Obľúbené hry

Sue kaderníčka 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kaderníčka 2
Video sa načíta
V tejto ďalšie obľúbené hre sa Sue sa stanete kaderníčkami, ktoré strihajú zákazníkov podľa predlôh, ktoré im poradíte. Zvoľte im typ účesov a potom ich ostrihajte čo najpresnejšie dokážete.

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video sa načíta
Magazine Style je perfektná hra pre všetky dievčatá, ktoré sa zaujímajú o módu. V hre si totiž môžete vytvoriť vlastný módny časopis. Na výber budete mať rozličné pozadia, rámčeky, obrázky ľudí a ešte oveľa viac. Ukážte svoju kreativitu a vytvorte ten najkrajší časopis o móde.
Hra - Operate Now! Tonsil Surgery
Video sa načíta
Staňte sa na pár minút lekárom a pomôžte mladému chlapcovi, ktorý potrebuje vybrať krčné mandle. Najskôr ho musíte uspať a potom sa môžete pustiť do práce. Počas tohto zákroku vám bude radiť opäť sestrička, takže sa nemáte čoho báť.

Acerte o Laco

21.2.2014
77%
Hra - Acerte o Laco
Video sa načíta
Naučte sa, ako sa správne zaväzujú šnúrky od tenisiek a vyskúšajte si všemožné štýly, ktoré si môžete vyskúšať aj na svojich vlastných. Príjemnú zábavu.

Domov čarodejníc

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodejníc
Video sa načíta
Zariaďte bývanie pre malé čarodejnice. Sú celkom moderné a vo svojom príbytku budú spať, učiť sa aj čarovať. Nachystajte im preto všetko, čo by mohli potrebovať.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video sa načíta
Pre všetky dievčatá, čo si radi pretekaju a dokážu svoje schopnosti na dráhe, ale nemajú radi autá a silné stroje je tu bezchybná hra Uprill Rush v dievčenskom prevedení. Zdolávať budete vodné dráhu. Zo začiatku len na nafukovacom kruhu a neskôr si môžete zarobiť na lepšie "dopravné prostriedky" aj…

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video sa načíta
Piškvorky už nemusíte hrať len na klasickom štvorčekovom papieri, ale môžete vyzvať kohokoľvek prostredníctvom tejto super on-line hry. V reálnom čase sa stretnete na poli logiky a hlavne pozornosti, kedy víťazí ten, komu sa podarí vytvoriť rad piatich svojich symbolov.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie