Obľúbené hry

Vysnívaný kôň

18.7.2012
70%
Hra - Vysnívaný kôň
Video sa načíta
Postarajte sa o krásneho koňa v tejto graficky veľmi podarené hre. Najskôr ho budete musieť vyčistiť a potom sa môžete pustiť do výberu sedla, uzdy aj doplnkov. Skúste mu treba zapliesť chvost alebo dať do hrivy mašličku;)

Reindeer Care

21.2.2014
81%
Hra - Reindeer Care
Video sa načíta
Postarajte sa o soba, ktorý potrebuje vašu pomoc a starostlivosť. Je len na vás, či si vyberiete starostlivosť s volným alebo obmedzeným časovým limitom. V obmedzenom časovom limite, bude vašou úlohou ošetriť a vyčistiť toľkých sobov, koľkých zvládnete. Dokážete sa o toto krásne stvorenie postarať?

Santa Claus At The Doctor

29.12.2013
79%
Hra - Santa Claus At The Doctor
Video sa načíta
Santa nabúral svoje sane a je zranený a vy budete hrať za jeho doktora. Vaša úloha je jasná - pomôžte Santovi opäť na nohy. Pomôžte mu zachrániť Vianoce a ošetrite ho čo najrýchlejšie.

Element of Earth

20.2.2014
88%
Hra - Element of Earth
Video sa načíta
Vymyslite, ako by mala podľa vás vyzerať víla vetra. Vybrať jej môžete krásny účes, všemožné doplnky, krásne oblečenie , ktoré môžete kombinovať a samozrejme aj dekorovať okolie.

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video sa načíta
Viete ako vyzerá víla vetra? My tiež nie, ale za pomoci tejto hry si svoju vlastnú vílu vetra môžete vymyslieť. V ponuke nájdete krásne šaty, doplnky a všemožne dekorácie, ktoré spravia obrázok originálnym.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video sa načíta
Vytvorte si v hre Element of Fire svoju vlastnú vílu ohňa. V hre jej môžete vybrať krásny účes, mimiku tváre, oblečenie a doplnky, ktoré môžete kombinovať.
Hra - Models Of The World Brazil
Video sa načíta
Chcete vedieť, ako sa obliekajú ženy v Brazílii? Áno? Tak to si určite užijete túto hru! Dostanete na starosť jednu z najkrajších modeliek celej Brazílie. Na vás už bude ju pekne vystrojiť, zapojte fantáziu a oblečte ju podľa vašich snov.
Hra - Cinderella House Makeover
Video sa načíta
Cinderella by chcela ísť večer na ples, lenže pani domu jej to nechce povoliť. Musí najskôr upratať celý dom. Takže jej pomôžte s upratovaním, aby mohla nájsť svojho princa.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video sa načíta
Papas Burgeria je jedna z najvydarenejších hier s obsluhovaním. V tejto hre budete sa budete starať o celý prevádzku rýchle občerstvenie. Budete mať teda na starosť ako prijímaní a vybavovaní objednávok, tak prácu v kuchyni.

Papa's Taco Mia!Hra s ocenením

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video sa načíta
Staňte sa majiteľom Taco reštaurácie a starajte sa o svojich zákazníkov. Na starosť máte celú reštaurácia, teda obsluhu aj kuchyňu. V danom čase musíte stíhať pripraviť svojim zákazníkom vybrané jedla, tak aby boli spokojní a zaplatili vám čo najviac.

At The Countryside

13.12.2014
85%
Hra - At The Countryside
Video sa načíta
V tejto hre bude vašou úlohou postarať sa o kravičku. Musíte jej čistiť, kefovať a dojiť. Ku všetkému vám bude stačiť iba myš. Dokážete sa postarať o všetky zvieratá na farme?

School Yard Slacking

29.5.2014
83%
Hra - School Yard Slacking
Video sa načíta
Je tu opäť ďalšie pokračovanie so Sarah, ktorá si pre vás pripravila niečo nové. Budete hádzať na kôš, písať sms alebo praskať bubliny spolužiakom. Pri týchto činnostiach musíte byť opäť opatrné, aby vás nevidela pani učiteľka.

Dark Witch

28.12.2013
75%
Hra - Dark Witch
Video sa načíta
Vytvorte si svoju temnú čarodejnicu podľa svojich predstáv! Budete mať na výber z nevídaného oblečenia, ktoré môžete ešte upravovať a dohnať ho k dokonalosti. Tak nečakajte a skúste si zahrať túto hru.

Monster High Bubbles

29.3.2012
81%
Hra - Monster High Bubbles
Video sa načíta
V tejto postrehovej hre na motívy Monster High budete mať za úlohu oslobodzovať z bubliniek všetky dievčatá z tejto strednej školy. Naopak chlapcov v bublinách musíte nechať. Keď sa pomýlite, hra pre Vás končí. Hra má niekoľko levelov a každý je vždy rýchlejší. Dostanete sa až na koniec hry?

Cute Christmas Puppy

28.1.2014
78%
Hra - Cute Christmas Puppy
Video sa načíta
Oblečte toto roztomilé šteniatko do vianočného oblečenia. Vyberte mu to, čo mu podľa vás najviac pristane.

Disco Slacking

29.11.2013
76%
Hra - Disco Slacking
Video sa načíta
Disco Slacking je hra v ktorej budete opäť pomáhať Sáre, aby ju neprichytili pri nekalej zábave. Pomôžte jej piť drink, tancovať a mnoho iných vecí. Ale pozor, aby to mohla Sarah robiť, nesmie ju prichytiť dozorca z internátu. Pomôžete Sarah, aby si užila diskotéku naplno?
Hra - Valentines Day Slacking 2014
Video sa načíta
Sarah a jej manžel Tim sa rozhodli ísť na Valentína do reštaurácie, kde si chcú prejaviť svoju náklonnosť. Avšak v reštaurácii je nepríjemný čašník, ktorý vás bude sledovať preto si musíte dávať pozor. Spoločne so Sarah budete jesť bonboniéru, ukladať kvety do vázy alebo bozkávať.

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video sa načíta
Ďalší z mnohých Slacking hier ťa zavedie do prostredia letného tábora. Sára si ho chce čo najviac užiť, ale má vedúceho, ktorý jej nič nechce dovoliť. A tak musí všetko robiť tajne - zakladať oheň, hrať na gitaru, mazať sa opaľovacím krémom, hľadať kamarátmi alebo napríklad jazdiť na lodi.

Špagetovej prekvapenie

11.6.2012
70%
Hra - Špagetovej prekvapenie
Video sa načíta
Uvarte tie najlepšie a najkrajšie cestoviny. Vyberte si tanier, na neho druh cestovín ktorý máte radi, omáčku a samozrejme to hlavné z ponuky mäsa, vajcia, zeleniny alebo morských plodov. Výber je veľký a všetko vyzerá tak chutne ...

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video sa načíta
Pre všetky milovníčky nakupovania, obliekania a módy vôbec je tu ďalšia super hra zo série Shopaholic. Ujmite sa svojej modelky a prejdite si všetky luxusné obchody s najrôznejším oblečením, topánkami, kabelkami a šperkami. Dokážete vyjsť s počiatočným obnosom peňazí, alebo si dokonca nejaké ďalšie…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie