Posledné hrané hry

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video sa načíta
Cieľom tejto hry je vyslobodiť všetkých svojich priateľov, ktorí sú uväznení na veži. Tie sa svojou kostičkou sa musíš dostať cez všetky dvere až za nimi a zachrániť ich. Cesta nebude ľahké, k otvoreniu dverí potrebuješ získať vždy správny kľúč.

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video sa načíta
V druhom dielu skákačky Papa Louie 2 sa ako legendárny kuchár vydáte na nebezpečnú cestu, aby ste zachránili všetkých zákazníkov, ktorých uniesol váš úhlavný nepriateľ. Po ceste sa musíte vyhýbať mnohým prekážkam a zároveň bojovať s geneticky zmutovanou zeleninou.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video sa načíta
Super a trochu nevšedný skákačka, v ktorej môžete hrať za jedného z dvoch súrodencov. Budete mať za úlohu skákať na gauči tak dlho, kým vás nenachytá vaša mamička. Vždy, keď sa má blížiť, tak vás upozorní váš verný kamarát v akváriu. Skáčte po gauči, točte sa vo vzduchu, keď do toho zakombinujete…

Ninja Sorority

22.12.2015
65%
Hra - Ninja Sorority
Video sa načíta
Oblečte tri slečny do ninja kostýmov a pripravte ich na nebezpečnú misiu, ktorej sa musia zúčastniť, aby zachránili svet.

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video sa načíta
Veľmi podarená hra s poníkmi. V tejto hre si môžete vytvoriť váš park s poníkmi presne tak ako by ste si ho predstavovali. Poníkmi si môžete vyzdobiť najrôznejšími doplnkami a usadiť ich na najvhodnejšie lúku, či už do prostredia leta alebo zimy.

Domáci miláčikovia

25.9.2012
96%
Hra - Domáci miláčikovia
Video sa načíta
Kúpte si virtuálneho domáceho maznáčika. Budete si môcť vybrať medzi mačičkou a psíkom o ktoré sa potom budete starať. Zvieratká budú chodiť po celom byte a vy ich budete musieť ako v skutočnosti kŕmiť, hrať sa s nimi a dobre sa o ne starať.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaily

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video sa načíta
Baví vás skateboarding? Áno? Tak toto je hra určite pre vás! Máme tu druhý diel zábavnej hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu zo 4 postáv a ukážte, čo vo vás je. Prekonávajte prekážky na strechách nočného mesta. Vykonávajte triky, ktoré svet ešte nevidel, slidujte zábradlia a pod. Keď prepnete…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video sa načíta
Celkovo už 5. diel tejto skvelej hry s ohnivým chalanom a vodným dievčaťom. Tentoraz nás dobrodružstvo zavedie do tajomného kryštálového chrámu, kde už čaká plno nástrah. Po ceste môžete využívať rôzne portály alebo mechanizmy ovládané lúčom svetla.

BalleryHra na skóreHra o medaily

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej máte dostať v 18 kolách loptičku na čo najvyššiu výsledok. Stačí správne namieriť a loptičku vystreliť.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaily

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete odbúravať farebné kocky. Vždy musia byť pri sebe minimálne dve rovnaké kocky. Môžete si vybrať z dvoch režimov, klasický a výzva. V klasickom máte 50 kôl so zvyšujúcou sa obtiažnosťou.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie