Posledné hrané hry

Materská škôlka

15.6.2012
90%
Hra - Materská škôlka
Video sa načíta
Ako by mala vyzerať dokonalá škôlka pre najmenšie deti? V tejto hre budete môcť jednu takú zariadiť a vybrať si aj pani učiteľku s deťmi. V troch rôznych prostrediach zvolíte vybavenie, hračky a všetko čo do takej škôlky patrí. Možností je tu naozaj veľa a navyše môžete všetky veci rôzne otáčať a…

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video sa načíta
Je tu jedna z najdokonalejšie prepracovaných dekoračných hier, v ktorej si môžete navrhnúť vlastnú izbu. Môžete ovplyvniť kde budú dvere a okná, farbu stien i podlahy, samozrejme všetok nábytok a doplnky. Aby všetko dokonale sedelo, môžete všetkým otáčať a nájdete tu dokonca funkciu na vlastnú…

Schoolmates

25.10.2014
68%
Hra - Schoolmates
Video sa načíta
Obleč všetkých spolužiakov na toaletách a priprav ich na vyučovanie. V dievčenskej môžeš obliekať dievčatá a v chlapeckých chlapcov. nakoniec ich spoločne môžeš dať do triedy a vylepšiť ich prostredie, v ktorom sa budu učiť.

Baby In The House

4.5.2014
72%
Hra - Baby In The House
Video sa načíta
Pripravte tento domček a všetky miestnosti v ňom pre malé dieťa. Aby bolo dieťa skutočne šťastné musíte mu vyzdobiť izbičku , vybrať a umiestniť hračky a samozrejme nezabudnite ani na oblečenie.

Pretty Bride

5.12.2013
83%
Hra - Pretty Bride
Video sa načíta
Táto krásna nevesta sa bude za pár dní vydávať. Pomôžte jej vybrať pekné šaty, doplnky a nakoniec aj make-up. Ako bude vyzerať vaša nevesta?
Hra - Obchod so svadobnými šatami
Video sa načíta
Staňte sa na chvíľu obsluhou v luxusnom obchode so svadobnými šatami. Svoje zákazníčky najprv usadíte na pohovku a keď sa rozmyslí, o ktorý model majú záujem, šaty im ukázať. Ak budú potrebovať, musíte ich odprevadiť do kabínky ik zrkadlu a nakoniec si od nich vziať peniaze. Dokážete zarobiť dosť na…
Hra - Down Under Ghouls Posea Reef
Video sa načíta
Oblečte si morskú pannu pod hladinou mora. V jej šatníku nájdete nádherné kúsky, ale hlavne impozantné doplnky. Spojte ich a vytvorte krásny outfit.
Hra - Glowsome Ghoulfish Draculaura
Video sa načíta
Oblečte si Draculauru, ako morskú pannu a vyberte jej najkrajšie oblečenie, ktoré nájdete v jej skrini. Nebojte sa různych kombinácií, určite bude vždy pekná.

Kiss Little Mermaid

16.2.2015
72%
Hra - Kiss Little Mermaid
Video sa načíta
Aj malá morská víla má právo na to sa zamilovať. Dokážete jej pomôcť s tým, aby mohla dať svoju lásku najavo? Musíte vystihnúť okamih, kedy sa môže bozkávať so svojím milým bez toho, aby ich ktokoľvek špehoval.

Rapunzel Love Story

14.12.2014
79%
Hra - Rapunzel Love Story
Video sa načíta
Mladá Rapunzel sa zamilovala a je len na Vás, či jej pomôžete lásku prejaviť. Bozkávajte sa so svojím vysnívaným princom len vtedy, kedy Vás nikto nesleduje. Ak Vás pristihne pri bozkávaní kôň, potom hra končí.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie