Posledné hrané hry

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video sa načíta
V tejto hre budete mať možnosť vytvoriť si poníka podľa svojich predstáv. Nastavte, ako by mal byť vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a farbu tela, pokračujte s hrivou, očami a ústami. Nakoniec mu môžete dať aj rôzne doplnky, ktoré mu zaručene seknú. Na čo ešte čakáte?

Little Pony Hari Salon

30.9.2015
63%
Hra - Little Pony Hari Salon
Video sa načíta
Vymyslite pre Rainbow nový a farebný účes za pomoci farieb na vlasov a rozličných dekorácii. Bude sa jej nový účes páčiť?

My Pony Designer

12.2.2021
75%
Hra - My Pony Designer
Video sa načíta
Vytvorte si vlastného poníka za pár minút. Okrem dekorácií mu môžete vybrať aj novú farbu. Príjemnú zábavu.
Hra - Applejack's Awesome Apple Acquisition
Video sa načíta
Applejack a jej kamarátka Bloom potrebujú jablká na chutný koláč. Pomôžte im, čo najviac nazbierať. Applejack jablká odkopáva a Bloom ich musí chytiť. Podarí sa vám zozbierať najviac?
Hra - Anna and Bruno's Birthday Run!
Video sa načíta
V tejto pekne zpracovanej skákačke budete mať za úlohu dostať Annu a jej štvornohého priateľa Bruna skrz rozprávkový svet. Pohybovať sa budete po plošinách, pričom si musíte dávať pozor, aby ste nespadli mimo nich. K preskakovaniu môžete využívať i lietajúce balóniky.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video sa načíta
Dobehnite s jednorožcom, čo najďalej v postrehovej hre Robot Unicorn Attack. Vyhýbajte sa prekážkam a zbierajte bonusy, aby ste nazbierali čo najviac bodov. Pokiaľ vám v ceste bude stáť nejaká prekážka, môžete ju zničiť stlačením klávesy X.

BlosicsHra na skóreHra o medaily

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej budete zostreľovať zelené kocky z platforiem. Čím dlhšie podržíte kuličkuj v zelenom poli, tým bude väčšia a bude vás stáť viac bodov. Dávajte si pozor, aby ste nesestřelili červené kocky.

Candy CrushHra na skóreHra o medaily

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video sa načíta
V tejto klasickej hre typu bjeweled budete vytvárať trojica rovnakého druhu najrôznejších sladkostí a cukrík. Vytvoríte je tak, že vymeniť pozíciu dvoch susedných obrázkov. Graficky je hra moc pekne prepracovaná a ako raz začnete, už sa Vám nebude chcieť prestať.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video sa načíta
V tejto hre máte pódium s poníkom v baletnom oblečku. Môžete meniť pozadie pódia, prepínať pesničky, môžete pridať aj ďalšie 4 poníkmi navyše. Klikajte na ikonky a sledujte piruety a tančeky, keď stlačíte 4 po sebe tak sa vám zobrazí šípka, na ktorú keď kliknete tak vám tancujú.

Fluttger Bug

4.4.2016
86%
Hra - Fluttger Bug
Video sa načíta
Vytvorte si svojho vlastného koňa za pomocí dekorácií a doplnkov, ktoré nájdete v ponuke. Samotný výsledok vás určite prekvapí. Tak neváhajte sa pustite sa do tvorby.
Hra - Monster High Sorority House
Video sa načíta
Pomôžte slečnám z Monster High, aby ich domček vyzeral čisto a novo. Pomôžte im s jeho uprataním a výberom nových farieb a dekorácií.
Hra - Monster High školská trieda
Video sa načíta
Je tu super dekoračné hra, v ktorej budete môcť podľa seba zariadiť triedu pre študentov strašidelné strednej školy Monster High. Aké zvolíte lavice, tabuľu, učiteľský stôl aj všetky doplnky alebo farbu podlahy a stien?

Jasmine Bedroom

21.4.2012
68%
Hra - Jasmine Bedroom
Video sa načíta
V tejto podarené dekoračné hre budete mať možnosť podľa seba zariadiť mladej slečne jej nový podkrovné izbičku. Nábytok síce dostala, ale nevie si rady s jeho rozmiestnením. Ako by mal izba vyzerať, aby bol naozaj krásny a pohodlný? Kam dáte skriňa, písací stôl alebo posteľ?

Prírodná izba

27.5.2012
84%
Hra - Prírodná izba
Video sa načíta
V tejto zaujímavej dekoračné hre budete zariaďovať izbu, ktorý môžete urobiť moderné, celkom obyčajný, alebo do neho dokonca zaradiť naozaj veľa prírodné prvky. Skúste napríklad pařezový stolík alebo stromovú lampu :)

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video sa načíta
V tejto hre sa dostanete do pozície fotografa, ktorý má za úlohu robiť fotky na párty. Ako ale urobiť tú najkrajšiu fotku? Vyberte zúčastnené a snažte sa ich umiestniť čo najvhodnejšie, potom ich môžete vyfotiť. Podarí sa vám urobiť pekná fotka na Tessin párty?

Môj dokonalý šatník

20.1.2013
80%
Hra - Môj dokonalý šatník
Video sa načíta
Túžili ste niekedy mať na všetky svoje handričky, topánky a nepostrádateľné doplnky špeciálna izba? Váš sen sa Vám splní aspoň v tejto hre, kde si budete môcť podľa svojich predstáv zariadiť dokonalú šatňu kam sa vojde všetko, čo by ste kedy mohli potrebovať ...
Hra - Decorate Your Walk In Closet 2
Video sa načíta
Je tu druhé pokračovanie hry, v ktorej si môžete ozdobiť svoj vlastný šatník. Máte na výber dve možnosti. Jeden môžete byť v dievčenskom štýle a druhý v ženskom. Výber je len na vás.

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video sa načíta
Vytvorte si ešte tú správnu vianočnú atmosféru a zariaďte podľa seba ten najštýlovejšie vianočný pokoj. Nesmie chýbať nábytok, obyvatelia domu a samozrejme ani vianočný stromček. Použiť môžete množstvo krásnych dekorácií aj ozdôb na stromček.

Domov čarodejníc

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodejníc
Video sa načíta
Zariaďte bývanie pre malé čarodejnice. Sú celkom moderné a vo svojom príbytku budú spať, učiť sa aj čarovať. Nachystajte im preto všetko, čo by mohli potrebovať.
Hra - Pregnant Angela Baby Room Decor
Video sa načíta
Predtým než si Angela donesie domov svojé malé mačiatko, musí mu pripraviť a zariadiť jeho izbu. Pomôžeš jej s výberom vhodných farieb a nábytku, aby sa tu mačiatko cítilo príjemne?

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie