Posledné hrané hry

Bubble Ocean

9.7.2013
69%
Hra - Bubble Ocean
Video sa načíta
Klasický bubble shooter, v ktorom musíte spojiť najmenej 3 bubliny rovnakej farby. Nebude to tak jednoduché, pretože si musíte dávať pozor, aby ste sa trafili správne. Strop sa každú chvíľu zmenšuje, takže neváhajte a strieľajte ako o život. Podarí sa vám prejsť všetky levely?

Bubble BusterHra na skóreHra o medaily

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video sa načíta
Je tu výborná hra zo skupiny bubble shooter. Vašou úlohou bude vystreľovať loptičky do hracieho poľa tak, aby sa vždy spojili rovnakej farby. Keď sa Vám to podarí, loptičky zmiznú. Až v hracom poli nezostane žiadny loptičku postúpite do ďalšieho levelu. Ale pozor, ak Vás loptičky zahltí až k…

Easter Bubbles

1.5.2014
74%
Hra - Easter Bubbles
Video sa načíta
Pre úspešné zvládnutie hry Easter Bubbles je nutný postreh. Cieľom je čo najrýchlejšie strieľať vajíčka tak, aby vytvorili jednofarebné skupinky s najmenej tromi členmi. Dokážete postúpiť cez všetky kolá?

Sonic Heroes Puzzle

13.6.2012
71%
Hra - Sonic Heroes Puzzle
Video sa načíta
Obľúbený Sonic sa tentokrát neobjaví v žiadnej skákačce, ale bude Vaším sprievodcom v logicko - postrehovej hre, kde budete musieť Odstreľovacie guličky z hracieho poľa. Dosiahnete to tak, že vystrelíte guličku a spojíte tak 3 a viac rovnakej farby. Za každú guľôčku dostanete body. Koľko bodov…

Color Balls Solitaire 2

24.12.2014
71%
Hra - Color Balls Solitaire 2
Video sa načíta
Podarí sa vám zostreliť všetky farebné guľôčky, ktoré sa pohybujú priamo nadol. Žiadna z guličiek sa nesmie dostať pod dolnú hranicu, inak prehráte. Spájať môžete minimálne 3 rovnako farebné guľôčky.

Jungle Shooter

30.1.2013
83%
Hra - Jungle Shooter
Video sa načíta
Jungle Shooter je moc vydarená hra typu booble shooter, v ktekré sa zoznámite s dvoma hlavnými hrdinami, ktorým budete pomáhať zbavovať sa padajúceho ovocia. Podľa klasického princípu zmizne ovocie vždy, keď sa Vám podarí spojiť tri a viac kusy od rovnakého druhu. V každom kole dostanete zadaný…

Mahjong Connect 2

11.2.2013
70%
Hra - Mahjong Connect 2
Video sa načíta
Mahjong Connect 2 je druhý diel logickej hry, v ktorej je potreba vyčistiť plochu od hracích kameňov a to tak, že budete postupne spájať kamene s rovnakým symbolom. Kamene je však možné spojiť len v prípade, že cesta medzi nimi je volná a nie je blokovaná ostatnými kameňmi.

HeartsHra na skóreHra o medaily

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu postrehovú hru a získajte ďalšiu medailu do zbierky! V tejto hre budete mať za úlohu zostreľovať srdiečka a nenechať ich spadnúť na zem. So srdiečkami navyše padajú aj bonusy, ktoré nemusia byť však vždy nápomocné.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaily

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video sa načíta
Máme tu skvelú zuma pařba! Strieľajte farebné guličky do hada tak, aby ste vždy vytvorili tri rovnaké, ktoré potom môžu zmiznúť. Dávajte si pozor, aby vám had neutiekol do diery.

Montris

21.4.2012
65%
Hra - Montris
Video sa načíta
Zahrajte si jednu z najstarších a najpopulárnejších hier, ktoré preveria váš postreh aj plány schopnosti. Montris je totiž jedna z variant klasického tetrisu, v ktorom skladáte padajúce útvary z kociek tak, aby do seba zapadli a vytvorili súvislé radu. Každá celá rada potom zmizne a Vy dostanete…

Two Marbles

7.12.2012
70%
Hra - Two Marbles
Video sa načíta
V logickej hre Two Marbles bude vašou úlohou správne naukladať na hraciu plochu dvojicu farebných guličiek. Pokiaľ sa vám podarí spojiť tri guličky rovnakej farby, guličky zmiznú a vy získate body. Hra končí v prípade, že sa zaplní celá hracia plocha a vy už nebudete mať žiadny ďalší ťah.

ClixHra na skóreHra o medaily

3.10.2014
70%
Hra - Clix
Video sa načíta
Spojte všetky kocky s čiarami tak, ako sú na obrázku v hre. Keď ich tak spojíte, premenia sa na obyčajné farebné kocky. Na konci kola zmiznú všetky nespojené kocky.

Cocktail Fruit Frenzy

1.7.2014
67%
Hra - Cocktail Fruit Frenzy
Video sa načíta
Dokážete splniť všetky podmienky pre postup do ďalšieho kola v hre Cocktail Fruit Frenzy? Musíte spojiť vždy aspoň tri rovnaké ovocia vedľa seba.

Peppa Pig Bejeweled

19.5.2014
75%
Hra - Peppa Pig Bejeweled
Video sa načíta
Peppa Pig Bejeweled je ďalšia skvelá hra s prasiatkom Pepom. Tentoraz budete mať za úlohu spájať vždy rovnaké kamene. Pre úspešné spojenie musia byť minimálne 3. Čím viac ich však spojíte dokopy, tým viac dostanete bodov.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video sa načíta
Ponorte sa do sveta dávnych hrdinov, bojovníkov za česť a slávu, vládcov i poddaných. Budujte svoju dedinu, z ktorej sa stane mesto. Cvičte vojakov na obranu resp. bojové výpady a overte si svoje vodcovské schopnosti i stratégiu. Keď sa do hry prihlásite, môžete komunikovať s ostatnými hráčmi,…

Magnetic Balls

18.4.2012
75%
Hra - Magnetic Balls
Video sa načíta
Zbavujte sa loptičiek v Postrehové logickej hre Magnetic Balls. Zmiznutie loptičiek a pripísanie cenných bodov dosiahnete tak, že kliknete na loptičku, ktorého sa dotýka aspoň jeden ďalší rovnakej farby. Pokiaľ bude loptička ale zrovna osamotený, prídete o život, ktoré máte len tri.

Popstar

24.9.2013
75%
Hra - Popstar
Video sa načíta
Postrehová hra Popstar je veľmi zábavná. Stačí odoberať farebné bloky. Snažte sa vytvoriť čo najväčšie zoskupenie, pretože jedine tak dostanete najvyššie bodové ohodnotenie. Ak Vám na konci kola zostanú bloky, ktoré sa nedajú odobrať, zníži sa Vám bonusové skóre.

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video sa načíta
Shuigo je pekná a jednoduchá hra na štýl Mahjongu pre mladých a deti. V tejto hre musíte spájať malé kocky s rovnakými obrázkami, pretože keď ich nezadáte v správnom poradí, tak sa vám nepodarí hru dokončiť. Nie je tak náročná, ako ostatné varianty Mahjong. Tak si vyskúšajte, aký máte postreh.

Fruit Twirls

25.8.2012
67%
Hra - Fruit Twirls
Video sa načíta
Zahrajte si výbornú, aj keď trošku náročnejšie hru typu zuma. Vašou úlohou bude zbaviť sa všetkého ovocia na hernej ploche. Nebude to ale vôbec jednoduché, pretože ovocie stále pribúda a vy ho odstránite len tak, že dostanete k sebe 3 a viac kúskov rovnakého ovocia.

Winx Club Zuma

9.9.2012
76%
Hra - Winx Club Zuma
Video sa načíta
Je tu ďalšia hra z rodiny Zuma. Tentoraz navyše s dizajnom Winx Clubu, takže je určite na čo sa tešiť. Zvládnete odstrániť všetky pribúdajúce guľôčky a dostať sa do ďalšieho levelu?

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie