Obľúbené hry

Fancy Firewomen

7.11.2013
80%
Hra - Fancy Firewomen
Video sa načíta
V tejto hre dostanete šancu obliecť a vybaviť krásnu a mladú hasičky priamo do akcie! Vyberajte z niekoľkých druhov vybavenia a uniforiem, ktoré jej môžete obliecť.

Rescue Team 911

22.8.2013
65%
Hra - Rescue Team 911
Video sa načíta
Polícia, hasiči a tiež záchranná služba sú nevyhnutnými pomocníkmi v našich životoch. V hre Rescue Team 911 si za nich môžete dokonca zahrať. Cieľom je pomáhať občanom mesta so všetkým, čo by ich mohlo ohroziť. Dokážete vždy prísť včas k novému prípadu?

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video sa načíta
Chodíte s niekým alebo ste zamilovaní a ešte ste to svojmu vyvolenému nepovedali ale chcete si skúsiť, ako veľmi sa k sebe hodíte? Potom určite vyskúšajte túto zábavnú hru, v ktorej sa dozviete na koľko percent ste si súdení. Stačí vyplniť vaše mená, dátumy narodenia alebo znamenie zverokruhu a…
Hra - Má ma rád, nemá ma rád ...
Video sa načíta
V tejto hre si budete môcť overiť, ako sa k sebe hodia vybraná dvojica. Stačí napísať na začiatku dve mená, vybrať si kytičku na ktorej to budete chcieť skúšať a zvieratko, čo bude lístky rastliny okusovať a môžete začať. Vždy kliknete na lístok, húsenica (alebo iný tvor) ho zje a podľa toho, ako…

Hudba od srdca

30.6.2012
79%
Hra - Hudba od srdca
Video sa načíta
V tejto peknej oblíkačce sa ocitnete na klavírnom koncerte, kde klaviristka práve prežíva vrcholnú časť svojho vystúpenia. V akom štýle bude jej koncert? Vyberte podľa toho piano, jej účes a samozrejme oblečenie.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie