Obľúbené hry

Baby Barbie Diy Emoji

13.10.2015
69%
Hra - Baby Barbie Diy Emoji
Video sa načíta
Pomôžte Barbie s výrobou originálneho vankúša v podobe smajlíka. Pomôžte jej so správnym výberom a šitím.
Hra - Which Song Best Decribes Your Life?
Video sa načíta
Skúste si tento kvíz, ktorý vám na konci ukáže pesničku, ktorá vás najviac vystihuje. Stačí keď odpoviete na niekoľko otázok.

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video sa načíta
Zábavná hra, v ktorej sa stanete chirurgom. Avšak, do tej doby ste len poslíčkom s pizzou a podľa toho vyzerajú aj Vaše lekárske skúsenosti a vybavenie.

Salon Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Salon Slacking
Video sa načíta
Sára pracuje ako kaderníčka v kaderníckom salóne. Mala by sa venovať svojej klientke, ale poznáte ju, Sára má úplne iné koníčky. Napríklad si maľuje pusu rúžom, odstrašuje ostatné zákazníčky alebo si češe svoje vlasy. Pomôžte jej splniť všetky jej úlohy, aby vás pri tom nenachytala jej klientka.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video sa načíta
Tri nerozlučné kamarátky sa chystajú na párty. Lenže sú trošku neporiadne a vo svojich izbách nemôžu nájsť niektoré dôležité veci. Pomôžte im všetko čo najskôr nájsť a potom ich podľa svojich predstáv na párty pripravte. Ako vždy zvoľte ten pravý účes, šaty, topánky aj líčenie. Každá ďalšia slečna…
Hra - Ice Queen Pregnant Check-Up
Video sa načíta
Elsa je tehotná a prišla do nemocnice na pravidelnú prehliadku. Pomôžete ju vyšetriť? Následne ju musíte doma nastaviť správnu diétu.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video sa načíta
Super a trochu nevšedný skákačka, v ktorej môžete hrať za jedného z dvoch súrodencov. Budete mať za úlohu skákať na gauči tak dlho, kým vás nenachytá vaša mamička. Vždy, keď sa má blížiť, tak vás upozorní váš verný kamarát v akváriu. Skáčte po gauči, točte sa vo vzduchu, keď do toho zakombinujete…
Hra - Miraculous Ladybug And Cat Noir Kiss
Video sa načíta
Pomôžte dvom zamilovaným, aby sa mohli bozkávať aj na verejnosti. Problém je v tom, že ich nemôžu vidieť i priatelia. Podarí sa vám im splniť želanie?

Rapunzel Love Rush

11.7.2015
86%
Hra - Rapunzel Love Rush
Video sa načíta
Zahrajte si spoločne s Rapunzel hru, ktorú pre ňu pripravil jej priateľ. Počas jednotlivých úloh ju budete musieť upraviť k lepšiemu, aby bola krásna. Dokážete jej pomôcť?
Hra - Miraculous Ladybug Dress Up
Video sa načíta
Pripravte Lienku na ďalšiu akciu, ktorej sa musí zúčastniť. Vyberte jej vhodný outfit a krásny účes.

Barbie Beach Prep

12.8.2015
87%
Hra - Barbie Beach Prep
Video sa načíta
Barbie by chcela ísť na pláž medzi kamarátov, ale v takomto stave tam ísť nemôže. Pomôžte jej s očistením pleti a výberom nádherného make-upu.

Ellie Love Trouble

5.8.2017
80%
Hra - Ellie Love Trouble
Video sa načíta
Ellie má rada trable a rada flirtuje so zadanými chlapcov. Tí sa však nebráni a tak si musí dávať pozor, aby ich nepristihla ich priateľka.

Candy CrushHra na skóreHra o medaily

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video sa načíta
V tejto klasickej hre typu bjeweled budete vytvárať trojica rovnakého druhu najrôznejších sladkostí a cukrík. Vytvoríte je tak, že vymeniť pozíciu dvoch susedných obrázkov. Graficky je hra moc pekne prepracovaná a ako raz začnete, už sa Vám nebude chcieť prestať.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie