Posledné hrané hry

Bella & Sarah

22.9.2013
88%
Hra - Bella & Sarah
Video sa načíta
Bella a Sarah sú najlepšie kamarátky a rozhodli sa, že si zmenia celkovú vizáž. Pomôžeš im, aby vyzerali lepšie ako na začiatku ? V hre obom dievčatám môžeš vyberať make up, šaty a doplnky.

Fantasy Dress up

22.5.2012
76%
Hra - Fantasy Dress up
Video sa načíta
V tejto oblíkačce, ktorá Vás určite nadchne, máte možnosť vybrať slečne normálne oblečenie (napríklad na vychádzku do mesta) alebo z nej naopak urobiť krásnu vílu. Je to len na Vás, na čo budete mať práve náladu.

Beauty and unicorn

17.7.2013
89%
Hra - Beauty and unicorn
Video sa načíta
Barbie sa chce predviesť na svojom jednorožcovi, ale má problém, ani tentoraz nevie čo si má obliecť. Jej šatník je preplnený elegantnými šatami a doplnkami. Pomôž Barbie a staň sa jej osobnou poradkyňou. Zabav sa urob z Barbie princeznú.

Grindcraft

22.11.2015
70%
Hra - Grindcraft
Video sa načíta
Túto hru nemusíme nikomu predstavovať, je to hra, ktorá si získala obľubu u mnohých hráčov pretože si v nej môžete všeličo postaviť. Precovať budete s drevom, kameňom, železom či hliníkom. Z týchto surovín si môžete postaviť nejakú budovu alebo iný predmet. Avšak každý z nich potrebuje inú…
Hra - I want to be a billionaire
Video sa načíta
Postavte tie najlepšie nehnuteľnosti a zarobte majland! Na výber máte nehnuteľností veľa, niektoré sú však veľmi drahé. Tiež si musíte dávať pozor na mieru ohrozenia. Pokiaľ bude číslo vysoké, môžete sa dostať do väzenia. Musíte teda stavať budovy ako sú hasiči alebo polícia.

Pocahontas Slots

13.10.2016
76%
Hra - Pocahontas Slots
Video sa načíta
V tejto hre sa na automate snaží vyhrať čo najviac mincí. Vďaka tomu sa tiež bude slečna na loďke pohybovať.

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video sa načíta
V tejto odpočinkovej hre si skúsite zahrať na výhernom automate. Nemusíte sa báť, že by ste prišli o reálne peniaze, ale množstvo mincí, ktoré budete mať k dispozícii je obmedzené. Preto sa musíte dobre rozmyslieť, ako ich použijete. Pôjde o to, hodiť mincu do správneho otvoru v správnu chvíľu, aby…

Môj super priateľ

15.7.2012
77%
Hra - Môj super priateľ
Video sa načíta
Proti krásnej slečne sa jedného dňa všetko spyklo. Ulomil sa jej podpätok a teraz ju navyše ohrozuje chlapík v parku. Ale nič nie je stratené. Spomenula si, že môže zavolať z čarovného telefónu a pribehne jej super priateľ. Lenže záleží na čísle, ktoré vytočí. Pomôžete jej? Zvoľte kombináciu čísel a…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video sa načíta
Zábavná hra, v ktorej sa stanete chirurgom. Avšak, do tej doby ste len poslíčkom s pizzou a podľa toho vyzerajú aj Vaše lekárske skúsenosti a vybavenie.
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video sa načíta
Operate Now: Epilepsy Surgery je ďalším dielom série, v ktorej si môžete vyskúšať prácu chirurga. Tentokrát budete mať za úlohu pomôcť mladej pacientke trpiacej epilepsiou. Kedže operácia mozgu je skutočne náročná a nebezpečná, musíte každý krok vykonať presne podľa inštrukcii.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie