Posledné hrané hry

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaily

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video sa načíta
Zaskákejme si s delfínom! Snaž sa vždy do vody doskočiť čo najviac hladko, aby si potom vyskočila vysoko. Pritom rob triky pomocou šípok. Môžeš sa skúsiť dostať až do vesmíru, možné je všetko!

Goggleyes 2

16.8.2013
75%
Hra - Goggleyes 2
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra, v ktorej budete spájať 3 rovnako farebné objekty. Tentoraz sa jedná o oči, ktoré musia byť vedľa seba minimálne tri, aby prebehlo spojenie. Môžete guličky medzi sebou aj prehadzovať, avšak tie, čo spia, sa ani nepohnú.

The Legend of Eldorado

18.10.2016
75%
Hra - The Legend of Eldorado
Video sa načíta
V tejto hre budete spájať rovnako farebné guľôčky. Musíte sa snažiť odstrániť všetky zlatá polia skôr, než vám dôjde čas.

Dream Christmas Link

23.12.2012
63%
Hra - Dream Christmas Link
Video sa načíta
Vo vianočnom štýle je tu aj veľmi pekná logická hra Dream Christmas Link, ktorá svojim princípom pripomína mahjong. Rovnako ako u Mahjongu musíte spájať dvojice rovnakých obrázkov medzi ktorými nie je žiadny iný obrázok ako prekážka. V tejto hre sú ale všetky obrázky v jednej rovine, máte obmedzený…

WinterHra na skóreHra o medaily

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video sa načíta
Winter je parádna hra, v ktorej budete chytať zmrznuté žalude. Žalude padajú z rúry, ktorá sa pohybuje, takže ich musíte chytať. Dávajte si však pozor na postavičku, ktorá hádže snehové gule. Ak vás trafí, prídete o 5 žaluďov. Dávajte si tiež pozor na čas.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaily

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video sa načíta
Ďalšia parádna hra, v ktorej môžete získať medailu! Stačí správne spájať rovnako farebné guľôčky a získať požadované skóre. Spojiť musíte minimálne tri rovnaké guličky. Hra obsahuje tri obtiažnosti.

Mathematical Zuma

22.8.2012
77%
Hra - Mathematical Zuma
Video sa načíta
Táto zuma hra je trochu náročnejšia ako tie, s ktorými ste sa mohli zatiaľ stretnúť. Nejde totiž o farby, ale o čísla. Aby sa guličky, ktoré Vás ohrozujú, príliš nehromadili, odstřelujete je guličkami s číslami (súčet vystrelenej a "odstrelenej" guličky pritom musí dávať súčet 10). Dobré je, že keď…

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video sa načíta
Kúp si svoju vlastnú farmu snov! Nie je to ale ľahké takú farmu viesť. Musíš sa otáčať, aby sa ti podarilo získať dostatok obživy pre zvieratká, rovnako tak peniaze na kupovanie ďalších. Zahraj si preto mini hru, z ktorej dostávaš peniaze.

Crazy Bomb

7.5.2011
66%
Hra - Crazy Bomb
Video sa načíta
Určite poznáte hry, v ktorých musíte spojiť vždy tri a viac rovnakých symbolov. Aj táto výborná hra je založená na rovnakom princípe. Vďaka svojmu farebnému ladenie je trošku ťažšie pre Vašu pozornosť, ale zase má veľa vychytávok, ako je farebný symbol s ničivým účinkom, ktorý sa objaví, keď sa Vám…
Hra - Galactic Gems 2: Accelerated
Video sa načíta
Milovníci bejeweled hier si môžu mädliť ruky, pretože prichádza ďalší z nich. Cieľom je presúvať drahokamy do pozícií, aby sa ocitli najmenej tri rovnaké vedľa seba. Následne dôjde k explózii a sú nahradené novými drahokamy. Čím viac ich exploduje, tým vyššia bude Vaša skóre.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie