Obľúbené hry

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video sa načíta
Famous Date nie je hra v pravom slova zmysle, ale skôr veľmi zaujímavý test, ktorý Vám po sérii otázok určí, ktorá z celebrít by bola práve pre Vás tým najlepším partnerom na rande snov. Tak neváhajte a choďte do toho!

Nyan Cat 3D

20.1.2014
71%
Hra - Nyan Cat 3D
Video sa načíta
V hre Nyan Cat 3D budete túto mačku ovládať na ich povestných cestách vesmírom. Dokážete sa vyhnúť všetkým telesám a doletieť čo najďalej?

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video sa načíta
Zahrajte si túto logickú hru, v ktorej budete pomáhať psíkom a mačičkám k šťastnému stretnutiu. Budete používať iba myš. Dávajte pozor, aby sa mačka nestretla so psom. Určite viete, že tieto spory vždy dopadnú zle. Zdolávejte rôzne prekážky, strážcov a pomôžte im šťastne sa stretnúť.

Animals Dentist

17.11.2013
85%
Hra - Animals Dentist
Video sa načíta
Aj zvieratka niekedy bolí zúbky a musí k veterinárovi. Vy ste práve v úlohe veterinára a musíte sa zvieratkám o ich chrup postarať. V prvej etape im zúbky očistíte od kazu, prípadne vytrháte a nasadíte nové. V druhej etape potom môžete zúbky skrášliť, zafarbiť alebo pridať nejaký diamant či iný…

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video sa načíta
Zahrajte si ďalšie super hru typu ZUMA. Opäť bude Vašou úlohou zlikvidovať všetky guľôčky v hracom poli a nedopustiť, aby sa dostali až k otvoru ktorý strážite. Guličky zmizne tak, že vystrelíte farebnú guličku a spojíte tým minimálne 3 guličky rovnakej farby. Všetkých, ktorí radi súťažia, určite…

Super Truck

19.3.2012
81%
Hra - Super Truck
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú závodnú hru Super Truck. Pretekať nebudete s autami, ale s veľkými kamiónmi. Napriek svojej veľkosti sú však kamióny poriadne rýchle, takže sa máte rozhodne na čo tešiť. Podarí sa vám dojsť do cieľa ako prvý?

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video sa načíta
Máte radi vôňu spáleného benzínu a gúm? Áno? Tak toto je hra priamo pre vás. V tejto hre ide predovšetkým o driftovanie, to znamená, že zákruty musíte prechádzať na šmyku. Zo začiatku vám príde, že sa auto nedá vôbec ovládať, ale po chvíľke tomu prídete na kĺb. Môžete aj zmeniť obtiažnosť, keby vám…

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video sa načíta
V bezchybnej hre Horse Eventing 3 sa stanete džokejkou, ktorá má vlastného koníka. Okrem starostlivosti oň, sa budete zúčastňovať i rôznych závodov či behu cez prekážkovú dráhu. V hre nechýba ani množstvo vylepšení pre džokejku i pre jej koníka.

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video sa načíta
Uphill Rush 3 je už tretím dielom perfektnej závodnej hry, v ktorej sa tentokrát na motorke preveziete cez mesto. Na každej trase vás bude čakať mnoho prekážok, ktoré vám však dávajú príležitosť vyskúšať všemožné triky a zarobiť tak body a peniaze navyše.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video sa načíta
V prvom diele super šikovnosť hry My Dolpin Show sa ocitnete priamo uprostred vodného vystúpenie krásneho delfína. Vašou úlohou je ovládať šípkami tohto vodného cicavca tak, aby robil čo najzaujímavejšie akrobatické kúsky a čo najviac zaujal svoje nadšené publikum.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video sa načíta
Pre všetky dievčatá, čo si radi pretekaju a dokážu svoje schopnosti na dráhe, ale nemajú radi autá a silné stroje je tu bezchybná hra Uprill Rush v dievčenskom prevedení. Zdolávať budete vodné dráhu. Zo začiatku len na nafukovacom kruhu a neskôr si môžete zarobiť na lepšie "dopravné prostriedky" aj…

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú závodnú hru Uphill Rush, ktorá nielen vďaka svojej grafike bude určite baviť nielen chlapcov. Vašou úlohou, čo najlepšie prejsť na motorke trať a získať, čo najviac bodov. Za získané body si môžete neskôr kupovať aj lepšie motorky a ďalšie vybavenie. Body získavate aj za…

Nuda v knižnici

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knižnici
Video sa načíta
Hlavná hrdinka tejto hry sa má učiť v knižnici. Samozrejme by ale namiesto toho robila radšej veľa iných vecí. Zvládnete s ňou urobiť v sérii minihier všetky zábavné veci bez toho, aby Vás nachytala knihovníčka?

Alice is Dead

25.9.2012
79%
Hra - Alice is Dead
Video sa načíta
Zahrajte si adventúru Alice is Dead, ktorá je inšpirovaná známou rozprávkou Alica v krajina zázrakov. Na rozdiel od rozprávkovej predlohy sa však bude celý dej hry odvíjať úplne inak a vy budete uväznený v podzemí, pričom nebudete vedieť kto ste ani aká strašná udalosť sa Alici prihodila.

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video sa načíta
V tejto hre sa stanete farmárom, ktorý preváža svoju vypestovanú zeleninu. Musíte so svojím traktorom ísť veľmi opatrne, aby ste v nerovnom teréne žiadne cenné tovar nevysypali.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video sa načíta
Určite poznáte obľúbenú hru Farm Frenzy, v ktorej sa staráte o chod farmy. V tejto doplnené verzii je princíp podobný, farma je však v dobe ľadovej. Namiesto sliepok sa tak napríklad staráte o tučniaky. Dokážete správne viesť farmu tak, aby bola zisková?

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video sa načíta
Staňte sa zverolekárom na farme, ktorá sa stará o chorých kone a ich príbuzných ako sú oslíci, zebry a ďalšie. Každý zvierací pacient k Vám príde s iným problémom a vy mu musíte pomôcť. Budete vymieňať podkovy, riešiť dýchacie problémy, dokrmovať žriebätko, ... Keď sa Vám to podarí bude koník aj…

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video sa načíta
Hopy Go Go je skvele spracovaná skákačka, v ktorej sa s malým dráčikom vydáte na dobrodružnú cestu. Prekonajte všetky nástrahy, za pomoci plameňa zničte všetkých nepriateľov a hlavne pozbierajte všetky drahokami, ktoré vám umožnia kupovať rôzne užitočné vylepšenia.

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video sa načíta
Máš rada módne prehliadky? Tak potom bude táto hra určite vhodná pre teba. V tejto hre je tvojou úlohou nastrojit modelku podľa toho, na ktoré prehliadke bude vystupovať. Tvoje schopnosti potom ocení porota, ktorá ti udeľuje za dobrý vkus body a hviezdičky.

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video sa načíta
Nachádzajte na nočnej oblohe nové súhvezdia v logickej hre Starlight. Otáčaním náhľadu musíte nájsť tú správnu polohu, v ktorej sa súhvezdie zobrazí v celej svojej kráse. Hrať môžete v troch obtiažnostiach, pričom na najťažšiu úroveň budete mať len tridsať sekúnd.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie