Obľúbené hry

Jewels HeroHra s ocenením

6.1.2014
67%
Hra - Jewels Hero
Video sa načíta
Zahrajte si dobrodružnú logickú hru, v ktorej musíte poraziť svojho súpera pomocou kúziel! Útok získavate tak, že na hracej ploche spojíte vždy 3 rovnaké znaky. Pre víťazstvo nad protivníkom je potreba vhodná kombinácia obrany a útoku.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video sa načíta
V tejto hre sa zoznámite s vílou Winx z morských hlbín. Layla je totiž morská panna, ktorú tentoraz nebudete obliekať, ale podniknete nebezpečnú cestu za krásnymi perlami a ďalšími cennosťami na v mori. Musíte si dať ale pozor na zákerné ryby, ktoré Vám môžu ubrať životy a vyradiť Vás z hry.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video sa načíta
Uprav si vzhľad svojho Pegasa. Podľa toho, čo bude robiť, môžeš spoznať, či sa mu tvoja voľba páči alebo nie, a prípadne ju upraviť. Vyjdeš mu v ústrety, alebo si napriek jemu budeš robiť, čo chceš?

Square Assembler

22.1.2014
69%
Hra - Square Assembler
Video sa načíta
Zahrajte si túto spojovačku, v ktorej bude vašou úlohou spojiť všetky štvorčeky tak, aby ste sa vliezli do limitu na daný level. Myslieť si, že ich zvládnete vyriešiť všetky?

Chinchilla Pet Care

24.10.2013
79%
Hra - Chinchilla Pet Care
Video sa načíta
Činčily sú krásni malí cicavci veľmi podobní veveričkám. Chcela by si sa postarať o jednu takú? Alebo ich dokonca zvládneš viac? Postupuj podľa inštrukcií a uži si zábavu v dvoch módoch - v jednom musíš stihnúť postarať sa o čo najviac činčíl behom troch minút, v druhom si môžeš vybrať ľubovoľnú…

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video sa načíta
Staňte sa zverolekárom na farme, ktorá sa stará o chorých kone a ich príbuzných ako sú oslíci, zebry a ďalšie. Každý zvierací pacient k Vám príde s iným problémom a vy mu musíte pomôcť. Budete vymieňať podkovy, riešiť dýchacie problémy, dokrmovať žriebätko, ... Keď sa Vám to podarí bude koník aj…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie