Obľúbené hry

Coffee Break Solitaire

16.8.2013
80%
Hra - Coffee Break Solitaire
Video sa načíta
Skvelá hra na odreagovanie! Vašou úlohou bude skladať karty na spodnej kôpku podľa toho, ako idú po sebe v hodnotách. To znamená, že keď budete mať v dolnom balíčku kartu s hodnotou 4, môžete na ňu dať iba kartu s hodnotou 5 alebo 3.
Hra - Crystal Klondike Solitaire
Video sa načíta
Máte radi solitaire? Áno? Tak tu máme niečo, čo vás poteší! Solitaire na skóre! Otestujte si svoj ​​postreh a rýchlosť. Zbavte sa všetkých kariet v poli tak, že ich skladáte zostupne alebo vzostupne. Dávajte si však pozor, pretože karty nemôžu byť v rovnakej farbe! Máte na výber viac obtiažností.…

Highland Solitaire

14.6.2013
70%
Hra - Highland Solitaire
Video sa načíta
Máte radi karty? Áno? Tak toto je hra priamo pre vás. Máme tu pre vás neobvyklú variant solitaire, v ktorej ide o to zbaviť sa vlastného balíčka tak, že skladáte na seba zostupne a vzostupne karty. Vôbec nezáleží na farbe, ale na hodnote. Ste obmedzený časom, takže žiadne dlhé rozmýšľanie nebude.…

Solitaire: Farm Edition

15.4.2013
75%
Hra - Solitaire: Farm Edition
Video sa načíta
Solitaire: Farm Edition je hra, ktorá poteší každého fanúšika kartových hier. Cieľom hry je prekladať karty na hracej ploche tak, aby ste ich nakoniec mohli umiestniť na vrchné štyri polia podľa farieb a to od najnižšej karty po najvyššiu. Na hracej ploche karty môžete na seba pokladať len pokiaľ…

Christmas Solitaire

25.12.2012
68%
Hra - Christmas Solitaire
Video sa načíta
Zahrajte si hru Solitaire v príjemnom zimnom prostredí a užijte si tak vianočnú atmosféru naplno. V hre je vaším cieľom všetky karty z balíčku i z hracej plochy odstrániť a to tak, že ich budete postupne ukladať do vrchných štyroch polí od eso až po kráľa.
Hra - Golf Solitaire First Love
Video sa načíta
Zahrajte si bezchybnú kartovú hru, v ktorej bude vašou úlohou skladať na seba karty vždy o jedno vyššie alebo nižšie hodnoty. Všetkým slečnám sa určite bude páčiť moc pekné pozadie sa zamilovaným párom.

Monster High Solitaire

8.8.2012
79%
Hra - Monster High Solitaire
Video sa načíta
Táto kartová hra solitaire nie je ako každá iná. Skladáte na seba karty postupne od kráľa po eso a potom do "domčeka" od esa hore, ale teraz Vás budú navyše sprevádzať hrdinovia seriálu Monster High aj super hudba;)

Snow White Solitaire

8.5.2012
78%
Hra - Snow White Solitaire
Video sa načíta
V tejto kartovej hre na princípe klasického solitaire Vás určite nadchne, že je inšpirovaná rozprávkou o Snehulienke. Ako budete postupne odstraňovať karty, bude sa odkrývať krásny obrázok z tejto rozprávky. Kariet sa zbavíte tak, že postupne kliknete na karty o jedno vyššie alebo nižšie hodnoty.
Hra - Solitaire pre dievčatá
Video sa načíta
V tejto kartovej hre typu solitaire je ako vždy o to zložiť kompletný postupky. V hracom poli pritom na seba môžete odkladať karty vždy zostupne a ich farby sa musia striedať. Dievčatám sa táto hra bude páčiť viac než ostatní kvôli jej pozadie i bezchybnom obrázku na rubu kariet.

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video sa načíta
Crystal Golf Solitaire je chytľavá kartová hra, ktorej cieľom je zbaviť sa všetkých kariet rozložených na hernej ploche. Tieto karty môžete postupne ukladať na otočenú kartu v dolnom rohu, avšak len pokiaľ je ich hodnota o jedno nižšia alebo vyššia. Pamätajte, že na celú hru máte obmedzený časový…

Spider Solitaire

8.9.2011
56%
Hra - Spider Solitaire
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú kartovú hru, v ktorej skladáte na seba karty rovnakej farby. Karty skladáte od najvyššej hodnoty až po najnižšiu. Ak na seba položíte karty rôzne farby, tak sa spodnými nemôžete pohnúť.

Sheriff Tripeaks

31.5.2011
52%
Hra - Sheriff Tripeaks
Video sa načíta
Táto hra sa podobá kartovej hre Solitaire. V hre musíte skladať na jednu kôpku karty z celého stola. Na kôpku však môžete dať len kartu o jedno vyššie alebo nižšie, na farbe nezáleží. Víťazstvo dosiahne ten, komu sa podarí zbaviť sa všetkých kariet zo stola a dostať ich na kôpku.

Solitaire

30.5.2011
68%
Hra - Solitaire
Video sa načíta
Hra Solitaire je veľmi známa a obľúbená a mi tu prinášame jej verziu v češtine. Cieľom tejto hry je poskladať karty od esa až po kráľa v jednotlivých farbách. Karty si môžete vyberať nielen z tých vyskladaných, ale aj z niektorých, ktoré sú v balíčku.

10 Mahjong

25.5.2012
73%
Hra - 10 Mahjong
Video sa načíta
Je tu netradičné hra z rodiny mahjong. Opäť pôjde o fúziách dvoch rovnakých voľných kameňov, aby sa rozobrala celá hromada. Tentokrát nebudete spájať rovnaké kamene, ale len tie s rovnakým základným symbolom, ktorých hodnota dá dohromady 10.

Marine Mahjong

14.3.2012
58%
Hra - Marine Mahjong
Video sa načíta
Marine Mahjong je logická hra zasadená do námorného prostredia, ktorá je klasickým zástupcom hier mahjong. V tých ide v prvom rade o to, odstrániť z hernej plochy všetky kamene. To docielite tak, že vytvoríte dvojke s rovnakým symbolom. Ale nie je to tak ľahké, kamene zmizne len vtedy, ak budú…

Mahjong kitchen 1

6.8.2011
60%
Hra - Mahjong kitchen 1
Video sa načíta
Zahrajte si Mahjong z prostredia kuchyne! Vašou úlohou je spájať vždy dva rovnaké kamene, na ktorých sú obrázky kuchynského vybavenia.

Happy Easter Mahjong

23.4.2014
76%
Hra - Happy Easter Mahjong
Video sa načíta
Zahrajte si parádny veľkonočné Mahjong! V tejto hre bude vašou úlohou pozbierať všetky vajíčka. Vždy musíte spojiť dve rovnaké vajíčka, ktoré sú voľne dostupné.

Alice's Ice BarHra na skóreHra o medaily

27.8.2014
75%
Hra - Alice's Ice Bar
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú obsluhovaciu hru a získajte body do tabuľky. Alica má ľadový bar a vy jej musíte pomôcť s obsluhou. Zákazníkov musíte usadiť a prevziať od nich objednávku. Následne musíte objednávku pripraviť a v čo najkratšom čase dodať zákazníkovi.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaily

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video sa načíta
Falldown Color je klasická hra, v ktorej padáte s guličkou skrz poschodia a nesmiete sa zaseknúť. Ak sa tak stane, prehrávate. Snažte sa nazbierať čo najviac bodov.

Hidden SantaHra na skóreHra o medaily

15.9.2014
72%
Hra - Hidden Santa
Video sa načíta
Zahrajte si skvelú hru Hidden Santa. Vašou úlohou bude nájsť všetky záprahy so Santom. Tie sú schované v každej lokácii na rôznych miestach. Za každý záprah dostanete 50 bodov plus bonus za čas.

Hlavné kategórie

Ostatné kategórie