Posledné hrané hry

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video sa načíta
Cieľom tejto hry je vyslobodiť všetkých svojich priateľov, ktorí sú uväznení na veži. Tie sa svojou kostičkou sa musíš dostať cez všetky dvere až za nimi a zachrániť ich. Cesta nebude ľahké, k otvoreniu dverí potrebuješ získať vždy správny kľúč.

Scribbles 2

11.1.2013
76%
Hra - Scribbles 2
Video sa načíta
V tejto hre budete musieť dostať všetky guľaté hlavičky do domčeka. Hra má kreslenú grafiku a kresliť budete aj pri samotnom hraní. Hlavičky musíte do domčeka dostať tak, že im nakreslíte cestičku.

Súmrak hra

12.7.2013
76%
Hra - Súmrak hra
Video sa načíta
Pre všetkých milovníkov ságy Twilight prinášame skvelú obliekačku, v ktorej si podľa seba môžete obliecť hlavných hrdinov. Na výber budete mať veľké množstvo skutočne originálnych šiat, ale i moderného oblečenia. Celkový imidž hrdinov, môžete nakonci dotvoriť za pomoci rôznych módnych doplnkov.

Princess Travel Blog

5.3.2017
80%
Hra - Princess Travel Blog
Video sa načíta
Parádny hra, v ktorej budete pomáhať slečne s jej blogom o cestovaní. Najskôr musíte vybrať vhodný názov a vytvoriť prvý príspevok s fotkami. Následne pomôžete slečne vybrať vhodné oblečenie pre ďalšie cestovanie.
Hra - Trollface Quest TV Show
Video sa načíta
Potrolte aktérmi zo známych televíznych relácií! Snažte sa čo najmenej kliknúť. Trolit budete doktora House alebo napríklad hrdinu z Aktov X.

Hannah Montana Dress up

12.8.2011
59%
Hra - Hannah Montana Dress up
Video sa načíta
Hra pre všetkých fanúšikov a fanúšičky Hanny Montany. Táto obľúbená celebrita potrebuje pomôcť s obliekaním a je na vás, aby ste jej vybrali šaty čo jej najviac padnú. Podarí sa ti vystylovat Hannu aby ladila?

Barbie obrázky

22.1.2013
77%
Hra - Barbie obrázky
Video sa načíta
V tejto naozaj moc pekné hre budete za sprievodu krásnej hudby skladať obrázky, v ktorých hrajú hlavnú úlohu obľúbené bábiky Barbie. Môžete ich zastihnúť v krásnych šatách pred plesom, pri zábave na pláži a pri mnohých ďalších činnostiach. Nie je tu časový limit a aby sa Vám obrázok podarilo zložiť,…

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video sa načíta
V hre Patchworkz budete mať za úlohu zložiť rozložené obrazce a doplniť všetky chýbajúce časti. Čím rýchlejšie sa vám to podarí, tým viac bodov získate. Obtiažnosť kôl sa postupne stupňuje, takže sa nudiť rozhodne nebudete.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video sa načíta
Parádna hra, v ktorej sa ideš baviť na koncert. Medzitým sa však môžete baviť tancom, hľadaním rovnakých platní alebo bavením hostí. Za každú dokončenú minihru dostanete oblečenie alebo doplnok.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video sa načíta
Baví vás vyberanie oblečenie, zmeny štýlu a všetko čo sa týka módy? V tom prípade vyskúšajte hru Fashion Star. V tejto hre si môžete vybrať z niekoľkých modeliek, ktorá pripravujete na vystúpenie na módnej prehliadke. Vystylujte vaše modelky tak, aby sa páčili!

Career Stylist

7.4.2014
86%
Hra - Career Stylist
Video sa načíta
Myslíte si, že viete ako sa vhodne obliecť k jednotlivým profesiám? Overiť si to môžete pri troch dievčatách, ktoré majú rôznorodé povolania. Aby boli k práci pripustené, musíte im vybrať správne oblečenie. Dokážete to ?
Hra - Amateur Surgeon Christmas Edition
Video sa načíta
Máme tu pre vás ďalšie pokračovanie tejto hry, v ktorej opäť budete operovať ťažko zranených pacientov. Nebude to nič ľahké, pretože tento škriatok je poriadny nezbedník. Keď budete niečo z neho vyťahovať, tak buďte veľmi opatrní. Použite nástroje tak, aby pacientovi ubudlo čo najmenej krvi.…

Nuda v knižnici

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knižnici
Video sa načíta
Hlavná hrdinka tejto hry sa má učiť v knižnici. Samozrejme by ale namiesto toho robila radšej veľa iných vecí. Zvládnete s ňou urobiť v sérii minihier všetky zábavné veci bez toho, aby Vás nachytala knihovníčka?

Trafficator 2

28.3.2013
87%
Hra - Trafficator 2
Video sa načíta
Zahrajte si nové levely v druhom diely postrehovej hry Trafficator a staňte sa tak opäť tým, kto riadi celú mestskú dopravu. Začínať budete na jednoduchých cestách a križovatkách, kde stačí zastaviť len zopár áut, avšak postupne sa prepracujete k skutočne zložitým kolám, v ktorých predísť nehodá…

Dora Royal Makeup

23.11.2012
78%
Hra - Dora Royal Makeup
Video sa načíta
Aj pre tých najmenších milovníčky kozmetiky je tu malá Dora, ktorá sa od Vás nechá celá upraviť. Vyčistite jej tvár, použite všetky potrebné krémy a potom jej vyberte podľa seba oblečenie aj účes.

Hollywood Hall of Fame 3

18.4.2012
79%
Hra - Hollywood Hall of Fame 3
Video sa načíta
Máte možnosť nalíčiť a upraviť tri z obľúbených hollywoodskych hviezd. Zvoľte im účes, pohrajte sa s farbou vlasov i pleti, použite riasenku, rúž i tiene a nakoniec všetky podľa ľubovôle oblečte.

Barbie Wedding Rush

20.11.2013
88%
Hra - Barbie Wedding Rush
Video sa načíta
Barbie sa má v tento deň vydávať a od Kena zistila, že nestíha. Preto musí ísť autom do salónu, kde si nechá urobiť vlasy, kozmetiku a nakoniec si vyberie šaty, doplnky a kyticu. Pomôžeš jej v príprave na svadbu?

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video sa načíta
Trafficator je pekne spracovaná hra, v ktorej budete riadiť dopravu na cestách a križovatkách. Môžete ľubovoľne zastavovať autá, avšak najdôležitejšie je dávať pozor, aby sa nezrazili. Taktiež musíte dávať pozor na chodcov, ktorí budú cez cestu prechádzať.

Alice is Dead

25.9.2012
79%
Hra - Alice is Dead
Video sa načíta
Zahrajte si adventúru Alice is Dead, ktorá je inšpirovaná známou rozprávkou Alica v krajina zázrakov. Na rozdiel od rozprávkovej predlohy sa však bude celý dej hry odvíjať úplne inak a vy budete uväznený v podzemí, pričom nebudete vedieť kto ste ani aká strašná udalosť sa Alici prihodila.

Eyes The Horror Game

11.9.2015
70%
Hra - Eyes The Horror Game
Video sa načíta
Prežite v strašidelnom dome v tme a v samote bez najbližšieho priateľa. Pozbierajte všetky cennosti ktoré nájdete a dávajte si pozor na svoj život pred neočakávaným zlom!

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie