Obľúbené hry

Hra - Basketball Championship 2012
Video sa načíta
Máme tu parádnu basketbalovú hru, v ktorej sa budete snažiť trafiť loptu na kôš. V ceste máte však niekoľko prekážok, ktoré budete musieť prekonať. Dávajte si pozor na reštart, pretože prídete o body.

Frizzle Fraz 6

13.6.2015
86%
Hra - Frizzle Fraz 6
Video sa načíta
Máme tu parádne pokračovanie hry, v ktorej sa snažíte nájsť v každom leveli všetky chlpaté guličky. V každom leveli sa však skrýva mnoho nástrah, ktoré budete musieť prekonať.

How To Be A Supermodel

5.5.2015
85%
Hra - How To Be A Supermodel
Video sa načíta
Pripravte túto nádhernú a mladú modelku na veľkú prehliadku, ktorá sa bude konať každú chvíľu. Najskôr ju pekne upravte a potom jej oblečte tie najlepšie šaty.

Color Balls Solitaire 2

24.12.2014
71%
Hra - Color Balls Solitaire 2
Video sa načíta
Podarí sa vám zostreliť všetky farebné guľôčky, ktoré sa pohybujú priamo nadol. Žiadna z guličiek sa nesmie dostať pod dolnú hranicu, inak prehráte. Spájať môžete minimálne 3 rovnako farebné guľôčky.

Uphill Rush

17.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush
Video sa načíta
Uphill Rush je skvelá závodná hra, v ktorej máte možnosť zasúťažiť si na skateboarde, štvorkolke alebo na obyčajnej motorke. Dôležité je najmä naučiť sa rýchlo a bezpečne zdolávať prekážky, aby ste si v nasledujúcom kole mohli zmerať svoje sily s ďalším závodníkom.

BMX BackflipsHra na skóreHra o medaily

21.7.2014
74%
Hra - BMX Backflips
Video sa načíta
BMX Backflips je závodná hra, v ktorej musíte plniť úlohy v každej úrovni. Musíte napríklad urobiť "backflip" a zobrať pritom hviezdu.

Stickman Freestyle BMX

25.2.2014
80%
Hra - Stickman Freestyle BMX
Video sa načíta
Zahrajte si túto športovú hru, v ktorej budete riadiť BMX bicykel. Vašou úlohou bude ohromiť porotu tak, aby ste dostali čo najviac bodov a mohli rovno vylepšovať vaše schopnosti!

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video sa načíta
Je tu super prepracovaná novinka z rodiny farmárskych hier z dielne Good Game. Stačí jednoduché prihlásenie a stanete sa majiteľom vlastného farmárskeho komplexu, ktorého prosperita záleží len na Vás. Hra je v češtine a na začiatku Vás čaká prehľadný úvod, v ktorom sa naučíte ako stavať nové budovy,…

CowspinHra na skóreHra o medaily

9.6.2015
74%
Hra - Cowspin
Video sa načíta
V tejto parádnej hre budete mať za úlohu skladať k sebe rovnako farebné kravičky. Akonáhle budú minimálne tri, tak dostanete body. Snažte sa vytvárať kombinácie, za ktoré dostanete viac bodov a dávajte si pozor na čas.
Hra - Barbie Bachelorette Challenge 2
Video sa načíta
Premeňte Barbie na Rockerku a zajazdite si na motorke, nájdite jej vhodné oblečenie a make-up, naučte sa hrať na gitare a premeňte ju aj vizážou.

Beauty Barbie Bathing

12.7.2014
78%
Hra - Beauty Barbie Bathing
Video sa načíta
Barbie potrebuje poriadnu kúpeľ, počas ktorej si chce upraviť vlasy a pleť. Po kúpeli jej môžete vybrať make-up a oblečenie.

Barbie Fancy Fashion

15.7.2014
62%
Hra - Barbie Fancy Fashion
Video sa načíta
Dostaňte Barbie na prednú stranu časopisu tým, že jej vyberiete krásny účes, šaty a doplnky. Bude tou najkrajšou?

Barbie Veterinarian

18.9.2014
56%
Hra - Barbie Veterinarian
Video sa načíta
Barbie musí ísť do práce a nevie sa rozhodnúť, akú uniformu si má dnes do ordinácie vybrať. Pomôžte jej so správnym výberom.
Hra - Barbie Easter Nails Designer
Video sa načíta
Barbie by uvítala nové moderné nechty s veľkonočnou témou, spravte jej ich aby sa s nimi mohla pýšiť pre kamarátkami.

Spring Blooms

30.3.2014
72%
Hra - Spring Blooms
Video sa načíta
Marie miluje jar, je to jedno z jej najobľúbenejších ročných období. Každý rok chodí na veľké nákupy. Vy budete musieť vybrať jeden z tých najkrajších oblečkov a doplnkov, ktoré nakúpila tento rok. Začnite úpravou vlasov a pokračujte strojením, je len na vás, ako bude vyzerať.

Urban Princess

10.2.2015
78%
Hra - Urban Princess
Video sa načíta
Dokážete pre mladú slečnu vybrať to najlepšie oblečenie, v ktorom sa bude cítiť skvele? Chce to len vyskúšať jednotlivé možnosti, ako k sebe budú pasovať. Myslíte, že máte na kariéru módnej návrhárky?

Spring Bride

13.6.2015
80%
Hra - Spring Bride
Video sa načíta
Táto krásna nevesta miluje jar a tiež sa chce vtedy vydať. Najskôr ju musíte pekne pripraviť. Začnite líčením, robtue jej nový účes a potom ju pekne oblečte.

Model Mania

15.5.2015
86%
Hra - Model Mania
Video sa načíta
Vyberte si jedno z troch dievčat a oblečte ju na rôzne udalosti a podľa jej predstáv. Na každý nový outfit si musíte zarobiť. Podarí sa vám trafiť do štýlu?

Caffe Waitress

13.4.2012
73%
Hra - Caffe Waitress
Video sa načíta
Staňte sa na chvíľu obsluhou v kaviarni. Prijímajte objednávky svojich zákazníkov na jedlo i pitie, všetko správne a rýchlo povedzte a nezabudnite na upratovanie stolov. S pribúdajúcimi zákazníkmi to ale nebude také jednoduché, pretože budete musieť spolupracovať aj s kuchárom a tomu príprava jedla…

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video sa načíta
Baví vás vyberanie oblečenie, zmeny štýlu a všetko čo sa týka módy? V tom prípade vyskúšajte hru Fashion Star. V tejto hre si môžete vybrať z niekoľkých modeliek, ktorá pripravujete na vystúpenie na módnej prehliadke. Vystylujte vaše modelky tak, aby sa páčili!

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie