň kvíz a zistíš to hneď! K testu je ale potrebná znalosť angličtiny, možno sa ti bude hodiť pomoc rodičov.

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video sa načíta
Zaujímalo by Vás akú nadprirodzenú postavou by ste sa mohli najskôr stať? Urobte si tento jednoduchý test, v ktorom vždy vyberiete z troch možností podľa svojich preferencií a na konci sa to dozviete. Otázky sú v angličtine, ale nebojte sa, prekladač alebo rodičia Vám určite pomôžu a užijete si veľa…

Ice Breakers

16.3.2014
73%
Hra - Ice Breakers
Video sa načíta
Ice Breakers nie je hra pre malé detičky, ale skúsených hráčov, ktorí si všímajú aj malých detailov. V každej úrovni, bude vašou úlohou spojovať určitý počet kameňov rovnakej farby. Myslíte si, že to zvládnete a nepomýlite sa ?

Mower Move

15.5.2014
70%
Hra - Mower Move
Video sa načíta
Ďalšia skákačka, ktorá pobaví každého. Hráte za chlapíka, ktorý si to šinie vo svojej kosačke na trávu, ale nie je to hocijaká kosačka! Vyskúšajte si túto hru, nie je to nič zložité. Urazí niekto z vás viac ako 245 metrov? Hra môže mať problém s uložením výsledku pri ďalšom pokuse. Môže pomôcť…

Little Farm

24.5.2014
73%
Hra - Little Farm
Video sa načíta
Vyskúšaj si netradičnú farmársku hru. Tvojou úlohou bude plnenie nákladiakov vypestovanou zeleniny. Do nákladiaku môžeš vložiť zeleninu iba vtedy, ak sa v každom rohu tvojho výberu nachádza rovnaký kus zeleniny. Podarí sa ti nákladiaky naložiť včas?

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video sa načíta
Rozbehne sa v tejto skvelej a jednoduchej hre a nechaj starosti ďaleko za sebou! Run má jednoduchú grafiku, ale vďaka tomu skvelú hrateľnosť, ktorá ťa určite poteší. Preskakuj diery a skús prejsť veľké množstvo levelov!

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video sa načíta
Štvrté pokračovanie obľúbenej hry Bomb It nadväzuje na dobrú tradíciu svojich predchodcov, kde ste si mohli užiť skvelú grafiku, veľa vylepšení a zahrať si aj proti kamarátovi. Tentoraz máte navyše milú možnosť za svoje výhry zbierať body a za ne kupovať svojmu hrdinovi nové zaujímavé kostýmy;)

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie