Posledné hrané hry

Save Me!Hra na skóreHra o medaily

21.8.2014
70%
Hra - Save Me!
Video sa načíta
V hre Save Me! budete zachraňovať skákajúcich ľudí a veci z horiacich domov. Máte len 5 životov, a keď nechytíte človeka, tak sa vám jeden odpočíta. Za každú chytenú vec či človeka dostanete 1 bod.

SD-PongHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video sa načíta
Zahrajte si zábavnú postrehovku na štýl ping-pongu. Vždy, keď odrazíte loptičku, tak dostanete 10 bodov. Ak sa vám podarí prestreliť obranu súpera, dostanete bodov 100!

Pepper PanicHra na skóreHra o medaily

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video sa načíta
Ďalšia skvelá bejweled hra, tentoraz s papričkami. Vždy musíte spojiť minimálne 3, z čoho vznikne jedna lepšia. Čím lepšie papričky spojíte, tým viac dostanete bodov. Za špeciálnu kombináciu môžete dostať aj papričkové šialenstvo.

Runner 2Hra na skóreHra o medaily

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video sa načíta
Zdolajte čo najväčšiu vzdialenosť! Utekajte cez prekážky a snažte sa nikde nezaseknúť. Ak sa zaseknete, tak hra končí.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaily

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video sa načíta
Baví vás skateboarding? Áno? Tak toto je hra určite pre vás! Máme tu druhý diel zábavnej hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu zo 4 postáv a ukážte, čo vo vás je. Prekonávajte prekážky na strechách nočného mesta. Vykonávajte triky, ktoré svet ešte nevidel, slidujte zábradlia a pod. Keď prepnete…

BallieUpHra na skóreHra o medaily

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru s názvom BallieUp. Vašou úlohou bude letieť do výšky a zbierať farebné guličky. V pohybe vás udržujú hviezdy, ktoré musíte tiež zbierať. Dávajte si pozor na červené guličky.

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video sa načíta
V tejto hre sa z vás stane majiteľka wellnes centra. Vašou úlohou je starať sa o zákazníkov a čo najrýchlejšie im poskytovať služby. Ak sa vám bude dariť, môžete vo vyšších leveloch získať lepšie vybavenie a tiež viac zákazníkov.

BalanceHra na skóreHra o medaily

15.11.2014
70%
Hra - Balance
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru, kde budete mať za úlohu udržať balans čo najdlhšie to bude možné. Level hry sa zvyšuje každých 30 sekúnd.

HeartsHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu postrehovú hru a získajte ďalšiu medailu do zbierky! V tejto hre budete mať za úlohu zostreľovať srdiečka a nenechať ich spadnúť na zem. So srdiečkami navyše padajú aj bonusy, ktoré nemusia byť však vždy nápomocné.

WinterHra na skóreHra o medaily

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video sa načíta
Winter je parádna hra, v ktorej budete chytať zmrznuté žalude. Žalude padajú z rúry, ktorá sa pohybuje, takže ich musíte chytať. Dávajte si však pozor na postavičku, ktorá hádže snehové gule. Ak vás trafí, prídete o 5 žaluďov. Dávajte si tiež pozor na čas.

ValentinerHra na skóreHra o medaily

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video sa načíta
Buďte na chvíľku Amorkem a pozbierajte čo najviac lásky! Vašou úlohou bude zbierať zlaté srdiečka a snažiť sa vyplniť ukazovateľ lásky. Ak nazbierate srdiečok viac, prevedú sa vám do ďalšieho kola.

AirportHra na skóreHra o medaily

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú postrehovú hru, v ktorej ide hlavne o čas! Musíte správne roztriediť krabice podľa farieb určenia. Na idúcom páse potom musíte meniť šípky tak, aby ste dostali všetky krabice na správne miesta!

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaily

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video sa načíta
Ms. pacman je super stará hra, na ktorú mnohí z vás radi spomínajú. Vašou úlohou bude vyzbierať všetky malé bodky a vyhnúť sa všetkým příšerkám. Zjesť ich môžete len vtedy, keď zjete veľkú blikajúcu bodku. Tak ich spomalíte na obmedzenú dobu a môžete ich požierať za extra body naviac. Za každých 10…

Včely v záhradke

22.7.2012
75%
Hra - Včely v záhradke
Video sa načíta
Mačička Hello Kitty má problém. Do jej záhradky sa nasťahovali včely a ona si chce dôjsť do schránky pre poštu. Pomôžete jej vybrať listy a vrátiť sa domov tak, aby ju žiadna včielka nepichol?

HelicopterHra na skóreHra o medaily

31.10.2014
70%
Hra - Helicopter
Video sa načíta
Podarí sa vám ovládať helikoptéru tak, aby ste uleteli čo najväčšiu vzdialenosť a nenarážali do prekážok? Prekážky sa navyše neustále zväčšujú.

Grab-A-Snack HurdlesHra na skóreHra o medaily

4.8.2015
70%
Hra - Grab-A-Snack Hurdles
Video sa načíta
Máme tu parádnu hru na skóre, v ktorej sa snažíte dostať do cieľa čo najrýchlejšie. Po ceste však musíte zbierať jedlo, ak nejaké vynecháte, tak vás to spomalí a prídete tak o čas.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaily

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video sa načíta
Logická hra, ktorá je druhým pokračovaním oranžového štvorčeka, ktorý zbiera žltá jabĺčka. Štvorček je pripevnený na lane, ktoré musíte vždy prerezať tak, aby ste pozbierali všetky prvky.

FalldownHra na skóreHra o medaily

18.6.2014
70%
Hra - Falldown
Video sa načíta
Máme tu parádny Postrehové hru, v ktorej budete musieť s guličkou prepadávať medzi podlažím. S každým levelom sa rýchlosť padania zvyšuje.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaily

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video sa načíta
Falldown Color je klasická hra, v ktorej padáte s guličkou skrz poschodia a nesmiete sa zaseknúť. Ak sa tak stane, prehrávate. Snažte sa nazbierať čo najviac bodov.

KongrecopterHra na skóreHra o medaily

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video sa načíta
Ďalšia vyrovnávacia postrehovka je tu! Vašou úlohou bude ovládať vrtuľník a snažiť sa vyhnúť všetkým prekážkam, ktoré sa v tuneli nachádzajú.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie