Obľúbené hry

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaily

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video sa načíta
Cieľom hry The Smurfs Mahjong je odoberať kamene tak, aby na konci neostal ani jeden. Sú na nich vyobrazení šmoulové, ktorí vykonávajú zaujímavé činnosti. Dokážete si poradiť so všetkými kamene?

Bongo BallsHra na skóreHra o medaily

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video sa načíta
Máme tu skvelú zuma pařba! Strieľajte farebné guličky do hada tak, aby ste vždy vytvorili tri rovnaké, ktoré potom môžu zmiznúť. Dávajte si pozor, aby vám had neutiekol do diery.

Jungle JumbleHra na skóreHra o medaily

20.6.2014
68%
Hra - Jungle Jumble
Video sa načíta
Máte dobrú pamäť? Tak to si určite zahrajte túto hru! Vašou úlohou bude pozorne sledovať, kam sú na obrazovke umiestnené objekty a v akom poradí. Následne budete musieť objekty nájsť a v rovnakom poradí ich vrátiť späť.

ABC JumpersHra na skóreHra o medaily

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra, vďaka ktorej sa môžete aj niečo priučiť. Vašou úlohou bude stláčať rovnaké písmenká na klávesnici, aké majú panáčikovia nad hlavičkou. Keď to nestihnete včas, panáčik spadne na zem. Môžete využiť aj bonus, ktorý pridá všetkým panáčikom padák.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra, v ktorej budete hľadať objekty schované po miestnosti. Vždy máte zobrazené, aký predmet máte nájsť. Dávajte si pozor, máte obmedzený čas.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaily

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video sa načíta
Ďalšia skvelá hra na váš postreh. Vašou úlohou bude nahádzať počas 10 kôl čo najväčší počet košov. Obtiažnosť sa stále zvyšuje.

ValentinerHra na skóreHra o medaily

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video sa načíta
Buďte na chvíľku Amorkem a pozbierajte čo najviac lásky! Vašou úlohou bude zbierať zlaté srdiečka a snažiť sa vyplniť ukazovateľ lásky. Ak nazbierate srdiečok viac, prevedú sa vám do ďalšieho kola.

PlumetHra na skóreHra o medaily

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video sa načíta
Zahraj si hru menom Plumet. Budeš musieť s panáčikom preskočiť čo najviac poschodí, pričom s každou úrovňou sa rýchlosť zvyšuje. Tiež môžeš skúsiť získať bonusový vzhľad pre panáčika.

Ball BreakerHra na skóreHra o medaily

2.10.2014
75%
Hra - Ball Breaker
Video sa načíta
Odpáľte loptičku a rozbite všetky tehly. Z tehál vám môžu padať aj rôzne bonusy, ktoré zbierajte. Dávajte si však pozor, aby ste nechytili bombu, ktorá vás pripraví o životy. Ak sa vám po dohraní hra neuloží, musíte v 10 kole umrieť.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaily

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video sa načíta
Jednoduchá hra, v ktorej budete z pyramídy odoberať vždy dve rovnaké kocky. Na výber máte 3 typy pyramíd, ktoré majú rozdielny počet kociek. Ak sa zaseknete, môžete 3x zamiešať rozloženie kociek.

Dance QueenHra na skóreHra o medaily

14.10.2014
73%
Hra - Dance Queen
Video sa načíta
Baví vás tanec? Tu si zatancujete a ešte si vyskúšate váš postreh. Dievčatko bude tancovať podľa toho, ako budete dobre stláčať šípky a ich kombinácie. Čím viac kombinácií získate, tým viac dostanete bodov.

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaily

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video sa načíta
Zahrajte si parádnu kartovú hru! Vašou úlohou bude skladať karty z hracej plochy. Karty umiestňujete na kartu, ktorá je vedľa balíčka. Ak je tam karta s hodnotou 5, tak na ne môžete umiestniť karty 4 alebo 6. Hra obsahuje dve obtiažnosti.

Square AsembleHra na skóreHra o medaily

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video sa načíta
Podarí sa vám odstrániť čo najviac rovnako farebných kociek a získať tak čo najviac bodov? Odbúravať musíte vždy minimálne dve rovnako farebné kocky.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie