Posledné hrané hry

Square Man

7.12.2013
71%
Hra - Square Man
Video sa načíta
Postreh je hlavným predpokladom k úspechu v hre Square Man. Musíte sa pohybovať v bludisku, kde zbierate guličky. Samozrejme sú tu aj nepriatelia, ktorí sa vás snažia chytiť. Ak sa im to podarí, urobia z Vás ducha. Aby ste opäť mohli začať zbierať guličky, musíte najprv nájsť srdiečko.

Blue Pixel

6.4.2020
85%
Hra - Blue Pixel
V teho roztomilé retro minihre bude tvojou úlohou zdolať hneď desať rozdielnych minihier, v ktorej každá preveria tvoju rýchlosť a postreh. Tak hor sa do toho, Pekne spracované retro hry čakajú priamo na teba.

Kamikaze BlocksHra na skóreHra o medaily

16.6.2014
70%
Hra - Kamikaze Blocks
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú logickú hru, v ktorej máte za úlohu zhodiť všetky kocky z podstavcov priamo do hrtanu príšeriek.

Winnie The Pooh Doctor

11.8.2015
86%
Hra - Winnie The Pooh Doctor
Video sa načíta
Medvedík Pú bol nešikovný a nešťastne sa poranil pri zbere medu. Pomôžte mu, aby už necítil bolesť!

Mini Golf Wild West

5.3.2015
80%
Hra - Mini Golf Wild West
Video sa načíta
Zahrajte si mini golf na divokom západe, táto unity3D hra vás určite pobaví. Všetko sa ovláda iba myšou, nastavte si balónik, určte silu, ktorou poletí a je to. Dokážete každý balónik dostať na čo najmenší počet pokusov? Tiež si môžete užiť peknú hudbu.

Platform Golf

25.11.2012
73%
Hra - Platform Golf
Video sa načíta
Zahrajte si golf trochu inak v športovej hre Platform Golf. Cieľ hry - dostať loptičku do jamky je rovnaký, ako v bežnom golfe, hra sa však neodohráva na jednom trávniku, ale na niekoľkých rôznych plošinách. Pri hre je tak potreba byť veľmi presný, aby ste mohli hru dokončiť na čo najmenší počet…

Dig Out Miner Golf

10.3.2020
85%
Hra - Dig Out Miner Golf
Dnes si dáme jednu logickú hračku. V tejto hre budete hrať golf, avšak trochu netradičným spôsobom. Budete musieť odstraňovať hlinu tým spôsobom, aby sa loptička vplyvom gravitácie dokutálel až do jamky. Najskôr budete používať iba odstraňovanie hliny, neskôr musíte aj používať rôzne pomôcky a…

Animal Tower

28.3.2020
80%
Hra - Animal Tower
Postav čo najvyššiu vedz zo zvieratiek. Dávaj ale dobrý pozor, aby si nepustil žiadne zvieratko mimo. Inak sa celá veža zborí a musíš začať znova. Za zarobené peniaze si môžeš kupovať nové zvieratka. Hru ovládaš myšou.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaily

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video sa načíta
Parádna hra, v ktorej telefonujete s niekoľkými dievčatami naraz. Ak s nejakou nebudete komunikovať, tak jej bude dochádzať trpezlivosť, kým jej neprasknú nervy. Hra potom pre vás končí. Snažte sa nahrať čo najviac bodov.

Bubble BusterHra na skóreHra o medaily

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video sa načíta
Je tu výborná hra zo skupiny bubble shooter. Vašou úlohou bude vystreľovať loptičky do hracieho poľa tak, aby sa vždy spojili rovnakej farby. Keď sa Vám to podarí, loptičky zmiznú. Až v hracom poli nezostane žiadny loptičku postúpite do ďalšieho levelu. Ale pozor, ak Vás loptičky zahltí až k…

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video sa načíta
Užite si super logickú hru s nahnevaným vtákmi v hlavných úlohách. Tie budete vystreľovať katapultom na improvizované obydlia malých prasiatok. Podarí sa Vám v každom leveli len za 4 pokusy dostať naštvané vtáky až k prasiatkam?

Magical Bubble Shooter

24.2.2020
85%
Hra - Magical Bubble Shooter
V tejto roztomilej hre budeš musieť zachrániť všetky príšerky uväznených v farebných bublinách vystreľovaním guličiek rovnakej farby. Táto jednoduchá hra sa spoj 3 tematikou ťa určite nadchne a zabaví na dlhé minúty.

Candy Rain 3

5.2.2021
76%
Hra - Candy Rain 3
Video sa načíta
Parádna postrehovka, v ktorej spájate rovnaké sladkosti. Pre spojenie musia byť vždy minimálne tri. Pri spojení viacerých sladkostí navyše získate lepšie kocky. Navyše získavate zlatky, za ktoré môžete nakúpiť bonus do ďalšej hry.

Fluffy Cuddlies

3.7.2016
75%
Hra - Fluffy Cuddlies
Video sa načíta
Zahrajte si super hru, v ktorej budete spájať vždy minimálne tri rovnaké zvieratká. K spojeniu budete využívať čiary, ktoré môžete rôzne smerovať.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video sa načíta
Zahrajte si ďalšie super hru typu ZUMA. Opäť bude Vašou úlohou zlikvidovať všetky guľôčky v hracom poli a nedopustiť, aby sa dostali až k otvoru ktorý strážite. Guličky zmizne tak, že vystrelíte farebnú guličku a spojíte tým minimálne 3 guličky rovnakej farby. Všetkých, ktorí radi súťažia, určite…

Dots Revamped

23.10.2015
77%
Hra - Dots Revamped
Video sa načíta
Vyhni sa zeleným guličkám a zbieraj iba modré. Akonáhle dosiahneš dúhový mód, môžeš ničiť aj zelené. Postupom času ich bude veľa a bude veľmi ťažké sa pohybovať.

Balled Up

2.7.2015
72%
Hra - Balled Up
Video sa načíta
Otáčaj veľkým stredovým kolesom tak, aby si zložil vždy najmenej tri rovnaké farebné gule vedľa seba. Nasledovať bude ich výbuch.

Sparkle 2

21.9.2016
72%
Hra - Sparkle 2
Video sa načíta
V tejto hre budete zostreľovať guľôčky z farebného hada. Pre spojenie musí byť vždy minimálne tri rovnaké.
Hra - Blackbeard's Island Deluxe
Video sa načíta
Postrehová Zuma hra, v ktorej musíte zostreliť všetky farebné guľôčky. Stačí namieriť a vystreliť rovnako farebnú guličku medzi ostatné. Tým prerušíte reťaz, posuniete ju alebo dostanete iný bonus. K dispozícii budete mať dve pirátske delá, medzi ktorými môžete prepínať. Skóre sa v tejto hre…

Geometry Rush

10.9.2016
72%
Hra - Geometry Rush
Video sa načíta
Parádny hra, v ktorej musíte vystreliť šípku na trafiť bod na konci. Dávajte si pozor, pretože vám v ceste stojí veľa prekážok.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie