Posledné hrané hry

Hra - Girls' Night Out Makeover
Video sa načíta
Cindy bola pozvaná na dámsku jazdu, kde potrebuje vyzerať skutočne príťažlivo. Sprav jej zábaly tváre, vytrhaj obočie a dodaj jej šmrnc pekným účesom, šatami a doplnkami, aby medzi kamarátkami vynikla.

Numeric

19.7.2016
73%
Hra - Numeric
Video sa načíta
V tejto hre bude vašou úlohou odklikať všetky čísla z hracej plochy. Čísla misií ísť od najmenšieho po najväčšie. Keďže vás tlačí čas, zoberte v každom kole hodiny.

Add It Up

4.2.2016
71%
Hra - Add It Up
Video sa načíta
Zahrajte si túto matematickú hru, v ktorej musíte spojiť čísla v tabuľkách tak, aby ste dostali požadovanú hodnotu. Tlačí vás však čas.

Crazy Math

16.3.2015
79%
Hra - Crazy Math
Video sa načíta
Dokážete vo veľmi obmedzenom čase určiť správny výsledok? Je dôležité nezaváhať, pretože inak hra hneď skončí. Vyberte si početnú úlohu, v ktorej sa cítite silní a uvidíte, ako to dopadne.
Hra - Monster High Ghoulia Yelps Love's not Dead
Video sa načíta
Postarajte sa o zmenu Ghoulie, ktorá ju potrebuje kvôli bývalemu priateľovi. Pomôžete, jej aby žiarlil?

Outcast Attack

8.11.2013
81%
Hra - Outcast Attack
Video sa načíta
V tejto postřehovce budete hrať zdraka a vašou úlohou bude doletieť čo najďalej. Nebude to také ľahké, ako si myslíte. Po ceste zbierajte mince a zachraňujmalé dráčikmi. Neverte na rozprávky, draci nie sú nezraniteľní, takže si dávajte veľký pozor pri lete.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaily

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú postrehovku, v ktorej budete musieť čo najrýchlejšie odstrániť kocky. Odstrániť môžete vždy minimálne 3 rovnaké. Ak ich odstránite viac naraz, dostanete oveľa viac bodov.

Pou Picnic

2.8.2014
75%
Hra - Pou Picnic
Video sa načíta
Poua môžete poznať z mobilných telefónov a teraz mu tiež môžete pripraviť piknik u nás. Dokážete skĺbiť farebné kombinácie a ešte vybrať jedlo, na ktorom si pochutí?

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video sa načíta
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, ktorá len tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica alebo ďalšie 4 postavy. Utekajte, skáčte, bojujte s nepriateľmi, zbierajte zlaté kruhy. V niektorých leveloch na Vás bude čakať aj pár Bossov, s ktorými nie je vôbec žiadna sranda. Dostanete našu hviezdu Sonica až…

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video sa načíta
Slečna v tejto hre očakáva na romantickú večeru svojho priateľa. Preto musí byť všetko čo najdokonalejšie. Pomôžte jej pripraviť sviatočný stôl a potom pripraviť to najlepšie jedlo so všetkými jeho chody. Podľa toho ako sa Vám to podarí, bude ich spoločný večer vydarený, tak sa fakt snažte;)

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie