Obľúbené hry

Zuzančin čarovný svet

16.6.2012
79%
Hra - Zuzančin čarovný svet
Video sa načíta
Zuzanka je čarovné dieťa. Napriek tomu že má ešte len rok, už objavuje svet. Doplníte jej na pláž, do zábavného parku a pomôže jej preskúmať vlastný domov? Určite to bude veľká zábava hlavne pre menších hráčov :)

Baby Hazel Royal Bath

4.7.2014
92%
Hra - Baby Hazel Royal Bath
Video sa načíta
Hazel si myslí, že už ju mamka nemá rad pretože sa neustále stará o mladšieho brata. preto sa rozhodne, že chce luxusnú lázeň. Pomôžete s tým jej mamke, aby bola Hazel šťastná?
Hra - Baby Hazel African Safari
Video sa načíta
Hazel a jej rodičia sa rozhodli, že si spravia výlet do Safari. Počas tejto dovolenky sa Hazel stratí a spozná nového kamaráta a jeho rodinu. Pomôžete Hazel s nájdením jej rodiny?

Wake Up Sleeping Beauty

23.11.2014
68%
Hra - Wake Up Sleeping Beauty
Video sa načíta
Pomôžte princovi prebrať Šípkovú Rúženku tým, že mu vytvoríte vhodný rúž na peri. Podarí sa vám nájsť správnu kombináciu a vzbudiť princeznú?

Ariel House Makeover

19.4.2015
75%
Hra - Ariel House Makeover
Video sa načíta
Pokúste sa upraviť izbu Ariel, ktorá sa po návrate domov nestíha čudovať. Je tu veľký neporiadok a všetko treba upratať. Ďalšou vecou bude premaľovanie izby a všetkých vecí, ktoré sa v nej nachádzajú.

Team Drift Cats

28.11.2014
80%
Hra - Team Drift Cats
Video sa načíta
V tejto hre budete hrať za mačku, ktorá rada preteká. Cieľom je dobehnúť ako prvý do cieľa. V zákrutách si dávajte pozor, pretože podlaha veľmi kĺže. Na koberci môžete rapídne zrýchliť aj mimo neho keď máte nabité turbo. Myslíte si, že dokážete dominovať v každom závode?

Fifish

30.3.2014
78%
Hra - Fifish
Video sa načíta
Táto malá rybička sníva už veľmi dlho o tom, že si zaobstará mobilný telefón. Jedného dňa stretne kraba, ktorý jej sľúbi, že keď mu donesie 23 perál, tak jej ho dá. Vydajte sa teda s rybičkou za dobrodružstvom a naberajte starému krabovi jeho 23 perál.

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaily

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu postrehovku, v ktorej budete spájať minimálne 3 rovnako farebné guľôčky. Dávajte si však pozor, pretože s každou úrovňou sa rýchlosť padania guličiek zvyšuje.
Hra - The Scale of the Universe 2
Video sa načíta
Máš predstavu o svete okolo seba? Ak si nedokážeš predstaviť veľkosť našej galaxie alebo molekuly DNA v porovnaní s inými vecami, potom je táto aplikácia skvelá pre získanie základného prehľadu.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaily

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete pojedať sušienky. Vašou úlohou ich bude zjesť čo najviac počas časového limitu. Snažte sa jesť čo najviac rovnakých sušienok pre násobenie bodov.

Atlantis Jewels

26.6.2014
72%
Hra - Atlantis Jewels
Video sa načíta
V hre Atlantis Jewels budete tvoriť skupinky rovnakých kryštálov v minimálnom počte troch. Môžu byť v rade alebo stĺpci. Cieľom je odomknúť všetky vyznačené polia a tým sa dostať do ďalšieho kola. Dokážete vyriešiť všetky políčka?

Jungle Shooter

30.1.2013
83%
Hra - Jungle Shooter
Video sa načíta
Jungle Shooter je moc vydarená hra typu booble shooter, v ktekré sa zoznámite s dvoma hlavnými hrdinami, ktorým budete pomáhať zbavovať sa padajúceho ovocia. Podľa klasického princípu zmizne ovocie vždy, keď sa Vám podarí spojiť tri a viac kusy od rovnakého druhu. V každom kole dostanete zadaný…

Wire ChickHra na skóreHra o medaily

27.5.2014
70%
Hra - Wire Chick
Video sa načíta
Wire Chick je zábavná postrehová hra, v ktorej musíte s vtáčikmi na drôtoch zbierať mince a vyhnúť sa vždy elektrickému prúdu. Dávať pozor si musíte aj na kocky ľadu, ktoré vás zmrazia.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video sa načíta
Hlavnou hrdinkou tejto hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Preskakuj z jednej plošiny na druhú, snaž sa nespadnúť a keď pred sebou uvidíš hviezdu, stlač X.

Scorpion Blast

27.10.2013
71%
Hra - Scorpion Blast
Video sa načíta
Hra Scorpion Blast je ideálny na oddychu. Cieľom je len strieľanie guličiek tak, aby ste spojili vždy minimálne tri guľôčky rovnakej farby. Nenechajte hada z guličiek dôjsť až do koncového bodu dráhy, pretože inak hra končí a musíte dané kolo začínať znova. Ako ďaleko sa dokážete dostať?

Raptor Rage!

19.2.2014
80%
Hra - Raptor Rage!
Video sa načíta
Raptor Rage je bezchybná postrehovka, v ktorej budete hrať za malého Raptora. Nie je to obyčajný dinosaurus, je totiž ozbrojený a chystá sa vyhladiť všetky chovné zvieratá tak mu s tým pomôžte. Keď do jedného strelíte, tak sa rozletí na niekoľko menších. Podarí sa vám dostať až do posledného levelu?

Puzzle PrinceHra s ocenením

25.8.2013
65%
Hra - Puzzle Prince
Video sa načíta
V tejto hre budete hrať za puzzlového princa s magickými schopnosťami. Vašou úlohou bude spájať guličky rovnakej Bravo. Máte 4 elementy voda, vzduch, oheň a zem, každá z nich predstavuje jednu farbu, modrá, fialová, červená a zelená. Akonáhle naplníte karty, tak sa môžete pomocou tých 4 kariet…
Hra - Flash Ludo - Človeče nehnevaj sa
Video sa načíta
Ak ste niekedy hrali, človeče nehnevaj sa, tak tu pre vás jednu takú hru máme. Pravidá určite poznáte, ale radšej ich objasníme. Musíte hodiť číslo 6, aby ste mohli dať panáčika do poľa. Keď hodíte znovu 6, tak hráte znova. Panáčik musí obísť celé hracie pole až do domčeka. Máte na to poraziť…

Tropix Cascade

10.5.2012
70%
Hra - Tropix Cascade
Video sa načíta
Je tu bezchybná hra typu Bejeweled, v ktorej bude Vaším úlohu spájať vždy minimálne tri rovnaké symboly. Tými sú v tejto veľmi pekne graficky vyvedené hre obrázky ovocie. Keď sa vám podarí urobiť trojicu, tak zmiznú a dostanete za ňu body.

Česanie poníka

17.6.2012
77%
Hra - Česanie poníka
Video sa načíta
Ako by mal podľa Vás vyzerať poník snov? Skúste si jedného upraviť úplne podľa seba. nafarbite a uses mu hrivu, nalakujte kopýtka a ozdobte ho doplnky.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie