Posledné hrané hry

AvoiderHra na skóreHra o medaily

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video sa načíta
Ďalšia skvelá postrehovka, v ktorej musíte zbierať fialové kruhy s bodmi. Body sa však rýchlo odrátajú, preto musíte zbierať rýchlo. Dávajte si pozor na modré bodky, vďaka ktorým môžete prehrať.

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaily

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video sa načíta
Výborná oddychovka, ktorá zaručene pobaví. Cieľom hry je postaviť čo najvyššiu stavbu, bez toho, aby vám spadla. Máte k tomu obmedzené množstvo materiálu. Čím vyššia stavba, tým vyššie skóre. Ako ďaleko sa dostanete?

Thor TowersHra na skóreHra o medaily

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video sa načíta
V hre Thor Towers budete mať za úlohu postaviť opäť čo najvyššiu stavbu z veľkých blokov. Bloky sú zavesené na reťazi, ktorá sa hojdá, preto musíte vychytať presný čas, kedy kváder pustiť na už usadený blok.

Gem TreesHra na skóreHra o medaily

25.8.2014
74%
Hra - Gem Trees
Video sa načíta
Gem Trees je zábavná hra, v ktorej musíte zbierať drahokamy na strome a inkasovať za ne body. Ak vezmete šedý, tak o body prídete. Najviac bodov získate za hlavný drahokam, ktorý vyrastie po nazbieraní 20 obyčajných. K úspešnému splneniu úrovne potrebujete najmenej 400 bodov.

Cursor RunHra na skóreHra o medaily

30.8.2014
70%
Hra - Cursor Run
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú postrehovku Cursor Run. Vašou úlohou bude myšou nabehnúť na koliesko skôr, než to urobí počítač. S každým kolom je obtiažnosť ťažšia a vy máte iba 3 životy.

CalculationsHra na skóreHra o medaily

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video sa načíta
Ďalšia skvelá počítacia hra! Máte iba minútu na to, aby ste spočítali čo najviac príkladov a hlavne všetky správne. Čísla musíte voliť myšou na klávesnici v hre.

Dragon RideHra na skóreHra o medaily

5.8.2014
70%
Hra - Dragon Ride
Video sa načíta
Dragon Ride je vyrovnávacia hra, v ktorej ovládate draka. Na svojej ceste budete musieť zbierať mince, za ktoré následne dostanete body. Dávajte si pozor na prekážky vo vzduchu.

BalanceHra na skóreHra o medaily

15.11.2014
70%
Hra - Balance
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru, kde budete mať za úlohu udržať balans čo najdlhšie to bude možné. Level hry sa zvyšuje každých 30 sekúnd.

Cat BalanceHra na skóreHra o medaily

8.1.2015
77%
Hra - Cat Balance
Video sa načíta
Máme tu parádnu hru, v ktorej budete na seba skladať mačky. Mačky majú rôzne tvary a vy musíte vymyslieť, ako ich poskladať tak, aby ste dosiahli na hviezdičku.

BlosicsHra na skóreHra o medaily

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video sa načíta
Skvelá hra, v ktorej budete zostreľovať zelené kocky z platforiem. Čím dlhšie podržíte kuličkuj v zelenom poli, tým bude väčšia a bude vás stáť viac bodov. Dávajte si pozor, aby ste nesestřelili červené kocky.

Bubble UpHra na skóreHra o medaily

8.9.2014
72%
Hra - Bubble Up
Video sa načíta
Bubble Up je hra, v ktorej budete skákať po bublinách nahor. Vašou úlohou bude vyskákať čo najvyššie. Na začiatku si môžete zakúpiť postavičku, ktorá má bonusové vlastnosti a môžete na ňu naraziť až v určitej výške. V hre narazíte tiež na mnoho bonusov.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaily

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video sa načíta
Pozbierajte všetky žlté štvorce. Štvorce zbierate postupne a na výber máte buď kruh alebo štvorec. Majú rozdielne vlastnosti, kruh je rýchlejší, ale štvorec má väčšiu výdrž.

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaily

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video sa načíta
Ms. pacman je super stará hra, na ktorú mnohí z vás radi spomínajú. Vašou úlohou bude vyzbierať všetky malé bodky a vyhnúť sa všetkým příšerkám. Zjesť ich môžete len vtedy, keď zjete veľkú blikajúcu bodku. Tak ich spomalíte na obmedzenú dobu a môžete ich požierať za extra body naviac. Za každých 10…

Baby PacmanHra na skóreHra o medaily

7.10.2014
70%
Hra - Baby Pacman
Video sa načíta
V tejto hre bude zbierať žlté body a snažiť sa uniknúť požírajícím nepriateľom. Ak zoberiete blikajúci bod, budete rýchlejší a budete môcť zbierať nepriateľské postavičky

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaily

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video sa načíta
Poskladajte čo najväčší obložený chleba v tejto moc pekné postrehovej hre s roztomilým zvieratkom v hlavnej úlohe. Je len na Vás, koľko ingrediencií si nachytajú a kedy koleso ukončíte hornom chlebom. Musíte si len dať pozor, aby Vám do jedla nespadla aj vec, ktorá tam nepatrí.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaily

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video sa načíta
Falldown Color je klasická hra, v ktorej padáte s guličkou skrz poschodia a nesmiete sa zaseknúť. Ak sa tak stane, prehrávate. Snažte sa nazbierať čo najviac bodov.

SD-PongHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video sa načíta
Zahrajte si zábavnú postrehovku na štýl ping-pongu. Vždy, keď odrazíte loptičku, tak dostanete 10 bodov. Ak sa vám podarí prestreliť obranu súpera, dostanete bodov 100!

Candy CrushHra na skóreHra o medaily

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video sa načíta
V tejto klasickej hre typu bjeweled budete vytvárať trojica rovnakého druhu najrôznejších sladkostí a cukrík. Vytvoríte je tak, že vymeniť pozíciu dvoch susedných obrázkov. Graficky je hra moc pekne prepracovaná a ako raz začnete, už sa Vám nebude chcieť prestať.

Ratman RalphHra na skóreHra o medaily

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video sa načíta
V hre Ratman Ralph musíte pomôcť myške menom Ralph pozbierať čo najviac syra. Dávajte si však pozor na jed, ktorý sa objaví vždy, keď zoberie kus syra. V hre máte iba 3 životy.

HelicopterHra na skóreHra o medaily

31.10.2014
70%
Hra - Helicopter
Video sa načíta
Podarí sa vám ovládať helikoptéru tak, aby ste uleteli čo najväčšiu vzdialenosť a nenarážali do prekážok? Prekážky sa navyše neustále zväčšujú.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie