Posledné hrané hry

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaily

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video sa načíta
Poskladajte čo najväčší obložený chleba v tejto moc pekné postrehovej hre s roztomilým zvieratkom v hlavnej úlohe. Je len na Vás, koľko ingrediencií si nachytajú a kedy koleso ukončíte hornom chlebom. Musíte si len dať pozor, aby Vám do jedla nespadla aj vec, ktorá tam nepatrí.
Hra - Glitter Force Coloring Game
Video sa načíta
Vymaľujte si postavičky podľa vlastnej fantázie alebo si nechajte poradiť obrázkom v dolnom rohu. Nebojte sa experimentovať.
Hra - Manga Creator School Days page 12
Video sa načíta
Oblečte si krásny pár a pripravte ho na spoločnú hodinu. Okrem oblečenia mu môžete zmeniť tvár a doplnky. Príjemnú zábavu.

Kick Out Miley

1.2.2014
80%
Hra - Kick Out Miley
Video sa načíta
V hre Kick Out Miley je cieľom vystreliť čo najďalej Miley Cyrus, ktorá je v poslednej dobe pomerne zlá. Musíte ju odpáliť čo najďalej. Vďaka tomu nazbierate mince, ktoré utratíte za vylepšenie. Dokážete všetky vlastnosti vylepšiť na maximum?

Bad Piggies HD 2015

8.7.2015
85%
Hra - Bad Piggies HD 2015
Video sa načíta
Pomôžte prasiatkam sa dostať až do cieľa. Musíte im postaviť stroj, ktorý je tam dopraví. Po ceste tiež musíte pozbierať hviezdičky a dostať ho do cieľa na čas.

CollapseHra na skóreHra o medaily

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video sa načíta
Ďalšia hra, v ktorej budete spájať rovnako farebné guľôčky. Spojiť môžete najmenej dve rovnako farebné guľôčky. Pokiaľ kliknete iba na jednu guľôčku, tak prídete o body.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaily

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video sa načíta
Máme tu ďalšiu skvelú hru, tentoraz s tromi druhmi ovocia. Vašou úlohou bude odbúravať rovnaké ovocie. Vždy musia byť minimálne dve pre odbúranie a tri pre získanie bodov. Čím viac ovocia odbúrate naraz, tým viac dostanete bodov.

Ball HuntHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video sa načíta
Zahrajte si ďalšiu skvelú hru, v ktorej budete potrebovať slušnú dávku postrehu. Vašou úlohou totiž bude nájsť guličku, ktorá sa schová do kalíška a následne zamieša. Dávajte si pozor, pretože máte obmedzený počet pokusov.

High TideHra na skóreHra o medaily

1.8.2014
70%
Hra - High Tide
Video sa načíta
High Tide je postrehová hra, v ktorej musíte šplhať do výšky po krabiciach, inak sa utopíte. Môžete naraziť aj na rôzne bonusové predmety.

Bubble UpHra na skóreHra o medaily

8.9.2014
72%
Hra - Bubble Up
Video sa načíta
Bubble Up je hra, v ktorej budete skákať po bublinách nahor. Vašou úlohou bude vyskákať čo najvyššie. Na začiatku si môžete zakúpiť postavičku, ktorá má bonusové vlastnosti a môžete na ňu naraziť až v určitej výške. V hre narazíte tiež na mnoho bonusov.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie