Posledné hrané hry

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaily

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video sa načíta
Poskladajte čo najväčší obložený chleba v tejto moc pekné postrehovej hre s roztomilým zvieratkom v hlavnej úlohe. Je len na Vás, koľko ingrediencií si nachytajú a kedy koleso ukončíte hornom chlebom. Musíte si len dať pozor, aby Vám do jedla nespadla aj vec, ktorá tam nepatrí.

BallieUpHra na skóreHra o medaily

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru s názvom BallieUp. Vašou úlohou bude letieť do výšky a zbierať farebné guličky. V pohybe vás udržujú hviezdy, ktoré musíte tiež zbierať. Dávajte si pozor na červené guličky.
Hra - Which Song Best Decribes Your Life?
Video sa načíta
Skúste si tento kvíz, ktorý vám na konci ukáže pesničku, ktorá vás najviac vystihuje. Stačí keď odpoviete na niekoľko otázok.

Gem TreesHra na skóreHra o medaily

25.8.2014
74%
Hra - Gem Trees
Video sa načíta
Gem Trees je zábavná hra, v ktorej musíte zbierať drahokamy na strome a inkasovať za ne body. Ak vezmete šedý, tak o body prídete. Najviac bodov získate za hlavný drahokam, ktorý vyrastie po nazbieraní 20 obyčajných. K úspešnému splneniu úrovne potrebujete najmenej 400 bodov.
Hra - Kawaii Magical Girl Dress Up
V tejto oblíkačce sa nemusíš obávať, že by si nemala dostatok výberu. Vďaka mnohým detailom a presným farebným paletám bude dievčaťa vzhľad úplne jedinečný.

Get that jetHra na skóreHra o medaily

15.9.2016
74%
Hra - Get that jet
Video sa načíta
V tejto hre sa budete snažiť hodiť lastovičku čo najďalej to pôjde. Pokúste sa lastovičku hodiť tak, aby preletela oknom a doletela tak čo najďalej.

FlightHra na skóreHra o medaily

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video sa načíta
V hre Flight budete mať naozaj dôležitú úlohu. Malé dievčatko si napísala svoje vianočné želania na lietadlo z papiera, ktoré sa teraz musia dostať až k Santovi. Vašou úlohou je zabezpečiť, aby lietadlo bezpečne dostalo až ku svojmu cieľu. Môžete si nakúpiť rôzne vylepšenia, ktoré zvýšia vaše šance…

BlosicsHra na skóreHra o medaily

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej budete zostreľovať zelené kocky z platforiem. Čím dlhšie podržíte kuličkuj v zelenom poli, tým bude väčšia a bude vás stáť viac bodov. Dávajte si pozor, aby ste nesestřelili červené kocky.

Zombie at Dentist

5.11.2019
75%
Hra - Zombie at Dentist
Zombie v tejto oddechovce vyhľadala odbornú pomoc zubára, aby jej spravil jej chrup. Zuby sú totiž pre zombie veľmi dôležitým pracovným nástrojom.

Run RunHra na skóreHra o medaily

5.6.2014
73%
Hra - Run Run
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu skákačku, v ktorej budete prekonávať prekážky vo viac ako 20 úrovniach. Pre preskočenie môžete využiť malý, tak aj veľký skok.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video sa načíta
Fashion Model Makeover je naozaj vydarená a dobre prepracovaná hra, v ktorej budete meniť imidž hlavnej hrdinke, čo sa chce zo zanedbanej šmudly stať pravou modelkou. Nechýba nič z obľúbených skrášľovacích procedúr - čistenie pleti, make up, ani obliekanie. Tak sa do toho rýchlo pustite :)

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video sa načíta
Ako vysoko dokážete vyskočiť s kapitánkou roztlieskavačiek? Jej kolegyňa je vždy vyhodí do vzduchu a tam musí hľadať hviezdičky a odrážať sa od nich, aby letela ešte vyššie. Smer letu kapitánky budete ovládať pohybom myškou.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaily

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video sa načíta
Ďalšia skvelá bejweled hra, tentoraz s papričkami. Vždy musíte spojiť minimálne 3, z čoho vznikne jedna lepšia. Čím lepšie papričky spojíte, tým viac dostanete bodov. Za špeciálnu kombináciu môžete dostať aj papričkové šialenstvo.

Tic Tac Toe Paper Note

3.11.2019
69%
Hra - Tic Tac Toe Paper Note
Video sa načíta
Hra Tic Tac Toe Paper Note sú klasické piškvorky, ktoré Vám potrápia hlavu. Dokážete vyhrať nad počítačom? Môžete si zahrať aj s kamarátmi.
Hra - Barbie and Daughter Fashionistas
Video sa načíta
Pripravte Barbie a jej krásnu dcéru na nakupovanie. Upravte im vlasy a vyberte krásne oblečenie.

Legend of Ping Pong

30.5.2011
75%
Hra - Legend of Ping Pong
Video sa načíta
Patrí stolný tenis medzi vaše obľúbené športy? U nás si ho môžete zahrať aj ako onlinovky. Tento ping pong ponúka nielen klasické pingání tam a späť, môžete tu tiež ťahom myšou skúšať rôzne falše a útočné strely.

Picpie Puzzler

30.5.2011
76%
Hra - Picpie Puzzler
Video sa načíta
Trochu neobvyklé puzzle, kde máte síce kúskov puzzle len niekoľko, ale sú přeházené a usporiadané do kruhu. Navyše u tohto typu puzzle nemáte k dispozícii predlohu, musíte použiť vašu představitost.

Avatar Movie Puzzle

30.5.2011
56%
Hra - Avatar Movie Puzzle
Video sa načíta
Puzzle s tematikou známeho filmu Avatar. Vyberte si z niekoľkých predlôh a snažte sa poskládaz puzzle čo najrýchlejšie. K dispozícii máte tiež niekoľko typov samotných kúskov puzzle - napríklad kruhové, trojuholníkové alebo štvorcové.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video sa načíta
Vytvorte si vlastného avatara v anime štýle. Svojej postave môžete vybrať účes, oblečenie a doplnky. Už máte nejakú predstavu?

Vocaloid Dress Up Game

13.3.2014
63%
Hra - Vocaloid Dress Up Game
Video sa načíta
Oblečte partu vokalistov do pekného oblečenia. Na výber máte niekoľko postavičiek a k tomu šatňu plnú oblečenia a doplnkov.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie