Obľúbené hry

Professor Purse

20.2.2014
94%
Hra - Professor Purse
Video sa načíta
Táto vynikajúca hra je kombinácia testu a dekoračné hry. Prvý si podľa svojho vkusu a nálady vyrobíte dokonalú kabelku a potom do nej naskladáte najrôznejšie veci z ponuky. Podľa toho, čo si vyberiete a ako bude Vaša kabelka vyzerať sa môžete každý deň dozvedieť niečo o sebe. Kto nevie anglicky,…

Hamster Daycare

31.12.2013
91%
Hra - Hamster Daycare
Video sa načíta
Vyskúšajte si aké to je sa starať o malého, roztomilého škrečka. Nebude to nič ľahké, napred mu budete musieť nachystať podstielku, vyčistiť akvárium, nakŕmiť ho, jednoducho splňte všetky jeho túžby, aby sa cítil dobre.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video sa načíta
V tejto hre Barbie chce, aby ju mal Ken ešte radšej a tak sa rozhodla namiešať mu nápoj lásky. Pomôžte jej vybrať tie správne ingrediencie, aby bol účinok nápoja naozaj zaručený. Keď zvolíte zle, môže sa Kenovi urobiť zle alebo ešte niečo horšie.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video sa načíta
Užite si zariaďovaní dokonalého dievčenského izby, kde budete môcť ovplyvniť naozaj úplne všetko. Vyberte nábytok, doplnky, koberec, osvetlenie i farbu stien a podlahy. Vo vašej moci budú tiež domáci miláčikovia a obyvateľky izby. Všetkému potom môžete určiť veľkosť aj farby a vzory.
Hra - Príbeh modernej Popolušky
Video sa načíta
Iste poznáte rozprávku o Popoluške. V tejto hre si budete môcť vyskúšať, ako by jej príbeh asi vyzeral v súčasnej dobe. Prvý jej pomôžete nazdobiť tortu. Potom budete musieť v jej izbe nájsť niekoľko dôležitých vecí a nakoniec ju vyberiete šaty, účes a doplnky na ples.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video sa načíta
Skladali ste niekedy mozaiku? V tejto prepracovanej hre si to vyskúšate. Na výber budete mať veľa krásnych obrázkov aj množstvo farieb. Vybraná farebná sklíčka rozbijete kladivkom a môžete začať skladať.
Hra - Pattie's Punk Rock Make Out
Video sa načíta
Vystrojte týchto dvoch punkáčov na ich rande. Budete môcť obliecť mladú dievčinu a chlapca. Vystrojteich podľa vašich predstáv a dajte im poriadny šmrnc!

Barbie in The Rain

4.9.2013
78%
Hra - Barbie in The Rain
Video sa načíta
Barbie sa rozhodla poprechádzať po meste, ale zistila, že začalo pršať. Pomôžeš jej s celkovou premenou tváre, účesu a samozrejme s výberom šiat do tohoto počasia?

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video sa načíta
Pre všetky milovníčky krásnych víl z klubu Winx je tu bezchybná dekoračná hra, v ktorej môžete úplne podľa svojich predstáv prestavať ich nový dom. Pre každú je v ňom nachystaná spálnička a je len na vás, kde bude ktorá víla bývať a ako budú izby vyzerať. Tak uplatnite svoje estetické cítenie a…

The Dimension of Doooom

14.11.2013
84%
Hra - The Dimension of Doooom
Video sa načíta
V hre The Dimension of Doooom si užijete veľa zábavy. Stačí si vybrať svoju postavičku a vyraziť na dobrodružstvo do sveta strojov. Musíte zbierať súčiastky, ktoré sa môžu nachádzať voľne na zemi, ale tiež padajú z nepriateľov a tiež z debien, ktoré sú rozmiestnené na horšie dostupných miestach.…

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie